Jump to content

Golf V - Tuning

gorrocs
 Share

Care va place mai mult ?  

279 voturi

1. 1. Care va place mai mult ?

• Cadamuro
      27
    • Caractere
      113
    • Kamei
      20
    • Mattig
      12
    • Rieger
      48
    • Zender
      59

Postare recomandată

Cateva noutati de la B&B automobiltechnik, inclusiv pentru G5. Se pare ca au reusit sa “duca” si motorul 2.0TDI de 170 CP prin chiptuning, deocamdata “numai” la 200 CP.

Vad ca nici ei nu modifica 2.0TDI-ul de 140CP de pe G5 cu DSG, dacat pana la 174CP ...

Stilistic colaboreaza cu Caractere, ofertele par profesioniste, dar nu vedem din pacate feedback din RO …

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gorrocs

21

• So`niroS

19

• razdan

18

• SpeedeR

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am vazut un Kit de tuning de la Je Design... arata foarte bine...cel putin spolierul spate arata cel mai bine din tot ce am vazut pentru Golf V. Intregul Kit este la aprox 1500-1600 de euro (prelungire spolier fata, spoiler spate, eleron, praguri, pleoape faruri)

Gorrocs, parerea mea este ca ar trebui sa introduci si Je Design in POLL, si sa il "resetezi"

Aparand noi variante, poate unii si-au schimbat optiunile :D

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Si am mai gasit 2 poze cu golf care arata extraordinar!

Scuze de calitate dar nu am gasit mai "profesionale" ca rezolutie

Imi place in special cel negru :D

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Pentru fuscobal

Daca nu ai aflat deja pot sa iti spun ca la C&C Tuning este Kit Abt pt Golf V GTI

Buza spoiler fata: 360 Euro

Buza carbon 468 E

Praguri 432 E

Spoiler spate 312 E

Masca radiator fibra carbon 132 E

Stiu ca mai au Jante Abt 16-19 inch de la 288 la 960 Euro

Tot cei de C&C Tuning au Kit upgrade motor la 300 CP pt GTI 7000 Euro

Surasa este recalma din COX - Tuning & Sound site-ul dela C&C Tuning fiind in reconstructie

Sper ca am fot de folos :)

Link către comentariu

Kitul original VW de la VOTEX a aparut si in Romania chiar la VW ca optiune si se numeste Design Volkswagen Individual 560 Euro Chip (672-727 Euro DDP).

Mai sunt si trei feluri de Jante Volkswagen Individual: Avignon si Siena 225/45 R17 Charleston 225/40 R18 cu preturi variind in functie de varianta de dotare (Trendline, Confortline, Sportline) Detalii pe www.vw.ro

Avand in vedere ca sunt direct de la VW ar merita designul masinii schimbandu-se destul de bine (mai ales pt cineva care nu vrea un tuning prea evident).

Cel mai bine merge si adaugarea Ornamentelor cromate care ofera un plus de individualitate. (Am vazut niste imagini cu un exemplar "tunat" astfel + jante de 20'', despre care s-a mai amintit pe forum. Arata bine!)

Eu am de gand sa-mi cumpar un VW Golf V, probabil Sportline 1.9 TDi sau 2.0 TDi.

Ce parere aveti despre Kitul Design Individual, merita sau nu?

Dar jantele?

Link către comentariu

Da, optiunea VW Individual arata bine si a inceput sa se vanda G 5 cu aceasta dotare si in RO.

Stiu toate info de pe site-ul www.vw.de am vazut toate brosurile cu Individual chiar si de pe alte site-uri vw.

Tre sa mentionaez ca imi plac masinile modificate, dar nu am prea multi bani pt asa ceva. De aceea pt ca vreau un G 5 (Golful masia vietii pt mine :) ) mi-am indreptata atentia catre optiunea VW Individual pt ca dupa parerea mea G 5 arata destul de bine asa.

Dar, avand in vedere pretul 680 Euro pt G 5 Sportline 1.9 TDi si tinanad cont ca Optiunea (kitul) contine> Buza spoiler fata si Spoiler spate modificat si in culoarea masinii. Iar jantele de 17'' costa 612 Euro.

Intrebarea mea era: Merita aceasta optiune VW Individual fata de o modificarea ulterioara facuta la o firma de tuning?

Link către comentariu

Scuze, acum am studiat mai atent dorinta ta, So`niroS.

1. Din punct de vedere estetic, cumparatorul e suveran; cine apreciaza foarte mult designul Individual, cred ca e mai indicat sa ia varianta “din fabrica”. Jantele Siena mi se par cele mai reusite, cu exceptia foarte asemanatoarelor Charleston (18” si 530 EUR in plus).

Per total, deci aproape 1300 EUR DDP (design+jante).

2. Daca aceste optiuni insa ne-ar face sa renuntam la motorul 2.0TDI (+1500EUR DDP fata de 1.9TDI la SL), sau la dotari de securitate (ESP, faruri ceata, etc.), cred ca ar fi mult mai bine sa optam pentru varianta SL de serie, ramanand pe mai tarziu “o modificarea ulterioara facuta la o firma de tuning” care sa confere masinii aspectul “Individual”. Se pot lua initial si jantele de serie SL pe 16”, ramanand ulterior sa fie folosite pentru iarna.

In ultima instanta as spune ca ramane, in conditiile unui anumit buget, sa decidem daca e mai bine ca senzatiile sportive sa fie pentru noi, ca si conducatori, sau pentru cei ce ne privesc ...

Daca putem rezolva multumitor aceasta dilema, atunci e foarte usor sa alegem ... :)

Link către comentariu

Multumesc RAZDAN pentru sfaturi!

Prefer mai mult senzatile sportive pentru mine iar pentru cei ce privesc as aranja masina nici foarte discret si nici exagerat.

Masina: Golf V 2.0 TDi 140 6manual, Sportline. Optiuni: 4 usi, ESP, Climatronic, Alarma, Cotiera, Covorase, Culoare, Inst presiune pneuri, Ornamente cromate, Geamuri fumurii, Radio CD-Chander RCD 500 cu 10 incinte si Jantele VW Individual Siena 17'' (mie imi plac). Total cam 23500 EUR DDP.

Asa ca imi ramane 3500 pt modificari ulterioare.

Am fost la mine in Arad la Kid Tunig, singura firma de modificari auto din Arad (cel putin singura cu acte-n regula si profesionista), si am aflat cam ce pot face cu bugetul ramas.

Pentru inceput pt design exterior au mai multe oferte :

Rieger: Grila radiator sport 100 EUR, Bara fata 410 , Praguri 270 , Bara spate 310, Eleron 185. Total: 1275

Mattig: Bara fata 385 sau 425, Praguri 240 , Bara spate 325. Total: 950 sau 990

Je Design: Grila radiator 50, Bara fata 300, Praguri 130 , Bara spate 260, Eleron 150. Total: 890

La fiecare se adauga ainstalarea si vopseaua 200 EUR

Cum pe mine nu ma intereseaza Eleronul si nici Grila radiator (vreau sa o pastrez pe cea cromata din stoc) as alege Je Design.

La Rieger si Mattig am vazut img pe forum adaug imagini cu Je Design.

Acum in conditiile in care modificarea pe care as alege-o dela Je Design (Bara fata, Praguri, Bara spate) costa 690 EUR +200, ma intreb cat ar mai merita optiunea Desigh VW Individual (Buza aerodinamica bara fata, bara spate modificata si vopsita in culoarea masinii).

Eu as alege Je Design chiar daca e cu 210 EUR mai mult. Ce zici ?

Despre restul modificarilor pe care le am in minte data viitoare.

P.S. Am sa adug img cu cel ami tare VW Golf IV di Arad modificat de Kidtunig ca sa-ti dai cu parerea de cum lucreaza la exterior.

Link către comentariu

Si eu, intre Je Design si Individual as alege prima varianta, dar gusturile ...

In general, mie imi pace cel mai mult Caractere, dar nu stiu daca se ofera in RO. Asta n-ar fi totusi o problema prea mare acum cand poti sa iei asa ceva de pe net ...

Baietii din Arad par sa faca treaba buna, dupa cate lasa sa se vada rezolutia pozelor. :scratch:

Ma bucur ca ai ales 2.0TDI-ul. E un motor bun si cred ca o sa te sastisfaca.

Daca ar fi sa aleg acum din nou, parca as mai astepta GT-ul, dar e posibil totusi sa dureze prea mult si rabdarea are limitele ei ...

Bafta, inspiratie, si sa te bucuri de masina ...

Modificat de razdan
Link către comentariu

Si eu ma gandeam ce as face daca ar trebui sa-mi aleg masina... si tot la varianta Je Design am ajuns...

Asa ca in concluzie... sa o folosesti sanatos :scratch:

Link către comentariu

Je Design este cu singuranta alegera.

Asa se duc 900 EUR din buget.

Mai raman vreo 2600

Alegerea ar fi : - KIT admisie > Filtru aer K&N, airbox carbon, tubulatura inox - 400 EUR

- Stopuri LED dela Raid-hp 300 EUR (le-am vazut pe cele de la Hella arata bine, dar la AR nu sunt de cuparat).

Cat priveste restul am doua var. :

Var. 1 - System Kenwood (inlocuire boxe originale cu boxe speciale VW de la Kenwood 65 w; subwoofer 250 w; amplificator 4x60, aplificator 2x6o + 1x230 w, unitate DSP canal 5.1, crossovere, condensator, cabalje, sursa power) 1300 EUR

- Toba finala dubla inox si terminatii inox Borla 600 EUR + 5 CP (impreuna cu Kit admisie)

Var. 2 - Kit evacuare complet inox Borla 75 mm ( serpisori, tubulatura, catalizatioare, toba finala si terminatii, prinderi si cleme) 1900 EUR (instalare inclusa) + 20 CP (impreuna cu Kit admisie)

Flash tuning doar dupa trecerea garantiei. Pana atunici ar cam trebui sa ma multumiesc cu ce am.

Nu sunt vitezoman dar imi place sa plec de al stop primul (fara scartait de roti).

Si aici apare dilema! Care varianta ar fi mai potrivita. Contrangerea bugetului. mi-ar placea soundul muzicii dar parca mai dulce-i soundul cailor in plus si al tobei sport.

Ce ziceti voi?

Link către comentariu

Wow mi-ai facut ziua fericita ! :)

Caut de 1 an stopuri LED pt Golf 5 si in sfarsit au aparut. O sa ma duc pe la tuneri aici in buc sa vad la ce preturi le aduc.

@So'niros

Am si eu cateva pareri:

1900 EUR e o suma uriasa pentru o evacuare. In domeniul asta Miltek am inteles ca sunt de baza

http://www.millteksport.com/exhaust.produc...m?variantid=139

si pentru adus in .ro

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=10376

646 EUR (TVA inclus)

In al doilea rand dupa putina documentare am inteles ca un filtru de aer sport pe diesel este o mare teapa, nu contribuie cu ~ nimic la putere dar in schimb risti sa atentezi la viata MAF-ului (debitmetru) . 400 EUR mi se par iar bani aruncati!

La kit de caroserie am votat si eu cu Caractere care mie imi place cel mai mult (oricum gusturile nu se discuta). Cred ca l-ai putea comanda fara probleme la o firma din buc.

Link către comentariu

:P

Cam scump Kitul de evacuare, dar acum am vazut ca lista pe care o am este pt G5 GTi.

Am fost cred, cu capul in nori.

Trebuie sa merg sa iau si lista pt G5. Poate maine sau cand am timp. Prioritar e sa merg la VW sa ma informez despre masina.

Cat priveste designul exterior Caractere se poate comanda, dar pt mine e prea scump. Poate se mai ieftineste pana comand si imi vine mie masina (prin vara).

Multam Gorrocs!

Mai vb.

Link către comentariu

Gorrocs sa stii ca ai dreptate Kitul admisie si filtrul sport nu e pt TDi. Era pt GTi.

Am gasit insa si pt TDi la K&N, Raid hp si Pipercross (astea se gasesc si in AR) atat numai filtre panou sau conice (35-130 EUR) care le inlocuiesc pe cele stock, cat si Kit de admisie complet (airbox, tubulatura, filtru) (100-350 EUR). Preturile sunt in functie de materialele dincare sunt facute si de dimensiuni.

Pentru cele care maresc puterea este obligatoriu remaparea.

Cam la fel si cu Evacuarile: Borla, Sebring, Remus. Kit complet cu toba dubla 650-1085 EUR, in functie de material si de diametru. Tobae finale simple si duble 100-460 EUR.

La kituri de evacuare este necesara si remapare.

So

Link către comentariu

Gorrocs sa stii ca ai dreptate Kitul admisie si filtrul sport nu e pt TDi. Era pt GTi.

So

imi dai si mie un link ,te rog?

Link către comentariu

imi dai si mie un link ,te rog?

Nu stiu, ca am luat info cu componentele de pe lista de preturi nu de pe net.

Link către comentariu

oki...atunci c lista d preturi?

k eu nu am gasit vreun traseu de admisie pt gti :emthup:

Link către comentariu

Lista o am pe foaie si n-am reusit sa o scanez prea bine asa ca iti scriu:

VW Golf V GTi

Filtru aer panou: BMC sau K&N - 80 EUR

Filtru aer conic : K&N - 100 EUR

Airbox carbon si tubulatura inox CDA - 280 EUR

Airbox carbon si tubulatura carbon CDA - 320 EUR

sau

Filtru aer conic airbox si tubulatura inox Pipercross Viper Induction - 355 EUR

Filtru aer conic airbox carbon si tubulatura carbon Pipercross Velocity Intake System - 430 EUR

Filtru aer conic airbox carbon si tubulatura aluminiu Pipercross Black Mana Induction Kit - 370 EUR

La fiecare + 30 EUR instalarea. KIDtuning

Nu stiu in Bucuresti unde gasesti asa ceva. Intreaba la C&C. Site-ul lor este in reconstructie si nu am putut intra sa vad, iar in Arad nu este C&C.

Mai Gorrocs,

sa stii ca m-ai facut nu numai curios cu Designul Caractere dar chiar imi place. Asa modificare mi-as face daca nu ar fi prea scumpa. Totusi am sa intreb la KIDtunig sa vad. Poate poate...!?

Pt cei cu GTi am gasit astea:

Link către comentariu

10x

eu gasisem pt gti doar de la oettinger, si pe siteul lor nu ziceau nici un pret...aaa..mai gasisem de la carbonio, din state..dar pana ajung aici,sa nu mai vb de pretul transportului ;)

Caractere arata bine.. imi plac pragurile si spoilerul spate pt Gti.. fata nu o schimb decat cu spoilerul de pe Jetta R GT... care se pare k nu se comercializeaza nicaieri :blink: iar de facut din fibra..neeeah :P

Link către comentariu

Din pacate stopurile LED de la Hella pentru G5 nu sunt inca disponibile :(

"Buna ziua,

Din pacate produsul nu este inca disponibil productia la Hella incepand abia in luna Mai.

Cu stima,

"

Reply de la PitStop Tuning

Link către comentariu

Mie imi plac Stopurile LED de la Hella.

Imi pare rau pt tine gorrocs ca mai trebuie sa astepti.

Eu mai am de asteptat si pt ca sa vina masina, asa ca, mai am rabdare. >

A, am primit lista de preturi cu Design Caractere.

Am sa o scriu sa vezi daca merita

Link către comentariu

Pai, Caractere merita cel mai mult, cum iti spuneam in alineatul 2 din postul #110 ...

Asa ca daca se poate sa ne arati mai repede lista de preturi si furnizorul pentru RO ... iti ramanem recunoscatori ... :(

Link către comentariu

Eu am intrebat acum mai mult timp despre kitul caractere si rezultatele au fost dezamagitoare ( ~ 800EUR bara fata, ~500 EUR bara spate) :(

Oricum asteptam lista.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!