Jump to content

She's The One! Octavia 2 TDI

Calin

Postare recomandată

La viteza aia puteai sa ai si dublu pdg si orice tot nu te salva nimica...sa fim seriosi nu conteaza daca era o bordura sau un caine sau un om, nu puteai face nimica sa eviti...doar sa mergi mai prudent.

Oricum e bine ca ai rezolvat...bafta!

Link către comentariu

drumurile alea in CT sunt praf eu am crezut ca imi iau zboru acum vreo doi ani cand am dat cu passat-ul in niste shleauri dinalea facute de tir-uri

P.S. a rezolvat trapa a aruncat cu bordura in plafon :frigbaitata: daca tot era acolo...

Link către comentariu

Imi pare rau de ce ai patit...ma mir ca au scapat pragul :icon_thumright:

Te-as fii sfatuit daca tot ti-ai luat adio de la 2 jante sa iti iei ceva mai frumos si sa renunti la GTI style dar stiu ca iti plac mult si nu o vei face asa ca tac :rolleyes:

Sper sa o faci bine repede..

Link către comentariu
La viteza aia puteai sa ai si dublu pdg ...

Dar ce viteza aveai?

Bine ca ai scapat tu sanatos!

Link către comentariu

Viteza? n`o stiu :P

Azi am primit vestea ca mi-au venit pesele. DAR, ca totdeauna tre` sa fie un DAR, evident ca mi-au venit alte jante :D)

Au venit identice, dar pe argintiu. Nu cum le am eu polish si negre pe interior.

Asa ca, de curand o sa am 2 jante de vanzare =)) asta in cazul in care n-o sa poata sa le schimbe :D

Zic DACA pentru ca a fost vina mea. Eu m-am dus cu codul de jante :D

Modificat de Calin
Link către comentariu

Oho, merci. E bine de stiut :P

Azi mi-am cumparat spalatoarele de faruri, capacelele si pompita din butoias.

Mai tarziu o sa va spun ce scrie pe constatarea de la service :icon_thumright: care sunt daunele in urma pietroiului :blah:

Link către comentariu

Poate tu o sa-i gasesti utilitatea la TPM. Eu il am si mi s-a aprins o singura data cand am schimbat rotile de vara pe 16, cu alea de iarna pe 15. Desi erau toate umflate egal, mi s-a aprins TPM-ul. Am tinut butonul apasat si s-a stins. Apoi iar nu l-am mai vazut aprins.

Senzori de parcare OEM pe sub masina, nu ai avut, sa fie distrusi de pietroi? :tuktuk:

Link către comentariu

Ti s-a aprins pt ca unitatea de control memoreaza si analizeaza valorile non-stop, deci a sesizat si modificarea parametrilor prin schimbarea rotilor. E un moft, dar na, masina lui Calin oricum e un magnet pt gadgets, asa ca e bine sa le aiba pe toate :)

Link către comentariu

Am zis ca o sa revin cu date despre "dauna". Ideea e ca totul a costat aprox 11000 Ron. Fara manopera :|

Am avut dauna asa:

- bara fata + spoiler sub bara

- aparatoare pvc dreapta fata

- inchidere aparatoare pvc fata dr+st

- janta aliaj dreapta fata

- janta aliaj dreapta spate

- anvelope dr fata + spate

- far dreapta

- proiector dreapta

- aripa dr fata

- ornament proiector dr+stanga

- amortizor dr fata

- scut metal motor

- scut podea dr + capac

- scut podea stanga

- racitor motorina

- scut podea portbagaj dreapta

- inchidere scut podea dreapta

- suport bascula fata dreapta

- reparat podea portbagaj

- traversa scut motor

- bascula dreapta fata

- consola dreapta fata

- capac scut podea stanga

- inchidere scut podea stanga

- capac plastic bascula dr spate

- bieleta anterioara dreapta spate

- bieleta antiruliu dreapta spate

Ei bine.....cam atat :|

Cu putin noroc maine dim o iau :icon_thumleft:

Ca idee ce a facut la telescop.

post-13747-1238603292_thumb.jpg

Modificat de Calin
Link către comentariu

Las' ca o sa iasa mai puternica, si mai rezistenta. Ca o sa fie imuna dupa "boala" :P

Link către comentariu

Dupa ce o scot din "spital" o iau la tratament vreo 2500 km :P Maine o iau...sambata o iau la calarit spre Nemtia :rolleyes:

Link către comentariu
Am zis mai sus: 11000 Ron. (110 mil)

+ inca vreo ~2000 RON manopera, cam la 13000 RON totul, asta pe putin...

sper ca pe viitor sa fii scutit de la astfel de evenimente :P

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Guess who`s back on the road ;)

Azi am scos masinuta din service. A iesit f ok.

Noul update: spalatoare faruri :D Investitie: 2 pistonase 300 ron, pompita 200 ron, instalatie furtunase 140 ron :D

Link către comentariu

Acelasi lucru cu o bordura in mijlocul strazii l-am patit si eu de DOUA ori, o data cu o Dacie am fost chior si nu am vazut-o (explozie fata-spate pe dreapta), si o data cu o Skoda Octavia, in trafic, Dacia din fata mea a luat-o intre roti, am LUAT-O si eu in bara, baie de ulei (sparta), scut motor (noroc ca avea pachet de drumuri grele).

Strazile din Romania ..... GRRR !!

Modificat de razvand
Link către comentariu

poate o fi coincidenta ...dar si eu dupa ce am luat rovigneta ..a doua zi: janta stramba + cauciuc taiat !

Frumoasa masina oricum !

Bafta la modificari :lol:

si fiti cu ochii'n quatrro !

Link către comentariu

:lol: pai inseamna ca eu sunt "ferit", ca de cand am masina, n-am luat rovinieta si nici nu iau :)

Welcome back on the streets B 05 KLL :cheers:

@Calin: next time cand mai vezi cate un "obiect neidentificat" pe sosea, pune frana sau ocolestel (poate fii si cutie carton) ca cine stie ce "mascheaza" :biggrin:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!