Jump to content

Golf GT Sport - The Topicception

Ioana

Postare recomandată

Special pentru tine, Danny :D

gallery_19163_20_89522.jpg

@Neuschwanstein Castle

gallery_19163_20_42270.jpg

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Frumos frumos, asa consum de "seara" :icon_thumright:

Link către comentariu

Apropo, nu cred ca m-am mai referit vreodata pe aici la aspectul asta, dar dupa 90 000km mi se pare ca tin genial franele stock. E adevarat ca am schimbat placutele la 45 000km, dar nu pentru ca erau uzate.

La revizia urmatoare va trebui sa schimb lichidul de frana (poate voi schimba si placutele, desi... dupa 90 000km inca ma uimeste cand se intampla sa franez brusc... ce-i drept, se intampla extrem de rar).

Vreau sa mai subliniez faptul ca nu am schimbat nicio bucsa pana acum, ceea ce nu poate decat sa ma faca mandra :)

Link către comentariu

Inseamna ca nu abuzezi prea tare de ele :icon_thumright: Cat mai multi km fara pb,macar de cateva x cat ai pe acum.

Link către comentariu

dar poze cu noul "look" cand ai de gand sa pui? ;)

sau ai revenit la codul original?

Link către comentariu

Nuu, nu am revenit la codarea originala (merci pentru PM). :icon_thumright:

I-am activat DRL pe semnalizari, la 15%, multumesc 81UAC :) Acum trebuie sa le activez si la Passat... deh... :))

Ai idee de ce nu a mers prima oara dupa codare ? Ca asa incercasem si eu si am crezut ca nu merge din alte motive, apoi am renuntat pana sa-mi amintesti tu... Btw, nu mi-a dat nicio eroare pe bord.

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

cred ca dupa ce introduci valoarea- 15 in cazul tau- trebuie sa continui cu vestitul TAB si apoi sa ii dai save exit bla bla bla....banuiesc ca de asta nu a mers din prima.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Asa ceva folosesc si eu. E foarte practica datorita dimensiunilor. De o perioada eu zic ca am probleme cu ea la calitatea emisiei si receptiei (ca distanta si claritate) insa de la garantie au spus ca e buna. Trebuie sa ma duc sa o iau si sa ii fac iar proba.

Sa o folosesti cu placere si sa te ajute in trafic

Link către comentariu

Multumesc Circoloco. Am ales modelul asta pentru ca mai am una in familie de mai bine de jumatate de an si mi se pare foarte ok.

E ~500-600ron. Exista si varianta fara acumulatori si baterii.

O sa o folosesc impreuna cu o antena "little wil" si un amplificator de 100w.

little wil.jpg

Link către comentariu

Foarte tare.Stii deja ca folosesc asa ceva si sunt super multumit de es.Sa o folosesti cu placere"colega

".Drumuri bune!

Link către comentariu

Astept un feedback pt antena. Asa intentionam si eu se iau pachetul cu aceasta antena dar ma gasit in alta parte cu o antema Midland ML145 (cam undita ce-i drept dar am resuit sa vb cu ea la 15km max).

Magnetul acestei Wilson pana la ce viteza spun ei ca rezista?

Link către comentariu

Nu iti pot oferi feedback legat strict de antena. O folosesc de vreo 6 luni, dar doar impreuna cu amplificatorul. Magnetul tine bine, bine de tot :P Nu mai stiu pe unde am citit ca sta lejer la 200. Inaintea ei am avut o antenuta Midland mini... care la 140-150 s-a mutat cativa cm pe plafon...

Pot sa spun ca dupa ce am lipit-o de cateva ori pe plafon mi l-a zgariat, ceea ce nu se intamplase cu anterioara, desi o folosisem mult mai mult. Am polisat zona cand am dus-o la detailing si am aplicat o folie protectoare.

81UAC Multumesc, stiu cat de multumit esti de ea :D Parca si inainte de Alan42 am avut acelasi model de statie :)

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu
  • 4 months later...

S-a cam pus praful pe topicul asta :D

Ioana, ai renuntat la ideea de volan de G6 - GTI sau R? Si eu sunt curios daca s-ar potrivi comenzile de pe volan, ma tot intreaba un prieten despre asta ...

Link către comentariu
the_punkreas2003

Se potrivesc doar daca schimbi si calculatorul. Altfel nici claxonul nu functioneaza din cate imi amintesc.

Link către comentariu

A facut multa lume schimbul printre care si eu.

Intr-adevar, trebuie si calculator de coloana. Dar sa o lasam pe Ioana sa ne mai spuna de furia rosie :)

Link către comentariu

Gabi, nu am intentionat niciodata sa trec la volanul de G6. In 2008 am pus volanul multifunctional de GTI Ed 30, cel cu cusatura rosie (mandria mea :)) ) si arata ca nou si acum.

Intre timp am implinit 100 000km, 100 000 in care nu am avut absolut nicio problema. Upgradeul de la turbina nu il consider o problema, vina nu a fost o turbinei ca a cedat, ci a mea pentru ca nu am avut posibilitatea sa aflu presiunea reala la care a functionat cu voie buna un an jumate pana sa pice. :Driver:

Au fost 100 000km in care s-a ridicat la nivelul pretentiilor mele, ba chiar mi-a intrecut asteptarile.

Si pe principiul pics or it never happened :))

PS: Cred ca arata ca nou si acum pentru ca am condus-o mereu cu manusi :icon_redface:

post-19163-0-10019100-1328344057_thumb.j

post-19163-0-70355500-1328344244_thumb.j

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Aaa, si vara iei manusile cu refrigerare :lol:

Chiar arata ca nou. Frumos.

Si eu am mare grija sa pastrez volanul. E buna ideea ca manusile, mai ales pentru iarna. :)

Link către comentariu

Sunt o placere mai ales vara, pentru ca sunt subtiri si aerisite :) si au un feeling placut.

Link către comentariu

La cat mai multi si fara incidente!

Legat de consum,te-am luat 3,8l la un mers batraneste(nu voi mai repeta vreodata)

Btw sa-mi mai dai poze cu Lex al tau

Link către comentariu

True, 2.4 :))

Tibi, tot incerc sa-l prind intr-o poza de cand a dat zapada... dar n-am sanse :))

Link către comentariu
  • cristi511 locked, unlocked şi locked this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!