Jump to content

Comenzi Pe Volan

lile
 Share

Postare recomandată

Acum am înțeles,mulțumesc pentru informații.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 4 weeks later...

Salut, de ceva vreme ma tot macina o curiozitate. Detin un Golf 5 caruia i-am retapitat volanul si nu as vrea sa renunt la el, insa as trece la comenzi pe volan. Se poate face un fel de conversie prin care sa trag partea electrica in volanul normal?

1D8C8BC9-E0DC-447B-94E1-E041D217760B.jpeg

Link către comentariu

Nu. Nu ai loc fizic ptr butoane.

Link către comentariu

F l o r i n
6 hours ago, Trixed said:

Salut, de ceva vreme ma tot macina o curiozitate. Detin un Golf 5 caruia i-am retapitat volanul si nu as vrea sa renunt la el, insa as trece la comenzi pe volan. Se poate face un fel de conversie prin care sa trag partea electrica in volanul normal?

1D8C8BC9-E0DC-447B-94E1-E041D217760B.jpeg

In spatele capacelor de pe spitele laterale, ai cauciuc. Stiu persoane care le-au decupat, nu este imposibil, dar nici ca de fabrica nu o sa iasă...sau o sa te chinui f mult.

Link către comentariu

• 10 months later...

Salutare,

De cateva zile, comenzile de pe volan cat si claxonul nu mai functioneaza.

Curios este faptul ca acestea isi revin cateodata, de la zdruncinaturile cauzate de gropi.

Am verificat toate sigurantele de sub capota, toate par in regula.

Ma puteti ghida cu ce sa mai verific?

Link către comentariu

Cel mai probabil ai o problema cu spira volanului. Va trebui verificata..sau inlocuita.

Link către comentariu

• 2 months later...
dignitas1980

Salutare! Nou pe forum, incerc sa gasesc raspuns si rezolvare(daca e posibil) la masina din profil. Inainte de achizitie, masina a avut un accident usor in urma caruia s-au declansat airbag-urile. La momentul acela, avea volan de B7 fara comenzi, ulterior fiind montat unul de B6 tot fara comenzi. Pt a trece la unul cu comenzi(B6 sau B7) se poate afla fara sa mai demontez volan si capace, ce fel de module(volan si spira) se afla pe masina? Daca as cumpara o interfata VCDS pt a incerca sa aflu/setez anumite coduri/functii, ar ajuta? Mentionez ca nu am mai lucrat cu asa ceva, dar cu ceva tutoriale sau informatii, as putea sa reusesc. Modificarea nu e un moft, m-ajuta sa fiu mai atent la volan, masina fiind adaptata handicapului meu. Merci!

PS: pot primi informatii despre modificarile de urmat pt ambele variante? Eventual costuri... Influenteaza in vreun fel modulul bluetooth pe care urmeaza sa-l instalez pe masina?

volan-piele-cu-comenzi-vw-passat-b6-76a16f2163358cb0e5-0-0-0-0-0.jpg

images (1).jpeg

Link către comentariu

Da,cu un Vcds poti afla cod spira /calculator coloana. Daca e B6/2010 ai spira cu calculator integrat. Va trebui inlocuit.Recomandat-un volan complet de B7.

Ptr BT- parca ai postat in aria dedicata si ai primit raspuns.

Link către comentariu

F l o r i n

Ce an de fabricație este masina?

Link către comentariu

dignitas1980

Spido, da, am primit raspuns, deja negociez pt unitate si microfon.

Florin, 2010, DSG. Din cele scrise pe forum, am inteles ca codul spirei trebuie sa inceapa cu 5K0 cu terminatiile aferente tempomat, comenzi pe volan, cutie automata. Continui cautarile sau mai e ceva de adaugat? Multumesc tuturor!

PS: spira trebuie sa contina si manetele de comenzi sau e in regula daca cumpar decat spira in sine, fara manete? 

Spira 5K0-953-549 cu terminatiile B, D, E, suporta comenzile si tempomat? Sau trebuie sa caut cu doua litere in coada?

Modificat de dignitas1980
Am uitat sa adaug o intrebare.
Link către comentariu

Cuta 5k0953569T. Asta va merge pe masina ta.

Link către comentariu

F l o r i n
21 hours ago, dignitas1980 said:

Florin, 2010, DSG

Plus 5K0953569AB

Link către comentariu

Fara AB la Dsg.

Link către comentariu

Merge si AS/BA dar posibil sa fie ceva incompatibilitati de platforma. Cel mai ok va merge T.

Link către comentariu

F l o r i n

Sunt multe care merg. Consulta lista...

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

• 2 weeks later...
Andrei golf

Am un golf 5 cu volan fara comezi si vreau sa ii pun comenzi, am cumparat un volan cu comenzi dar am nevoie de o spira compatibila pentru comenzi, imi puneti spune codul piesei?

Link către comentariu

Nu iti trebuie spira ci calc de coloana. DAca ne spui tu ce cod are calc taui de coloana actual iti spunem si ce coduri sunt compatibile, in functie de volanul pe care l-ai achizitionat. 

Link către comentariu

• 2 months later...
Andrei golf

1K0419091BL 784

Link către comentariu

F l o r i n

Acesta nu este codul calc de coloana. La modelul tău, codul calc coloana este de genul 1K0 953 549 xx

Link către comentariu

Andrei golf

1K0419091BL 784 Este codul volanului cu comenzi dar eu pe masina am un volan fara comenzi, trebuie sa schimb calculatorul de coloana sau merge si fara?

Link către comentariu

Tu citesti ce scriu colegii?

A zis Bundy..da,trebuie inlocuit DOAR calculatorul de coloana. Functie de codul de pe masina ta(a calculatorului) vom recomanda ce ai nevoie. In principiu un HL,cu G85.

Link către comentariu

F l o r i n
3 hours ago, Andrei golf said:

1K0419091BL 784 Este codul volanului cu comenzi dar eu pe masina am un volan fara comenzi, trebuie sa schimb calculatorul de coloana sau merge si fara?

Obligatoriu. Dă-mi seria sasiu și o sa îți caut ce calculator e compatibil cu masina ta și suporta volan comenzi

Link către comentariu

Andrei golf

WVWZZZ1KZGB182932

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!