Jump to content

Golf GT Sport - The Topicception


Ioana

Postare recomandată

ai uitat sa maschezi nr de inmatriculare si acum toti v-am aflat adevarata identitate, bruce wayne ! :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Abia astept sa montam wutututu toy. Pana atunci vreau sa spun ca am ajuns la concluzia ca masina e lasata absolut perfect. Nu am avut nicio problema iarna asta si nu e ca si cum nu ar fi fost zapada, gheta, etc. Tinem mult la integritatea plasticelor de sub ea si aveam emotii cand ma gandeam ca iarna iar ne ia prin surprindere. 

Desi, daca pe strada era un bulgare mic, moale si inofensiv se simtea imediat in scut... si recunosc ca intr-o parcare de 100 locuri complet goala imi lua cam 10 minute sa gasesc un loc unde sa nu fi fost vreo urma de fulg ca sa nu atinga (si sa nu existe posibilitatea de a avea masini in apropiere) sau cand vedeam gheata faceam 250 manevre ca sa ma urc pe ea sa nu atinga pe sub masina, but still...

everything_went_better_than_expected_pos

Link către comentariu

Azi a fost "let me sing you the song of my people" day.

Am montat, finally, jucăria.

Ma bucura atât de mult rezultatul...Mi se pare foarte greu sa scoți o evacuare care sa nu fie deranjanta la relanti, iar în sarcina sa se audă rafinat. Atașez mai jos un filmuleț, insa nu a ieșit mare lucru pentru ca încercam sa o fac sa se audă în limite legale...

https://youtu.be/F58D873ruG8

Link către comentariu

:D
Evacuarea se aude acum perfect, atâta timp cât nu este în sarcină este exact ca aia stock.
Turbina, deși se cere schimbată, nu se mai aude atât de tare iar feeling-ul este ca răspunde mult mai prompt la accelerație.

Link către comentariu

Hmm, ce frumos se aude in filmulet, pacat ca nu am mai avut cand sa o aud. Acum sustinem corect incalzirea globala, nu cu softuri masluite. :))

O poza cadou de la mine:

post-96914-0-38258200-1454192043_thumb.j

Link către comentariu

Multumim :)
O sa o sustinem in mod corect pentru motor. Mai e ceva acolo murdar si-mi sta in gat, dar se va rezolva saptamana asta, sper. 

Sunt curioasa sa vad cum se va comporta la cald cu EGR off... Intotdeauna am avut ceva personal cu EGR-ul ala, dar nu stiu exact ce diferente vor fi cand va fi anulat... 

Link către comentariu

S-ar putea sa nu simtiti vreo diferenta notabila dupa EGR off. Eu unu nu am bagat de seama sa se fi schimbat ceva dupa acest mod. 

Link către comentariu

Putin mai zgomotos motoru cand este in sarcina si parca se incalzeste mai greu, asta la al meu 1.9 tdi

Fain se aude evacuarea :)

Link către comentariu

Eu simt cand schimbam filtrul de aer (la 8.000km), Costin simte cand schimbam uleiul...ne descurcam noi sa sesizam ceva diferit la masina, cu sau fara legatura cu EGR-ul :) Si daca nu, macar motorul va fi mai fericit, natura probabil nu...

 

 

12.JPG

 

LE: Multumim Laurentiu, asa zicem si noi :)

Link către comentariu

La revizie simteam si eu diferenta imediat, senzatie care insa se estompa in timp. En fin, drumuri bune, pedala si motorina sa fie.

Link către comentariu

La revizie primul lucru observabil este sunetul mult mai rotund care dispare dupa ceva km de mers. Legat de EGR, ca sunet si ca performanta cred ca sunt insesizabile, dar ce am observat eu este ca motorul se incalzeste un pic mai greu, lucru ce se compenseaza cu faptul ca in admisie nu mai exista funingine si gaze esapament.

Link către comentariu

După cum spuneam mai devreme, azi s-a întâmplat și EGR off din soft (urmează și fizic) + "mici" modificări la soft :))

Cu EGR off se aude turbina mai tare, dar oricum urmează sa o schimbam.

Deci avem evacuarea completa, EGR off și soft pe măsura...acum masina trage și peste 4000 (Golful rosu cu stage 2 de la TCM și cu turbina de Ibiza Cupra avea puterea maxima la 4500), dar nu a pierdut din feeling nici la turatii mici.

Mulțumim TCM ( @voinea & @mugur@tcmturbo ), încă o data ne-ati făcut o surpriza plăcută. De ani de zile suntem cei mai mulțumiți clienți ai voștri :)

 

Link către comentariu

evacuarea se aude surprinzator de bine. ne intalnim in fiecare dimineata, aproape, pe langa trecerea peste o apa miscatoare :)

Link către comentariu

Mulțumim! 

Pe langa apa mișcătoare motorul este deja cald si de multe ori sunt presat de timp. Cu siguranță din cauza asta se aude si evacuarea așa. :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Da :) Vine vara, bine-mi pare, bibilim masina...

- schimbam bucsele alea rotunde de sub cutie (in sfarsit scapam de ele din casa :P )
- polisham farurile... cu unele noi :))Inca imi e foarte neclar cum s-a matuit un far brusc si dintr-o data fix in perioada cat a stat in service anu' trecut, de unde a iesit si cu un cauciuc vopsit si un prag gazat...
- facem masina bling bling again, roti de vara, polish, ceara...si ceva detailing la interior...Ne descurcam noi, saptamana trecuta am facut 2 :)

Si o punem pe bara pana la iarna, timp in care mai facem:
- turbina noo + ca sa-l citez pe @voinea alte "mici imbunatatiri la soft" :P
- frane (probabil 312 daca tot schimbam discurile)
-poaaate, kit volant+ambreiaj ca sa duca bine imbunatatirile alea :)
- parbrizul? E cam praf, insa imi amintesc cum la Golful rosu am schimbat 4 parbrize intr-un an cand construiau autostrada vietii si carau pietris pe deneu...

Si cam atat... :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • cristi511 locked, unlocked şi locked this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!