Jump to content

Switch usa - probleme

ovidiubest
 Share

Postare recomandată

SE poate de pe stanga pe dreapta, dar trebuie pilit un pinten de la fiecare butuc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din ce imi amintesc eu cand am facut lucrarea,piesele sunt universale stanga/dreapta dar piesa finala care prinde tot ansamblu la octavia 1 e mai subtire.Eu am adaugat o saiba plata sa fie treaba buna.

post-64586-0-92998900-1393858794_thumb.j

Link către comentariu

ok. asa voi face. merci.

Link către comentariu

De la reprezentanta, cred ca eram intr-o pasa buna in ziua aia :dry:

N-am inteles unde sa fac poze.

La interiorul manerului acolo unde se vede lumina noaptea. Unde iese fibra optica prin maner.

Asa cum le-ai facut pe cele pe intuneric dar ziua sa le faci :) sa vad si eu cum au iesit.

Sa le modific si eu pe ale mele.

Marius, de unde ai luat plasticele de iluminat?

Eu am fost la dezmembrari si am gasit pe un A6 din 2000 exact acelasi model.

Mai exista si unele pe lung mai finute un pic cred ca pe a6 modele mai noi

Link către comentariu

daca mai gasesti unul la fel , anunta-ma dau o bere!

eu nu am avut noroc sa gasesc / unde am gasit nu le dadea decat cu toata fata de usa

Link către comentariu

marius1982.11

Nici nu stiam ca sunt pe A6, acum ma zgariu pe ochi :). Credeam ca-s doar pe A8.

post-34985-0-30292300-1393878638_thumb.j

post-34985-0-93598300-1393878639_thumb.j

post-34985-0-63052100-1393878642_thumb.j

Link către comentariu

SE poate de pe stanga pe dreapta, dar trebuie pilit un pinten de la fiecare butuc.

corect - se poate ..... am facut si eu, dar mereu recomand sa cumparam ce trebuie...

Din ce imi amintesc eu cand am facut lucrarea,piesele sunt universale stanga/dreapta dar piesa finala care prinde tot ansamblu la octavia 1 e mai subtire.Eu am adaugat o saiba plata sa fie treaba buna.

piesele din kit, se potrivesc... doar ne-am jucat si aseara cu ele.... :winter: , astept sa vina cele doua kit-uri de reparatie, sa fac ca noi butucele alea...

La interiorul manerului acolo unde se vede lumina noaptea. Unde iese fibra optica prin maner.

Asa cum le-ai facut pe cele pe intuneric dar ziua sa le faci :) sa vad si eu cum au iesit.

Sa le modific si eu pe ale mele.

care fibra optica este mult spus, la acel plastic.....

Nici nu stiam ca sunt pe A6, acum ma zgariu pe ochi . Credeam ca-s doar pe A8.

sunt si la A4 (B6, B7, etc) si la Skoda Superb 1.....

Link către comentariu

Va salut, am si eu o prblemutza la bora din semnatura.De cateva zile dupa ce inchid usa soferului aceasta se inchide dar ramane martorul portiera deschis aprins in bord si lampa de jos de pe portiera aprinsa.Daca o mai trantesc un pic mai tare se inchide ca sa zic asa si se sting martorul si lampa. E ceva pe duca sau aveti vreo solutie spray etc.Multumesc.

Link către comentariu

switchul este pe duca....sunt sanse, ce ii drept slabe sa fie doar murdar si sa isi revina daca cureti locul....dar daca tot ajungi acolo cel mai bine va fi sa il schimbi.

Link către comentariu

pentru mine nimeni?nici o ideeie?

Link către comentariu

Ar putea conta faptul ca a tot plouat in ultimele zile?Si dc nu si e pe duca unde exact este switch in yala? Unde face priza cu balamaua?Se desface intreaga fata a usii sau numai la yala?

Multumesc.

Link către comentariu

nu are legatura cu ploaia decat ca poate ploaia i-a pus capac, dar nu il va si repara trecerea timpului...daca cumva se va duce de tot, vei gasi info despre pozitionarea switch-ului pe ultimele 2 pag

Link către comentariu

pentru mine nimeni?nici o ideeie?

NU mai stim ce probleme ai ....

Link către comentariu

Seara Buna!

Astazi(ca este trecut de ora 00:00) vreau sa ma pun sa schimb switchurile din usi, am inteles ca trebuie sa ma inarmez cu multa rabdare si multi nervi...

Stiu ca undeva pe forum exista o postare cu toti pasi, nu-l mai gasesc postul acum, dar daca stiti mai exact o sa va rog sa ma ajutati cu acel link...

Acum astept niste recomandari din partea voastra daca se poate...adika la ce ar trebui sa fiu atent, ca sa fiu sincer nici nu prea stiu cum arata acele switchuri...

Link către comentariu

am postat la pagina 123 adunate informatiile necesare pt schimbarea switch-ului

Link către comentariu

explica cineva cum se face inclusiv demontarea usilor si etc...dar nu mai gasesc postul ala si mor de ciuda... :(

Link către comentariu

@Darius115

aici poze facute de Lupo

http://vwforum.ro/topic/102379-diy-reparare%C3%AEnlocuire-switch-portier%C4%83/

aici un filmulet facut de Florin

http://vwforum.ro/topic/76424-diy-schimbare-switch/

...spor la treaba...

@AlBundy  la mine treaba este ca switchul si toata electronica din broasca este OK mai putin partea de electrica.

Link către comentariu

Super...

Acum merg sa cumpar switchurile sper sa il schimb azi macar ala pe partea mea..mi se pare destul de migaloasa treaba....

Link către comentariu

Am schimbat si eu switchul de pe partea dreapta fata si am folosit un OMRON cu lamela pentru ca nu am avut un adeziv pe care sa ma pot baza si sa schimb doar capul la Saia Burges.

Am dat o gaura in broasca si in partea opusa pintenul switch intra in locasul vechi.

Am gasit lipituri reci in broasca....

Scuzati calitatea pozei dar e facuta cu un telefon (ce-am avut si eu la indemana pe moment).

post-64586-0-25299000-1394273355_thumb.j

post-64586-0-13807200-1394273356_thumb.j

Link către comentariu

de unde trebuie sa cumpar eu acel switch?sau mau exact cum se numeste?o poza mai exacta cu ce trebuie sa cumpar eu daca se poate?

Link către comentariu

nar trebui sa mai aibe ceva clema mai sus de el?

Modificat de Darius115
Link către comentariu

Incearca cu Saia pentru ca e mult mai usor de rezolvat,la asta trebuie dat o gaura in broasca si trebuie polizat capul surubelului sa nu fie distanta broasca/usa.

OMRON ELECTRONIC COMPONENTS - D2HW-C263M cauta pe net si o sa gasesti de unde sa cumperi.

Switch din imagine are pinten pe ambele parti si e universal pentru toate broastele masinii.

post-64586-0-58306100-1394275381_thumb.j

Link către comentariu

deci asta ar fi cel mai usor de montat?eu schimb prima dat sper sa si reusesc...

Modificat de Darius115
Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic
  • Aerofan pinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!