Jump to content

Log-uri - Interpretarea lor: probleme turbina, debitmetru, EGR?

alinica2001
 Share

Go to solution Solved by lupo_bv,

Postare recomandată

Injectoarele se incadreaza in parametrii (-2.8 -  +2.8) 

Ce supapa imi reda la cautarea pe net nu este pe modelul meu. atasez schema de la tipul meu de motor. probabil  activitatea supapei n 18 o face modulul acela de vacum.

Pe grafice se vede si turbina ca are o intarziere si pe urma depaseste presiunea specificata. Tot de la vacum sa fie?

1752346912_WhatsAppImage2024-10-30at12_55.21_8b6c288e.thumb.jpg.16e44926e2ff400ee8dfedfbe5a28077.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1 hour ago, Gabriel.Pop said:

Injectoarele se incadreaza in parametrii (-2.8 -  +2.8) 

Adică cat mai exact?

1 hour ago, Gabriel.Pop said:

activitatea supapei n 18 o face modulul acela de vacum.

Pai am zis mai sus 

18 hours ago, lupo_bv said:

Da aia este N18 și la unele modele este integrată într-un modul alaturi de celelalte electrovalve.

Link către comentariu

Salut! Este vorba de golf 1.9 90 cp. Masina face overboost si taie pedaua de acceleratie, acum o luna am atasat un log aici masina nu facea overboost deloc, dar avea un sunet ca de blow off la schimbarea treptelor, sunet care il are si acum , se poate strica turbina dintr o data intr un timp atat de scurt ? O sa atasez logurile facute azi, dar si logul din data de 18 septembrie. Astept o parere, multumesc!

LOG-01-011-xxx-xxx.CSV azi.CSV LOG-01-003-xxx-xxx.CSV 18 septembrie.CSV

Modificat de Sebytza2000
Link către comentariu

Logul în mers arată ca şi cum geometria ar fi blocată sau ar primi vacuum continuu. Suprapresiunea este foarte mare

image.thumb.png.6a4b1b4246b52a3b1180cd6cdea0f3a8.png

Totuşi BS011 arată că nu ar fi blocată, dar prezintă nişte semne de gripare. Era bine dacă data trecută făceai şi BS011

image.thumb.png.7c0bf2ed35eb9ad940c54067849146a3.png

BS003 arată bine. Valoarea maximă este cam mare, dar probabil din cauză că turbina este setată să facă presiune cam mare (presiunea maxima din BS011)

image.thumb.png.02abe51fb7e1ab92762aa7c53d16c0b7.png

5 hours ago, Sebytza2000 said:

se poate strica turbina dintr o data intr un timp atat de scurt ?

Nu pot sa imi dau seama.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!