Jump to content

Topic cu radiouri

Fikat
 Share

Postare recomandată

Si casetofonul Blaupunkt e de vanzare(celui caruia ii lipseste butonul din stanga) - se gaseste butonul, pt ca original nu a fost la fel cu cel din dreapta. Radio-ul merge perfect- casetofonul agata caseta. Pret pt radio-cas : 100 lei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

abarth, cred ca ai inteles gresit menirea acestui topic. menirea lui nu este aceea de a gazdui tranzactii cu radio-uri, ci mai degraba de a ne prezenta radio-urile si a discuta pe seama lor.

daca toate (sau aproape toate) radio-urile tale sunt de vanzare, de ce nu faci topic la vanzari-cumparari?

Link către comentariu

salut abarth,cel de sus,din mijloc de pe gramada...ce este?:)

Link către comentariu

abarth, cred ca ai inteles gresit menirea acestui topic. menirea lui nu este aceea de a gazdui tranzactii cu radio-uri, ci mai degraba de a ne prezenta radio-urile si a discuta pe seama lor.

daca toate (sau aproape toate) radio-urile tale sunt de vanzare, de ce nu faci topic la vanzari-cumparari?

nu am inteles gresit, dar cred ca stii ca daca nu ai suficiente posturi nu poti posta la anunturi...ceea ce mi se pare o tampenie sa zic asa. :)

si in plus, nu sunt toate de vanzare..doar cateva.

numai bine.

salut abarth,cel de sus,din mijloc de pe gramada...ce este?:)

este cutiuta de la casetofnul blaupunkt ..se leaga cu un fir cu mufa de casetofon.

Link către comentariu

casetofonul si cutiuta considera-le vandute ! vorbim la tel.

Modificat de zavera
Link către comentariu

as da si eu la schimb digitalul asta care e tot de VW (are sigla pe el) contra unui radio de broasca in ton cu anul 1970.

post-11780-1228387777_thumb.jpg

Link către comentariu

salut!am gasit radiourile/radiocassetofoanele astea undeva...daca intereseaza pe cineva vreunul sa-mi spuna...o sa ma interesez.scuze pt claritatea pozelor.id mess schiaui2002

post-31186-1228397846_thumb.jpg

post-31186-1228397853_thumb.jpg

post-31186-1228397889_thumb.jpg

post-31186-1228397913_thumb.jpg

Modificat de Nel
Link către comentariu

nesatuilor!

Lasa, nene sa le ia ei pa toate! sa le tzina in dulap! :icon_thumright: io le dau p'ale mele si cu 5-6sute... :))

Link către comentariu

• 2 weeks later...

am si eu un hiatchi si mi-a mers bine cat timp masnia era pe 6v dar dupaia l-am prajit cand lam pus pe 12 v, are buton de trecere de la 6 la 12.

acuma se aprinde, dar nu se aude tare, ci foarte incetul, si un tranzistor se incalzeste, si se arde.

care se pricepe sau are piese va rog sa spuna, ca tare imi place radioul asta si vreau sa il repar,

multumesc

Link către comentariu

am si eu un hiatchi si mi-a mers bine cat timp masnia era pe 6v dar dupaia l-am prajit cand lam pus pe 12 v, are buton de trecere de la 6 la 12.

acuma se aprinde, dar nu se aude tare, ci foarte incetul, si un tranzistor se incalzeste, si se arde.

care se pricepe sau are piese va rog sa spuna, ca tare imi place radioul asta si vreau sa il repar,

multumesc

ce tranzistori foloseste? AD ? ce model de hitachi este?

-stancele uite inca un.. Wolfsburg ! functioneaza? ;)

Modificat de jpg292
Link către comentariu

daca voi ziceti ca e wolfsburg, asa o fi. eu m-am luat dupa codul care seamana foarte tare cu codul emden-ului.

inca nu l-am testat, insa presupun ca functioneaza.

Link către comentariu

tranzistorii sunt hiatchi 2sb337 japan O D B

modelul nu stiu, scrie hiatchi pe el si mai are niste serii:7173452 iso, asta e pe carcasa in spatele de tot,si mai e in partea de sus aproape acelasi cod: 7173451 iso,n ush de ce.mai are seria asta stantata in spate, 717169, si inauntru mai scrie 0081 cu negru.

are 2 butoane care pot sa ii schimb voltajul, adica 6 sau 12, si mai are si sa sii schimb polaritatea, adica ori - la masa ori + la masa

Link către comentariu

rectific hitachi km 1400

acuma m-am uitat mai atent

nu vad eu bine :D

Modificat de seby
Link către comentariu

cumpar casetofon auto vechi,FARA radio :)(blaupunkt grundig)

Modificat de jpg292
Link către comentariu

misu ploiesteanu
tranzistorii sunt hiatchi 2sb337 japan O D B

modelul nu stiu, scrie hiatchi pe el si mai are niste serii:7173452 iso, asta e pe carcasa in spatele de tot,si mai e in partea de sus aproape acelasi cod: 7173451 iso,n ush de ce.mai are seria asta stantata in spate, 717169, si inauntru mai scrie 0081 cu negru.

are 2 butoane care pot sa ii schimb voltajul, adica 6 sau 12, si mai are si sa sii schimb polaritatea, adica ori - la masa ori + la masa

2sb337 pnp cu germaniu UCE 40v, IC 7a, 30w cred sa ar merge fara probleme in loc asz 18 sau eft 212 sunt acelasi model de capsula au fost produse la noi pe vremuri, am gasit 2sb367 dar sunt de putere mai mica echivalente cu ad 162 si alta incapsulare. caut in magazie cind o fi un pic mai cald si vorbim... :lol:

Link către comentariu

vand aceste radiouri,functioneaza perfect,astept oferte,pt detalii va rog pm. :))

post-10618-1230474368_thumb.jpg

Link către comentariu

daca este sa ti-l dau sa te uiti daca poti sa il faci, as fi bucuros.

taicamiu care si asa l-am sacait a cap pana sa il deschida, acuma a 2 a oara nu cred ca mai are chef, si yice ca nu se poate, ca nu are piese.

daca vrei tu sa il faci platesc cat face, ca vreau radioul , imi e drag

Modificat de seby
Link către comentariu

misu ploiesteanu
daca este sa ti-l dau sa te uiti daca poti sa il faci, as fi bucuros.

taicamiu care si asa l-am sacait a cap pana sa il deschida, acuma a 2 a oara nu cred ca mai are chef, si yice ca nu se poate, ca nu are piese.

daca vrei tu sa il faci platesc cat face, ca vreau radioul , imi e drag

vorbim dupa ce vad daca am tranzistoarele, important este sa nu fie componente scoase sau rezistori arsi sa nu se mai cunoasca valoarea, sau in cazul in care are transformatoare ca driver si pe iesire( si sigur are) sa nu se fi ars si alea, asta daca a fost tinut mult sub tensiune cu tranzistorii arsi...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

daca este cineva interesat...vand radiocasetofonul asta...Blaupunkt Essen...in stare foarte buna de functionare...detalii...schiaui2002

post-31186-1231948845_thumb.jpg

post-31186-1231948876_thumb.jpg

Link către comentariu

vand aceste radiouri,functioneaza perfect,astept oferte,pt detalii va rog pm. :)

primul si al doilea de jos ce radio-uri sunt? ma intereseaza pe mine. spune-mi te rog cat ceri pe ele. merci.

Link către comentariu

primul e un porto 21 care nu mai e de vanzare si celalalt e un frankfurt sau un ludwigshafen(ii lipseste ritzipisha si cele 3 memorii rosii), :) necunoscutu` fara 150 nici nu ma gandesc,acuma..depinde..de omenire,if you know what i mean.

Modificat de jpg292
Link către comentariu

• oldtimercraiova pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!