Jump to content

Modificari De Design (si Nu Numai) La Leon

DanielK
 Share

Postare recomandată

caut si-ti dau pm

:P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• matlyxx2

27

• TIBI_84

21

• alteacupra

20

• Matrixu

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

DSC00054.jpg

Deja sunt cam 2 saptamani de cand o am montata. Sunetul e foarte frumos. Nu urla la turatii mici.

th_MOV00058.jpg

Trebuia sa fie poza, dar am pus aparatul pe "movie" :D Dar ca idee , banuiesc ca e ok. Deocamdata e dat la 20% din capacitate, ca nu se poate sta in masina altfel.

DSC00075-1.jpg

Link către comentariu

eu am facut soft la superchips si sunt foarte multumit

insa am motor pe benzina

si am folosit bluefin- mare inovatie

.. Saptamana viitoare imi comand si eu Bluefin-ul de la Superchips.. Abia astept. Am vorbit in trafic cu un tip cu un Golf de 170 CP si zicea ca diferenta e enorma, mai ales la raspuns in trepte la turatii joase. Zicea ca a pus Golful pe dyno in Buc si i-au iesit 430 Nm :angry: ...

Eu am avut pe mana o masina de 275CP si 400Nm (pe benzina e drept) cam un an de zile.... asa ca sunt foarte curios cum se simte un cuplu mai mare de la un diesel...

In alta ordine de idei saptamna viitoare trebuie sa ii fac revizia moment in care ii voi schimba si boxele originale cu unele Infinity (stiu ca nu sunt cele mai performante de pe piata, dar comparativ cu ce e stock e ok). Nu am vrut sa exagerez la sistemul audio pentru ca nu ii adaug nici un amp sau alte jucarii. Singura "modificare" suplimentara va fi folia Dynamat de pe usi..

Revin cu impresii despre ambele modificari.

Salutare si spor la :icon_rambo:

Link către comentariu

Pe langa alte modificari care le voi expune cand va fi masina gata am o singura intrebare.

Am schimbat bara stock cu una de fr in urma unui incident. Am vrut sa montez senzori dar imi e frica ca stric aspectul si imi e mila sa gauresc bara noua.

Am gasit asa ceva : http://www.connecting.ro/Produse/DetaliiPr...care%20EPS.html

Arata ok, este ideal pentru ceea ce doresc eu dar nu stiu cat de bun este ca si detectie a obstacolelor.

Ma ajuta cineva in problema asta?

Link către comentariu

eu am facut soft la superchips si sunt foarte multumit

insa am motor pe benzina

si am folosit bluefin- mare inovatie

sal

vreau sa stiu si eu impresii dupa transformare si problema consumului

ms

Link către comentariu

Sa imi spun si eu povestea completa.

Achizitionat in oct 2007 leon reference 1.4 85 cp.

Pana la momentul actual s-au operat urmatoarele modificari:

Schimbat bara spate stock cu una de fr.(prima fiind avariata in urma unui incident)

Montat pedale si footrest originale seat

Cotiera

Footwell lights

Jante aliaj gaia seat

Schimbat ornament de stalp fata stanga(ars cu tigara din vina soferului in 4 locuri ;))

Anvelope de iarna montate pe jantele de tabla

Saptamana viitoare vine navigatia replica si cu ocazia asta voi monta si camera pentru mers inapoi.

Link către comentariu

sal

sunt curios cu navigatia replica; poate mai revii cu amanunte sa ne spui cum functioneaza.

stiu ca e pe undeva la 600 euro.

ms

Link către comentariu

Ca pret ai dreptate. Cam 600 E e.

Este cumparata de la colegul c4linutz de aici de pe forum.

Si spre multumirea mea a ajuns aseara. Este deja pe masina.

Partea de radio- aceeasi problema ca la unitatea originala. Se pare ca e antena de vina si ar trebui sa montez un preamplificator pentru a nu avea probleme

(a nu se intelege ca receptia e mai proasta.e la fel)

Partea de navigatie-functioneaza, are igo pe el si harta romaniei pare destul de detaliata dar nu mi-am bagat prea mult nasul pentru ca nu ma pricep.

TV-ul merge dar e semnalul f prost in constanta. In bucuresti am inteles ca se emite mult mai bine. O sa revin cu detalii cand ajung la capitala si o sa vad cum e receptia.

Partea de filme si videoclipuri nu am incercat

Cablul pentru i-pod nu l-am conectat pentru ca nu cred ca o sa folosesc vreodata

Usb-ul este pe fata casetofonului si se poate conecta imediat.

Bluetooth am vazut cum functioneaza dar nu am incercat pe a mea inca.

Pentru alte detalii va stau la dispozitie.

Dar oricum pentru leon e mai grea treaba cu montajul fata de vw si skoda pentru ca e mult mai inghesuit spatiul.

Link către comentariu

sal

ma intereseaza daca merg si comenzile de pe volan

cum se vede display ul?

ms

Link către comentariu

Aveti idee ce pret are un spoiler fata de FR? Si l-a inlocuit cineva pe cel de pe Leonul "stock"? :B

Link către comentariu

Aveti idee ce pret are un spoiler fata de FR? Si l-a inlocuit cineva pe cel de pe Leonul "stock"? :B

sal

spoilerul fata de FR: este cam 1350 ron bara, 2 X 50 ron grilele de la proiectoare si 150 ron grila centrala la care mai adaugi vopsit si montat;

dar de ce nu faci pe casco? :)

a montat cineva pleoapele de la seat factory pe leon?

http://seat-factory.de/xtcommerce/product_...beb72c2a57aace7

ms

Link către comentariu

Pai.. nici nu mi-a trecut prin minte sa fac pe Casco din simplul motiv ca masina nu e lovita (si sper sa ramana asa :B) :scratch:

Din preturile pe care le-ai zis cred ca toata treaba (cu tot cu montat si vopsit) o sa ma duca peste 2000 lei; uf, cam mult.. dar spoilerul fata de FR imi pare cel care trebuia sa fie din start pe Leon. Pur si simplu mi se pare mai potrivit, ca design, cu restul masinii.

Link către comentariu

Poate o sa-l puna odata cu faceliftul, asa cum au facut cu ibiza in 2006.

Link către comentariu

Pe cand faceliftul? S-a auzit ceva? Daca o sa vina cu spoiler de FR, sigur n-o sa mai rezist si o sa-l schimb si eu (altfel sunt destul de reticent la tuning-uri ulterioare, dar asta as zice ca nu e deloc exagerat, as putea sa dorm linistit.. :B).

Link către comentariu

Factura mea pentru inlocuirea barii stock avariata pentru asigurari a fost cam 2000 ron cu tot cu suportul de sustinere de sub ea la care am mai platit 200 ron diferenta pentru bara fr.

Vezi sa fii pregatit de cheltuieli pentru ca poate patesti ca mine. Acum ca am schimbat bara spate cu una de fr imi vine sa o schimb si pe cea fata. Numai ca sper sa nu mai fie din cauza vreunui incident.

Link către comentariu

Din cate am auzit, in primul semestru 2009 va aparea face-liftul la Leon/Altea.

Link către comentariu

Poate o sa-l puna odata cu faceliftul, asa cum au facut cu ibiza in 2006.

oare la facelift vor exista modificari si pe fr/cupra (la spoiler) de la innceput?

Link către comentariu

si eu sunt curios cum o sa arate leonul cu face-lift.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

recent am cumparat un set de capace cromate de oglinzi,pe care le-am imbracat in folie de carbon.

arata bine,dar se putea si mai bine daca aveam alta culoare la masina.

post-8822-1220524293_thumb.jpg

Link către comentariu

Ai dreptate referitor la culoare. Cat despre oglinzi :)

Link către comentariu

Asa cum am spus acum ceva vreme am reusit in sfarsit astazi sa imi schimb difuzoarele de pe Leon. Nu am vrut sa adaug nimic suplimentr fata de ce avea masina, doar ca boxele originale mi se pareau un pic... "nereusite".

Astazi am avut in sfarsit timp sa le schimb.. Am fost foarte surprins sa constat ca boxele originale de Seat sunt un fel de "no name" inlcusiv pe un FR.. Oricum le-am schimbat cu niste Infinity 6522i si diferenta este enorma intre cum sunau cele originale si cele noi.

Singurele modificari facute au fost niste inele de suport care au trebuit sa fie un pic "ajustate" deoarece erau un pic pre mari, iar la boxe, avand si tweeterele de langa clante a trebuit sa sudez o bucla pentru a nu le scoate din circuit.

Nu am luat boxe mai puternice decat atat pentru ca sursa este un MFD2 si nu scoate decat 4x20W din cate stiu.. asa ca sunt suficiente cele pe care le-am luat.

Mai jos sunt pozele cu boxele originale si cele pe care le-am montat: (sper sa imi iasa pt ca e prima oara cand pun poze ;) )

06092008196ga4.th.jpg ... parca m-as fi asteptat la mai mult la cat a costat masina... :P

06092008197bx1.th.jpg

Link către comentariu

... si tot la capitolul modificari sa spunem, am pus pe masina pedalierlul din aluminiu de la Seat, insertiile de praguri Seat Sport si kitul de decor pentru boxe si manerele usilor fata. Pozele sunt facute cu telefonul asa ca nu se vad chiar atat de bine pe cat ar trebui:

18042008101yb3.th.jpg

pedalier si footrest (scuze de "curatenie" ;) )

18042008102bk4.th.jpg

manerele pe usa fata, prag Seat Sport si inelul de pe boxa

18042008103rx6.th.jpg

prag si boxa pe spate..

Spor la modificari si la :P

Link către comentariu

as dori un sfat, am jante de 16' si as dori sa le schimb in 18' lumea zice ca masina devine ceva mai rigida asta nu m ar deranja si am mai auzit ca se zgarie mult mai usor in borduri ei bine am masina de 2 ani si nu au nici o zgarietura ce sfat imi dati??

Modificat de bilman
Link către comentariu

Sa ramai mai departe la 16",doar asa scapi si pe viitor de zgarieturi.Era o gluma! :)

Ce sa-ti recomandam?Eu zic sa-ti pui jante de 18" pt. ca arata masina si mai frumos dar se si comporta mai bine;exact lucrul asta l-am facut si eu in primavara asta si credema nu-mi pare rau deloc.Masina sta mai bine pe strada,mai ales in curbe,a devenit un pic mai stabila iar volanul se misca putin mai greu adica directia este mai rigida.Clar ca simti mai bine denivelarile "mioritice" dar nu e chiar asa cum iti inchipui tu sau cum ai auzit de la altii.Aceeasi teama am avuto si eu inainte de a face acest pas iar acum nu-mi mai vine sa le mai dau jos ca sa le pun pe cele de iarna de 16".

Eu cred ca daca nu esti atent iti "slefuiesti" jantele indiferent de marimea lor.

Concluzia: Cine vrea sa fie frumos,trebuie sa sufere. :icon_thumright: (ca la femei)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!