Jump to content

She's The One! Octavia 2 TDI

Calin

Postare recomandată

Stii care`i faza de kko? Inaintea mea, lovise pietroiu un matiz. De acolo deduc eu ca a ajuns pietroiul pe banda 2. De obicei masinile mari merg pe banda 1. Asta presupunand ca a cazut dintr-un tir ceva.

Matizul a lovit-o si cred ca a aruncat-o pe banda 2.

Dupa ce am lovit-o... m`am intors pana la locul unde era pietroiul sa fac poze pentru casco, soferul matizului schimba roata, la care imi zice: frate ce m-am speriat cand ai lovit-o...s-a auzit o bubuitura.

Si eu in gandu mau: pai in mm,.... ti-a fost lene sa te duci s-o iei de acolo s-o pui pe margine?!?!

Romanu nostru. Asta e.

Link către comentariu

Sa fiti sanatosi amandoi, si tu si masinuta, si sa aveti grija unul de altul in continuare. :icon_thumright:

La ce interval ti-ai setat sa stropeasca stropitorile? :screwy:, si cat timp sa tina jetul :ceuameni:

Link către comentariu

Doar le-am montat. nu le-am legat electric. Nu mai am timp de desfacut bordu. Cand ma intorc :icon_thumright:

Link către comentariu

Masina s-a comportat fff ok. 2400 km pana in germania, 4 persoane si portbagajul full....ca deh... 2 dintre cele 4 persoane erau fete...si cum fetele cand pleaca undeva isi iau tot sifonierul, mai putin usile...imaginati-va cum era portbagajul -_-

Next upgrade, am gasit aici ..senzor de lumina ;)

Modificat de Calin
Link către comentariu
(...)

Next upgrade, am gasit aici ..senzor de lumina :P

Cumva upgrade-ul asta implica schimbarea parbrizului sau doar schimbare oglinzii retrovizoare interioare ?! :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu se schimba nimic. E un senzor mic mic mic mic :) care il pui undeva.. nush unde.. eu am zis ca`l pun pe mijloc, intre plansa de bord si parbriz... are un fel de rezistenta pe ea.. iar la marime...este.. .cat buricu degetului mic. Si o sa-mi schimb si blocu de lumini sa pun cu functie de tunel :D si leg direct pe el :D

Link către comentariu

Da' , cum zicea si But Fns, in afara de Leaving Home, la ce te mai ajuta? Ca oricum mergi cu farurile aprinse si ziua la drum, si inainte sa intri in tunel :) Merita banii, si chinul?

Link către comentariu

Eu sunt pentru si nu mi se pare o cheltuiala exagerata. Pacat ca in Constanta nu sunt pasaje subterane... inafara de parcarile de la mall :D

Link către comentariu

Eu unu chiar sunt interesat, daca se poate pune asa ceva dupa ce-ai luat masina, ca si pe mine m-ar interesa ;)

Defapt locul acestui senzor la o masina care a venit din fabrica cu "dotarea" unde este ?!

In oglinda retrovizoare sau la lipirea "stativului" de la retrovizoare cu parbrizul ?! :)

Deci mai pe scurt, Calin dupa ce vei face upgrade-ul, poate faci si un mic DIY cu niste preturi pt piesele necesare ca vreau si eu sa-mi pun si sa stiu daca merge sa-l fac eu sa sa apelez la vreun service :D

;) safe

Riddler

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Singurul lucru care ma pune pe ganduri.. este nenea CAN`u...sa vedem ce-o sa iasa. Daca merge sa sar de el.

Link către comentariu

senzorul original e in parbriz ... dar asta cred ca merge pus oriunde :Driver: spor la modificat caline

cu trapa ce mai faci?:lol:

Link către comentariu

Bai cu trapa sunt pe ganduri... ma costa 700 euro. Mi se pare cam multicel ... Acum sunt in Germania pentru vreo 2 saptamani. Poimaine ma duc la Stuttgart la reprezentanta Webasto si vreau sa vad cum arata pusa pe O2. Si cum arata pe interior. Sa vedem...

Link către comentariu

Eu zic ca isi lua cel putin un A4 full si 4 x4 si pe deasupra si o vopsea metalizata ca alba....

Bai cum sunt unii de invidiosi :D

Link către comentariu

Am spus`o si o repet: am luat o masina care mi-am permis-o la momentul respectiv. Cine stia ca o sa-mi mearga bine?:)) Poate ramanea asa cum o luasem. Asta e.

Iar de vandut.. nu prea am cum... deci...

Si de ce as vinde-o sa iau alta? Sunt f multumit de ce am :)

Link către comentariu

Corect. Si eu cand am luat Skoda puteam lua un A4, insa minusurile pt oooo sunt spatiul bancheta spate, ,,postul" soferului jos, portbagaj si garda mai mici.

Link către comentariu

Welcome back! Cred ca e timpul sa pui si tu niste poze sa vedem cum arata garda la sol dupa cateva mii de km...

Link către comentariu

Pai.. hai sa pun niste poze si sa comentez putin.

Masina s-a comportat SUPERB. Romania - Germania, 4 persoane in masina plus bagajele aferente (avand in vedere ca din alea 4 pers 2 ereu fete..si cand pleaca fetele undeva isi iau sifonierul fara usi...va imaginati cum erau bagajele) consum 5,4% viteza de deplasare 120-180km/h. Germania - Romania, 2 persoane plus bagaje ( 2 pers au venit cu alta masina) consum 4.7%, viteza la fel. Timisoara - Constanta 5,3%, viteza...TM-DrTrSeverin 60 km/h, localitati 80-90, Craiova-Cta 130km/h in afara, 160km/h autostrada..

SFAT! - Daca veniti in tara, n-o luati pe drumul Timisoara - DrTr Severin. Drumul este execrabil, sub orice critica, nu exista adjectiv pentru el.

Uite cam cum arata de lasata masina, cu rotile de 15 pe ea.

Iar poza cu bordu...s-o descriu putin. Cand am plecat din Craiova, am facut full`u. Si cam atat a consumat pana in Constanta :) Mai exact 467 km cu un sfert de rezervor. Ceea ce mi se pare ffffff ciudat. Oare mi s-a stricat ceasu?:P

Km totali parcursi, 5386,3.

PS: astept radarele acasa :icon_thumright:

post-13747-1240128430_thumb.jpg

post-13747-1240128437_thumb.jpg

post-13747-1240128452_thumb.jpg

post-13747-1240128485_thumb.jpg

Modificat de Calin
Link către comentariu

Arata destul de coborata dar cu jante de 17 sau 18 mai urca un cm... este?

Imi cer scuze si aici ca aveam tel inchis cand ai trecut pe aici , data viitoare ma revansez :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!