Jump to content

Montare Xenon aftermarket

SHC_Golf
 Share

Postare recomandată

• Administrator

Ikiy_

Aici ai dreptate dar 12000 este doar pentru imagine ... nicidecum pentru lumina . :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am far cu lupa si angeleyes. Imi pun pana la urma xenon. Care este diferenta de pret intre 12000k si 6000k. Dar la instalatie? Difera doar becurile sau si balasturile sunt diferite ? Cam cat de mov sunt cele de 12000?

pretul e acelasi, aceeasi instalatie, acelasi balast. Doar culoarea becurilor difera.

daca cauti pe google gasesti multe poze cu comparatie intre diferite temperaturi de culoare la xenoane.

Bafta!

Link către comentariu

M-am gandit la 6000k ca si tip de xenon. Imi trebuie neaparat instalatie de spalare faruri? Caci nu am...Sau va trebui sa ma dau jos din masina din 5 in 5 km ca sa sterg farul cand e vreme ploioasa?Conteaza daca e far clear-glass sau e mai opac? Intreb ca un prieten are farul cu sticla mai opaca..

Si ca tot veni vorba de far cu lupa, cum pot sa-mi dau seama daca un far are lupa sau nu?

Multumesc

Modificat de Robert27
Link către comentariu

imi cer scuze daca nu am fost eu atent dar nu stiu cat ar costa toata instalatia asta , cu tot cu montaj ....Dati-mi si mie un pret si unde as putea sa fac . masina e cea din semnatura. 10x.

Link către comentariu

• Administrator

11 cdi

Discutia despre preturi si manopera este OFF TOPIC .

Pe aria de vanzari sunt destui colegi de-ai nostri care vand ( unii din ei le si monteaza ) instalatii de xenon aftermarket , asa ca te rog sa cauti acolo .

Multumesc pentru intelegere ! :icon_thumright:

Link către comentariu

intrebare:daca se ard becurile kitului xenon...cat costa inlocuirea lor?

Link către comentariu

Un bec xenon simplu e in jur de 150RON si un bixenon 250RON

Link către comentariu

Cam scumpe becurile astea...ce marca sunt?

Link către comentariu

Ikiy_

Aici ai dreptate dar 12000 este doar pentru imagine ... nicidecum pentru lumina . :lol:

oare daca schimbi cu 8000k cele de pe audi crezi ca vad diferenta de a lumina strada !? :huh:

Link către comentariu

Sambata seara dupa ce am plecat de la intalnire , pana acasa am coborat de 5-6 ori din masina sa le sterg pentru ca ma semnalizau cei care veneau din fata . :huh:

si eu procedez asa, desi nu am xenon; cine poate sa imi dea mai multe detalii despre pompita spalatorului de faruri, deoarece ma bate un gind sa fac un sistem de spalat farurile montind pe bara cite 2 duze de dacie pentru un far si nu stiu daca ar functiona cu pompa de dacie.

Link către comentariu

Buna idee. De ce sa nu functoineze. Daca lichidul vrei sa-l traga din vasul de spalat parbrizul, atunci chiar nu este nici o pb , pt ca vasul e la aceeasi inaltime, sau mai sus un pic. Plus ca iesi destul de ieftin ....

Link către comentariu

Ai putea sa montezi un T pe furtunul care pleaca din vas si merge la parbriz. De acolo vi cu un furtun si il bifurci spre cele 2 duze. E simplu si nu trebuie sa umbli la partea electrica, doar ca o sa stropesti si farurile odata cu parbrizul, fara a fi aprinse ca la instalatia originala. Problema e ca iti trebuie un jet destul de puternic sa le curete si duze care sa raspandeasca apa pe tot farul.

Link către comentariu

m-am gindit sa trag alimentarea de la pompa spalatorului de parbriz la pompa pentru faruri, iar sorbul va fi si el separat, introdus pe la partea superioara a vasului de apa si o sa caut la dezmembrari pompa de BMW (seria3/5/7 sau ce o fi), eventual si duzele care sint pe bara; daca pun T pe circuitul actual s-a dus pe pustii presiunea pt ca in mod sigur nu va suporta atitia consumatori deodata.

hremus, avind o pompa, nu mai conteaza nivelul :blink:

pina vine caldura am timp sa adun cele necesare :angry:

LE: am pus si "boza" ca sa vedeti despre ce vb

post-1792-1200742798_thumb.jpg

Modificat de DragosR
Link către comentariu

O idee foarte buna. Cred ca o sa caut si eu sa vedem ce reusesc sa fac si eu.

Link către comentariu

o alta idee ar fi ca spalatorul de faruri sa functioneze cind sint aprinse (musai trebuie bidon de 5l) si lucrarea facuta cu cap in asa fel incit sa functioneze de la maneta :blink:

Link către comentariu

Un ajutor, va rog....IGNITER 35W defect, la o instalatie de xenon (pe bec scrie ceva 12k?) aftermarket....dar nu stiu daca mai gasesc asa ceva si la ce pret......sau mai clar este aici...MULTUMESC!

post-4311-1201726707_thumb.jpg

post-4311-1201726856_thumb.jpg

Modificat de Boris
Link către comentariu

salut la toti :P Is cam nou si e primul meu post asa ca daca gresesc ceva imi cer scuze prima data :P si apoi va intreb .

Am un golf si am pus xenon(pe oglinda) vede cat faza lunga(numa nu asa sus ca mno e si normal) si acuma vreau sa fac ceva cu faza lunga sa bata si ea mai mult cine ce imi recomanda ?Faza lunga pur si simplu completeaza spatiu neluminat intre unghiul beuclui drept si stang. ceva bec ??kit xenon ce sa fac?? multumesc mult si astept raspuns :Driver:

Link către comentariu

Montarea kitului se poate face si fara sa dai bara si grila jos?

Link către comentariu

O intrebare de incepator. Toate golf-urile au banuiesc bec tip H7, este acelasi bec si pt faza scurta si pt faza lunga sau sunt 2 becuri separate ?

Link către comentariu

Singurul standard care foloseste acelasi bec pentru ambele faze este H4. Orice altceva este bec monofilament. Deci sunt doua becuri separate, situate si in oglinzi separate.

Link către comentariu

Montajul se poate face fara a da bara jos la Golf 4, se dau jos doar capacele farurilor si se gauresc.

La golf 4, becurile standard sunt H1 - faza lunga si H7 - faza scurta.

Link către comentariu

Salut,vreau sa va intreb ceva:un prieten si-a montat pe Bora un kit xenon aftermarket si i se intampla ca in momentul cand aprinde faza scurta (xenonul) ii dispare afisajul cu nr.de km si ceasul.Lumina albastra de fundal ramane aprinsa.Asta i se intampla decand a pus kitul xenon ,si inca ceva, lumina este cam slaba pentru un xenon.Eu am faruri Sonar, cu xenon 6000k de la colegul Baracuda ;) ,el FK ,cu kit xenon 6000k mai ieftin ,nu stiu de unde.Puse in paralel masinile ,lumina mea este mult mai puternica .Aveti idee care ar fi problema?

Link către comentariu

Imi dau cu parerea: balasturi proaste?!

Eu am faruri FK cu xenon Matsushita si merg bine si mi se pare ca bat f. bine. Acum poate e mai buna lupa de la Sonar decat cea de la FK.

Cu displayul din bord nu stiu ce sa iti zic. E ciudat. Cred ca are nistre probleme electrice pe undeva...

Am gresit numele balastului xenonului... am rectificat . Multumesc HBogdan

Modificat de vladpo
Link către comentariu

In mod sigur nu este din cauza farurilor FK,care luminau parca mai bine cu becuri normale.Cu xenon montat lumina este o tenta de albastru dar parca le lipseste luminozitatea :rolleyes: ,ca sa zic asa.Cred ca o sa incercam cu un balast de la instalatia mea ,sa vedem daca se inbunatateste ceva.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!