Jump to content

Calendar Mk2 2008

Vizitator
 Share

Postare recomandată

inca nu sunt asa impresionat...

masi sunt si alte poze, nu?

:Driver:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eugen_zim

81

• Razak

19

• sco211

17

• zizou

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

Probabil te astepti sa vezi numai ozn-uri copilaresti tunate cu lipici si agtibilde, si apoi preluctrate pozele la greu.

Am scris de la inceput ca vreau ca ce e in poza, sa se vada si in realitate.

Smit--cauta alt fundal te rog

Mai am pe bpr; plus ca pozele din tara vor devansa cateva din pozele de sus.

Link către comentariu

mda...adevaru e ca la asta ma asteptam...

nu mi-am pus si io semnu d la nike...ca apaream si io in calendar...

deci pana la urma se vor strange toate pozele si vom vota?

Link către comentariu

oki

io pt o poza sunt in stare sa nu cumpar calendaru...

face-ti cum vreti

Link către comentariu

Este normal...si pt mai multe...important e sa alegem.....

Ma sco nu e obligat nimeni sa il ia si poti cu cea mai mare usurinta sa nu-l iei ;;;am spus-o si o repet ,,Nu este un mijloc de profit'' deci eu nu am de pierdut ci tu si cei care nu-l luati...

Pacat ca tara se misca greu. Ma asteptam la mai multe poze din partea lor..

Armandoooo...am ajuns sa ma rog de tine (la fel si pt Golfuletz Smit si GTO)

Link către comentariu

mai omule ti am zis , am avut probleme in familie (un deces mai exact)

in weekend le fac. si Golfuletz face si el cand poate ca omu trage ca robu la lucru....

Link către comentariu

Smith--cauta alt fundal te rog

1. nu-mi mai porci nicku.

2. nu am cum sa schimb fundalu, aia a fost locatia unde am pozat masina. i-am aplicat niste efecte "confuze" ca sa maschez tomberoanele si mortaciunile din peisaj.

uite originalu

post-2677-1197493690_thumb.jpg

Link către comentariu

Este nosrmal...si pt mai multe...important e sa alegem.....

Ma sco nu e obligat nimeni sa il ia si poti cu cea mai mare usurinta sa nu-l iei ;;;am spus-o si o repet ,,Nu este un mijloc de profit'' deci eu nu am de pierdut ci tu si cei care nu-l luati...

Pacat ca tara se misca greu. Ma asteptam la mai multe poze din partea lor..

Armandoooo...am ajuns sa ma rog de tine (la fel si pt Golfuletz Smit si GTO)

pai nu am zis ca se face pt profit, dar credeam ca se face pt noi!!!

nu pt voi

dar am inteles io gresit

bafta cu calendaru

Link către comentariu

Cum adica nu se face pt noi.

Ai tu cumva ceva mai bun/?

Aceste poze sunt inceputul man . Normal ca am cautat peste tot, chiar si mai clasice ca sa am de unde alege....daca nu sariti cu poze marfa netrucate, caut si eu in toate colturile..

Si iar repet daca se gasesc multe mai frumoase decat ce e mai sus cade si a mea ,,,ca de altfel nu am vrut sa o pun..

Inchid prin a spunde ca esti copil......gandeste-o si tu inainte...daca nu puneam pozele astea poate nu sareau multi sa mai puna....

Link către comentariu

adik pt restu

care inca nu au cum, sau nu au c, sau pur si simplu nu au posibilitatea sa aibe masina la care viseaza sau sa o faca cum viseaza...

unele masini si mai ales unii proprietari chiar ii rexpect...si aici intrii si tu

dar daca punem poze ca sa umplem paginile...io sincer prefer sa o vad p a ta, sau smith, sau bpr d 2 ori

oi fii io prea copil...

Link către comentariu

Hai sa inchidem subiectul asta sa nu poluam aiurea topicul....o sa vezi ca or sa fie toate frumoase..

Hai cu poze copii sa mi le trimiteti pe mail in formatul lor standarrd sa fie cat mai mari.

Mail eugen_16v@yahoo.com

Modificat de eugen_zim
Link către comentariu

va trebuie vreuna din astea? in memoriam... :)

as fi nespus de bucuros sa vad si albastrica in calendar, deja simt oaresce emotii si ma visez la momentul in care voi fi la posta si voi ridica acel calendar. sper sa ajunga si constanta pe lista :)

dsc00407ng4.th.jpg dsc00397sp4.th.jpg dsc00402an2.th.jpg dsc00396uf4.th.jpg dsc00394zd6.th.jpg dsc00393uu7.th.jpg

Modificat de cristivw
Link către comentariu

Sunt de parere ca masia tre sa fie, daca mai e in starea asta...am spus ca vreau ca ce e in poza sa fie si pe strada.

Hai sa lasam noul prprietar sa puna poze cu ea si sa am aprobul ei(lui) cum ca vrea sa puna masina in calendar.

Pe logica asta a amintirilor se incadra si GTO-ul argintiu care a fost o masina superba... repet a fost.

Iulian a inteles si ma aprobat ca tre sa i punem masina actuala(gto Rosia)

PS CRISTIVW--ai avut o masina superba

Modificat de eugen_zim
Link către comentariu

Sunt de parere ca masia tre sa fie, daca mai e in starea asta...am spus ca vreau ca ce e in poza sa fie si pe strada.

Hai sa lasam noul prprietar sa puna poze cu ea si sa am aprobul ei(lui) cum ca vrea sa puna masina in calendar.

Pe logica asta a amintirilor se incadra si GTO-ul argintiu care a fost o masina superba... repet a fost.

Iulian a inteles si ma aprobat ca tre sa i punem masina actuala(gto Rosia)

PS CRISTIVW--ai avut o masina superba

multumesc eugen! voi incerca atunci sa vorbesc cu doamna emilia, cea care are in prezent masina mea. dupa cum am spus, este in aceeasi stare, si difera doar numerele de pe ea. bine, si sistemul audio :lol: daca ea imi da acordul ca masina sa apara in calendar, si sunt sigur ca o va face, voi pune raspunsul aici.

Link către comentariu

Daca ne da acordu si cu ceva poze recente este ok...Masina e marfa...dupa parerea mea cel mai marfa mk2 din ct.

Modificat de eugen_zim
Link către comentariu

un fundal frumos pt smith eugene :huh:

asta da realism :rolleyes:

Link către comentariu

Lasati prostiile si certurile...e un calendar pentru noi, pentru cei pasionati in care sa vedem munca noastra, nu avioane de pe la show-uri. Daca vreti un astfel de calendar dati search pe google "super show tuning fancy trendy golf" si dati print la poze. Zim-ule intr-adevar, cum zicea si armando eu sunt tot plecat prin tara cu serviciul, de fapt si-acum scriu de pe un wireless. M-am tot chinuit sa fac niste poze insa pe cand aveam eu timp ba ploua, ba ningea...urat ce mai. Pe cand am prins putin soare am zbughit-o de la servici, am stat aproape doua ore la spalatorie iar apoi inca o ora am cautat un decor cat de cat(care pana la urma tot nu l-am gasit pentru ca iarna a scos parca la iveala si mai multe gunoaie)...ideea ii ca nu l-am gasit pe cel care-l cautam si nici masina nu mai era curata pe cand am facut pozele. Batut de vant si cu frustrari adunate am tras vreo doua cadre si mi-a murit si bateria de la aparat. Ce mai...o sesiune excelenta de foto-scos-paru'-din-cap. Daca o sa mai fie loc am sa-ti trimit o poza sambata pe cand ajung acasa. Acum e oricum prea tarziu sa mai fac altele pentru ca mi-am montat jantele de iarna :icon_thumright: .

Link către comentariu

.......Ce mai...o sesiune excelenta de foto-scos-paru'-din-cap. Daca o sa mai fie loc am sa-ti trimit o poza sambata pe cand ajung acasa. Acum e oricum prea tarziu sa mai fac altele pentru ca mi-am montat jantele de iarna :) .

bah vino tu la timisoara si le pozam impreuna :D

Link către comentariu

bah vino tu la timisoara si le pozam impreuna :lol:

Hai ca tre poze si pe zapada. :P

Link către comentariu

si o jetta...:huh:

pune poza din lateral fata ,sa se vada ca e jetta! si copyrighturile mi le platesti mie!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!