Jump to content

She's The One! Octavia 2 TDI

Calin

Postare recomandată

Oricand :) da` pana o dau o tin pt mine si nu pot sa-mi bat joc de ea....asa cum nu pot sa-mi bat joc nici de omu caruia i-o dau daca o ia :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Dupa o iarna grea in care am avut masina plug. Si cand intram cu ea pe stradute oamenii se bucurau ca a intrat plugu sa la aseze si lor zapada :) am schimbat arcurile.

Am ajuns la concluzia ca noi nu avem drumuri pentru arcuri sport....iar piatra mea de la rinichi devenise nisip :))

Deci... asa arata acum :D

post-13747-1274343317_thumb.jpg

post-13747-1274343329_thumb.jpg

Link către comentariu
smoothcoder

F. draguta; mai ales jantele... superbe! :)

Link către comentariu

Se simte diferenta?

Teoretic e bine ca piatra s-a transformat in nisip. Se elimina mai usor :)

Link către comentariu

Saraca masinuta....... ai slutit-o ;)

Link către comentariu

aoleu! deja e banala!

jos cu ea! las' ca te ajut eu...ii punem niste neoane inca 2-3 navigatii monitoare la picioare facem cum trebuie!;)

numai bine! sa ne vedem peste 100.000km (ai mei:)))))

Link către comentariu

cat de bine poate sa ii stea pe alb. cu arcurile ce sa zic avem si noi momente cand ne dorim masina cat mai jos dar dupa un timp pun pariu ca majoritatea vom revenii la confort

Link către comentariu

Eu am avut 1 an de zile sport pe ea. Si arata superb. ATAT! Doar arata superb....ca in rest era caruta... ziceai ca merg cu caruta cu roti de lemn....

REPET: noi nu avem drumuri de arcuri sport. SAU... nu ne permitem o masina de fite modificata si una de zi cu zi.

post-13747-1274386079_thumb.jpg

Link către comentariu

Iarna in Constanta e nasol rau intr-adevar daca ai masina joasa :D dar vara... Nu cred ca faci saptamanal drumuri in judet ... :P

Link către comentariu

Asa e, nu fac saptamanal :) Fac zilnic :cheers: . Eu fac drumuri de Buc cel putin o data pe sapt. Va zic eu ca dupa ce mergeti o perioada de timp cu suspensie sport si cauciucuri pe 17 225/45 o sa-mi dati dreptate.

Link către comentariu

depinde si cum mergi :)

eu am suspensie sport pe GTI cu jante pe 18 si mai am un mini cu arcuri sport jante pe 17 si anvelope 205/40 si mi se par ok masinile :)

Link către comentariu

Cum naiba sa merg... pe strada :) Cert e ca mie la un moment dat imi devenisera insuportabile. Evitam sa mai fac drumuri lungi cu masina :)

Link către comentariu

aici trebuie sa-ti dau dreptate....n-avem drumuri pentru suspensie sport. eu am schimbat numai amortizoarele stock cu unele bildstein...... injur drumarii in fiecare zi.

poate o suspensie reglabila?????? :somnmare:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ei bineeeee

Azi am implinit :

110.000 KM si 1972 km cu un full =))

Iar ca investitii pana acum:

-Telescoape - deoarecele pe primele le`am nenorocit cu suspensia sport :))

-Bielete directie stanga-dreapta

-Flansa amortizor dr.

In rest filtre si revizii la termen.

Urmeaza: Schimb volant, kit ambreiaj, distributie....posibil si un upgrade la turbina poate atingem 200 caluti :)

PS: sa`i fac in ciuda lu Mario ca am prins Km acum:P

PS 2: cat de curand revenim la o veche nebunie: T R A P A ! :>

post-13747-1275673181_thumb.jpg

post-13747-1275673191_thumb.jpg

post-13747-1275673201_thumb.jpg

Modificat de Calin
Link către comentariu

nu are de 100l dar daca merge mult pe autostrada a scos distanta aia.

Link către comentariu

oricum ar fi... nu ai cum sa faci cu un full...60L aproape 2000 km.

Nu l-am mai resetat cand am alimentat.

Link către comentariu

Ei bineeeee

Azi am implinit :

110.000 KM si 1972 km cu un full =))

Felicitari , de aceea am ales eu Octavia, ca daca ai grija de ea si ea are grija de tine.

La mai multi km !!!

Link către comentariu

am vazut in unele poze ca ai pragul infundat in dreptul portiera sofer. ai reusit sa-l indrepti sau l-ai lasat asa? in rest f.frumoasa. si ai dreptate in privinta acurilor sport, nu avem drumuri, in special in bucuresti in care mereu traversezi linii de tranvai.

Link către comentariu

Pragu e asa de anu trecut de cand am fost la Moieciu. Am avut masina parcata in curtea cuiva...era iarba crescuta si cand am virat am luat o gura de canalizare.

Trebuie s-o bag intr-o revizie estetica cat de curand :))

Apropo...am vrut sa fac poza la 111.111 da` am uitat :blah_:(((

post-13747-1276117383_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!