Jump to content

Cum facem cauciucurile sa arate negre?

Golf TDI
 Share

Postare recomandată

Uitate aici sa vezi ce frumos arata cauciucurile acestui a6 all road dupa ce au fost tratate cu Poorboy's Bold n Bright. Solutia curata in prima faza dupa un al doilea strat incepe si protejeaza cauciucul. In functie de aplicare, gumele pot arata mat, sau ca in poza de mai jos: Lucios.

img0593medium.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...

solutia despre care am vb cateva posturi mai sus.

prima data am dat cum scrie pe sticla 1:3 dar ieseau rusinos de lucioase (cel putin mie nu imi placeau)

la 1:5-1:6 iese un negru mat,se poate vedea in poza facuta la cateva zile dupa spalare...

am incercat si solutii mai scumpe dar sincer pt anvelope mi se pare raport/calitate ok,ceva mai scump nu merita decat la show-car

post-66542-1288033086_thumb.jpg

Link către comentariu

• 4 months later...
costica neagu

pe ideea pe afara i vopsit gard inauntru leopardul. haha.

Link către comentariu

am testat (la misto) pe un cauciuc murdar solutia,fara sa il spal. vroiam sa vad cum arata...

@costica nu inteleg ce zici

post-66542-0-38934800-1300204527_thumb.j

Modificat de Muale
Link către comentariu

Pentru negru mat eu am folosit sapun de casa,atat la presuri cat si la anvelope...nu stiu ce protectie ofera dar arata foarte bine.Pt. aplicare am folosit o perie cu firele ceva mai tari decat cea cu care spal masina.

Link către comentariu

freci cu sapunul anvelopa? :))

sau speli cu apa cu sapun (de casa) >?

Link către comentariu

@Muale, nu rade, cand eram mic spalam cu periuta si cu sapun de casa rotile de la dacie. Adevarul ca arata bine dupa spalare, asta pana la prima iesire pe sosea :).

Acuma sa vedem totusi ce zice colegul, eu inteleg ca le spala, nu ca foloseste batonul de sapun pe post de dressing :)

Modificat de colin
Link către comentariu

Deci la tine detailing-ul e ca pojarul. Boala din copilarie :))

Link către comentariu

Poti sa mergi de exemplu la o spalatorie si sa ceri (sa platesti) niste solutie de cauciucuri.

Link către comentariu

15 pagini s-au scris pe tema asta si abia acum ne luminezi cu ideea asta!

ahh am trait degeaba...

(decat de la spalatorie,eu am recomandat mai sus o solutie. dai 15 lei si dai pe anvelope 20 de luni)

deja nu mai vad utilitatea acestui topic,ori se posteaza leacuri babesti (de genul sapunului de casa cu snur,sa nu cada....cola light pt anvelope de iarna si cola zero pt alea all-season...untura de bursuc aplicata cu pensula din pene de lebada neagra) ori cineva ne recomanda ceva nou,de care nu am auzit (in afara de solutiile de care deja s-a vb aici

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Vizavi de controversa cu silicon/ fara silicon pe anvelope - m-am uitat pe eticheta la produsul Turtle Wax gel de cauciucuri si contine silicon.

Link către comentariu

Laurentiu Utiu

Un prieten de-al meu care vinde cauciucuri pe internet si din depozit zice ca le da cu antigel. Il baga intr-un recipient de ala pulverizant( cum sunt si la solutiile de spalat geamuri) si pulverizeaza pe ele cateva jeturi si gata. Am dat si eu odata si au iesit f negre, au tinut aprox 1 saptamana si am mers si pe drum prafuit. Insa nu stiu daca dauneaza in vreun fel cauciucurilor.

Link către comentariu

si antigelul ce pret are?

nu inteleg de ce lumea tot se scarpina in (c*$) anus sa gaseasca solutii miraculoase cand pot sa cumpere cu 10-15 lei o sticla de 1l de concentrat care tine foarte multe luni (chiar un an,iarna,pe noroi nu cred ca da cineva)

Link către comentariu

Laurentiu Utiu

Habar n-am ce pret are. Eu aveam intr-un bidonas vreo 500 ml si am incercat sa vad ce efect are, si a dat rezultate.Poate cineva are ratacit niste antigel si vrea sa incerce.

Muale@ Cred ca am citit toti despre solutia ta si iti multumim pentru idee dar nu vad rostul sa le scoti ochii la toti ceilalti care incearca alte solutii si sa ne "fortezi" sa luam solutia aia a ta. Lasa lumea sa incerce de care vrea, ca doar e democratie :icon_thumright:

Modificat de Laurentiu Utiu
Link către comentariu

nu fortez pe nimeni si nici nu am vreun procent la cumparare.

presupun ca si daca le dam cu lichid biliar de koala ele raman negre mult timp dar de ce sa ne scarpinam cu stanga in dreapta cand sunt variante bune,cunoscute si accesibile.

pe topicul asta discutia merge in mare parte pe ideea: pot sa bat cuie cu ciocanul dar eu vreau sa cumpar o tigaie sau o cheie franceza

Link către comentariu

In benzinariile Lukoil se gaseste o solutie de cauciucuri care rezista foarte bine.Eu o aplic dupa spalatorie si tine cam 1 sapt iar daca e folosita des chiar isi mentine efectul in timp.Mai dispare cand e ploua si faci un drum lung.In rest eu zic ca merita 15ron si tine cam la 5 folosiri.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Din motive de siguranta, va recomand tuturor sa folositi numai solutii dedicate pentru intretinerea anvelopelor.

Cand este vorba de anvelope, nu vreti sa folositi altceva gen (Antigel, Coca Cola, etc.) care sa degradeze integritatea cauciucului.

Consecintele pot fi grave de la o anumita viteza in sus...

Link către comentariu

• 4 weeks later...
costica neagu

doaaamne, coca-cola? cine face asta? in ritmul asta o sa apara fond de ten pentru roti. wtf!

Link către comentariu

Fondul de ten acopera ridurile. La anvelope e bine sa ai riduri...

Link către comentariu

costica neagu

corect. fondul de ten ascunde si ce varsta ai. la anvelope, e bine de stiut varsta ;).

Link către comentariu

eu, dupa fiecare spalare iau peria de radacini si frec 1 min la fiecare cauciuc cu putina apa si dupa uscare ramane negru frumos...puteti macar sa incercati :icon_thumright:

Modificat de v@sy
Link către comentariu

@lucyyy dar ce ti-a facut cauciucul ala de-l FRECI ! cu peria :) ... sau chiar asa necesita curatare? ... aici nu se scrie cum se spala un cauciuc, ci cu ce solutie il mentinem sa arate frumos si pe langa asta daca si il protejam e si mai bine !

Link către comentariu

pai asta le face sa arate frumos...dupa ce se usca arata ca nou,negru...da-le cu solutii,faci 100 de metri si ii prafu pe ele

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!