Jump to content

Golf GT Sport - The Topicception

Ioana

Postare recomandată

:D Ai interior aproape identic cu al meu (in afara de faptul ca ai 4 usi si eu 2 :blah: ) :D

De ce nu ti-ai pus ESP? Ai patit cumva ca mine: ti-a spus delerul ca nu se poate pune ESP pe GTSport?

Link către comentariu

Rex, are ESP, dar nu se poate dezactiva. Este scrisa ca extraoptiune in caracteristicile masinii din comanda si eu zic ca exista, ca am tot avut ocazia sa il vad ca se baga in seama cand mi-e lumea mai draga :( Dar, din pacate, dupa cum am spus, nu se poate dezactiva. Nu ca as vrea sa fac asta in mod normal, ci numai cand imi vine sa ma joc cu ea :icon_thumright:

Alte poze (pentru ca v-au placut :P ):

dsc04659ai8.th.jpg dsc04648mxe2.th.jpg dsc04650mtf2.th.jpg

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Eu, unul, nu cred ca ai ESP. Daca pe acel buton ai ASP rezulta ca nu ai ESP! :P

Daca ai platit pt o optiune, si o ai trecuta in contract nu insemna ca o ai !! Eu am patit asta cu suspensiile: am platit pt suspensii de drumuri grele si am suspensii sport :(.

Daca nu ai ESP poti scoate niste bani frumosi de la dealer!

Eventual iti dau detalii pe PM sau mess ca sa nu poluam topicul tau :icon_thumright:

Link către comentariu

Pai GT Sportul vine cu suspensii sport. Nu cred ca s-ar putea GT Sport cu alte suspensii... Desi e doar o echipare. Apropo, nu am gasit nicaieri scris EXACT care este diferenta intre GT Sport si Golful normal in afara de ce este absolut vizibil...De exemplu, de un an eu traiesc cu impresia ca ambreiajul meu difera de cel de pe Golful normal.

Eu, continui sa sustin ca am ESP, daca nu am pot afirma ca e cea mai tare masina :( Dar am mers cu Golf fara ESP si am fost dezamagita (aveam pretentii mai mari de la un Golf), nici nu se compara cu a mea sau cu masina pe care am avut-o inainte si care nu avea pretentii de ESP. Uite ca sa fiu sigura (pentru ca pana acuma nu am avut niciun motiv sa ma indoiesc de existenta lui) am sa incerc sa vorbesc cu masina sa vad daca pot afla de la ea (aici ma refer la Vag Com :P ), daca nu se poate mai fac sapaturi :icon_thumright:

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

asa stiam si eu ca daca nu ai buton,nu e nici pe masina...nasol...chiar merita un sistem ca ESP montat p,in locul tau m-as duce fix la dealer sa-mi dea masina ca in ocntract(cu esp)..

:( nici eu nu am ESP pe Octavie si se cunoaste...am mers cu una cu ESP si e o diferenta de la cer la pamant...

Link către comentariu

But Fns, stai linistit :icon_thumright: Nu ar fi singura masina la care NU se poate dezactiva ESPul. Daca mergi putin cu ea iti dai seama ce si cum. Dupa cum am spus, daca nu are ESP, atunci masina e geniala :(

Link către comentariu

Daca pe butonul de linga schimbatorul de viteze scrie ASR atunci nu are ESP, daca scrie ESP atunci,evident, are ESP (care incorporeaza si ASR si alte sisteme).Ar fi pacat ca la o asa masina, dealerii sa-si fi "facut de cap".

Link către comentariu

Daca nu ai ESP ai dat cu 500 EURO mai mult pe masina!

Eu am dat numai 350 EURO pt suspensii si m-am enervat la culme!

P.S. Poti face bani frumosi!

Link către comentariu

call me "carcotas"....dar..voi chiar mergeti sa simtiti cand intra ESP? adica vedeti des cand clipeste becu?

Link către comentariu

Mie mi s-a aprins, de exemplu in curba aia de la Posada sau sensul giratoriu de la Carrefour, sau ieri cand am facut pozele de mai sus, erau cateva serpentine pe un drum ingust si fooooarte inclinat ... Daca voi credeti ca este vorba de ASR si ASRul intra in curbe, atunci nu am ESP, dar la cum am mers cu ea si la cum se comporta nici nu stiu la ce i-ar mai trebui :)) Asta ar insemna ca diferenta enorma spun eu intre Golful normal si Golful meu in ce priveste stabilitatea vine numai din suspensia sport, in cazul asta traiasca GT Sportul :))

Link către comentariu

Eu am numai ASR si mi-a intrat in functiune de mai multe ori in sensuri giratorii. Daca sensul giratoriu are raza mica si accelerezi puternic in sens, atunci masina rupe aderenta relativ usor si intra ASR-ul. La cuplul tau pierde aderenta cu mult mai repede decat la mine.

Modificat de rex
Link către comentariu

Am mai condus masini cu ESP si sincer a mea sta mai bine (ce-i drept nu Golf)...Nu stiu ce sa mai zic, m-am gandit ca se poate sa ma pacaleasca ASRul, da chiar asa ? :)) Se cere sa elucidez problema...

Link către comentariu

eu am ajuns sa regret ca am esp.mult mai funny e cand merg cu golfu(nu are nici esp nici asr).

Link către comentariu

Hai bai Tibi las-o incolo...Cum sa zici asa ceva?

On topic.

Frumoasa masina WVWZZZXYZQ....:vaidecapulmeu:. Imi place ca esti pasionata si investesti in ea. Totusi inclin sa cred ca daca aveai ESP trebuia sa scrie pe butonul ala ESP nu ASR.

Link către comentariu

Frumoase scaune.Sincer e primul golf 5 la care vad scaunul cu rosu pe mijloc.Sa te bucuri de el si cat mai multi km!!!

Acum la problema ta:nu ai ESP(programul electronic de control al stabilităţii)dar ai ASR(controlul tractiuni) si ca sa zic asa ASR este o ruda mai saraca a ESP-ului.ASR-ul nu are toti senzori ESP-ului dar oricum intervine la fel ca ESP-ul de aceea se aprinde acel martor cand computerul crede ca masina derapeaza.

Ca o chestie,sincer arata mai bine fara sigla cu GT de pe fata(doar parerea mea,fiecare cu gusturile lui si sper sa nu o iei ca pe ceva rau)

Link către comentariu

Merci :P Stiu ce face si ASRul si ESPul pentru ca m-am invatat sa ma documentez de cand eram mica in ce priveste masinile :P Stiu si ca trebuia sa scrie ESP OFF, stiu ca exista masini la care nu se poate scoate ESPul, stiu ca la mine nu ar trebui sa fie asa si stiu ca sta extrem de bine. Acuma, cine o ajuta sa stea atat de bine ramane sa aflu :ceuameni:

Link către comentariu
  • Administrator

Codul ESP-ului este 1AT... verifica eventual stickerul din portbagaj daca ai asemenea cod

Nu vreau sa fiu carcotas insa nu cred la VW sa ai ESP, fie standard, fie optional si sa nu ai respectivul switch:

Oricum sa dea Dumnezeu sa-ti intre cat mai rar, orice ar fi el :salut:

LE: bafta maine! ;)

post-3944-1226610410_thumb.jpg

Link către comentariu

Multumesc mult dudu, codul ala este exact ce imi trebuia ca sa ma descurc singura! O sa ma uit chiar maine dimineata inainte sa plec la Buzau :salut: De ESP nu stiu ce sa zic,pentru ca pana acuma nu am dus lipsa de nimic de la ea in ce priveste stabilitatea si nu pot sa spun ca am menajat-o :P

Maine revin cu poze cu pragurile :D Sper arate la fel de bine ca la tine ;)

LE: Dar tot maine cred ca voi trece la jantele de iarna, musai o sa ii fac o poza cu jantele astea si cu praguri :P

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Nu are legatura cum simti o masina pe curbe cu esp-ul. Daca masina sta bine atunci asta simti. Mai degraba o simti ca nu sta bine cu esp pentru ca ar fi o caraiala continua si s-ar infrana masina! daca ai avea esp, pe langa faza cu butonul si codul, ti-ar palpai in curbe cand p[ierzi aderenta si fara sa accelerezi.

Link către comentariu

Eu am fost foarte clar la dealer "nu vreau nici o forma de esp" si tot insistau de parca era masina lor :) adica imi pun esp...where's the fun?! Daca aveti de gand sa-mi amintiti ce periculos e fara si ce bine este cu esp...va rog don't do it ! :)

@ Andrei_VVB: word !

Modificat de iLL One
Link către comentariu

wvwzz: nu ai esp..:)

Daca eram in alta tara...una civilizata, cu drumuri bune, sau cel putin fara pietricele, nisip sau orice alt material derapant in curbe, atunci poate as fi zis...da ai si n-ai nevoie de esp. Dar in Romania unde iese boul de pe camp cu cauciucurile pline de pamant, care cand se usuca se sfarama si devine "un motiv bun de a iesi de pe carosabil", unde sunt basculante in urma carora curg detoate...de ajunge omul cu camionu pe jumatate la destinatie unde iarna e cum e, unde trebuie sa ocolesti diferite chestii aruncate pe drum, pungi sticle saci ....care pot fi goi, dar in acelasi timp pot fi si cu ceva inauntru...aici zic ca e 99% necesar esp-ul.(am lasat 1% pt cei care nu cred ca e necesar...sa pot sa fiu si cu ei de acord in proportie de 1%...sa nu ma considere rau :D)

il one: "where's the fun" : la esp poti da si off... Ai tractiune...daca aveai propulsie te intelegeam :)

Link către comentariu
Eu am fost foarte clar la dealer "nu vreau nici o forma de esp" si tot insistau de parca era masina lor :ceuameni: adica imi pun esp...where's the fun?! Daca aveti de gand sa-mi amintiti ce periculos e fara si ce bine este cu esp...va rog don't do it ! :D

e de ajuns 1 data sa depasesti limita si sa te ajute el..si ai sa intelegi de ce e bun. eu nu as mai lua masina fara, desi merg 75% cu el OFF.

ganditi-va cat de bine va cunoasteti masina, cat de subviratoare e....

Plictisitul...bun raspuns..!

la fel si Andrei VVB.

eu zic ca putem trece de subiectul cu ESP.

Link către comentariu

Asa ma gandeam si eu. Am tot citit pe aici si parca ma compatimiti, eh problema de la dealer am sa o rezolv, am mai spus asta, apreciez bunavointa si sfaturile voastre, da pe cuvantul meu ca masina o am de un an si in comparatie cu altele si cu si faca ESP sta tare bine. Am mai spus, si mai spun inca o data, daca stabilitatea vine numai din suspensia de GT Sport, atunci VAG a facut un lucru tare bun. Ca sa nu mai poluam degeaba topicul cu subiectul ESP, astazi o sa vin cu poze proaspete cu pragurile de GTI :D :ceuameni:

Link către comentariu
  • cristi511 locked, unlocked şi locked this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!