Jump to content

Aviamotors Bucuresti

toni
 Share

Postare recomandată

nu stiu cum sa va sun caci nu am nici un numar de telefon...ati reusit sa vedeti despre ce a fost vorba acolo?

intrati pe site-ul www.aviamotors.ro si la service-echipa-responsabil garantii aveti datele mele de contact

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dupa cum am spus si aici: http://vwforum.ro/index.php?s=&amp...st&p=325808, am fost multumit de serviciile prestate de AVIA Motors. Nu ii ridic acuum in slavi, ca sunt convins ca se poate si mai bine, dar fata de alte interventii, mi se pare ca s-a mai schimbat ceva in bine. Succes

Link către comentariu

hai noroc si sanatate d-le Barbato :angry:

Link către comentariu

Multumesc pentru ajutor. am renuntat la reclamatie.

Link către comentariu

nu ne zici si noua cum s-a rezolvat BOIERULE? :angry:

Link către comentariu

am fost si eu la avia pt scartait aeroterma si se pare ca s-a rezolvat. o sa zic sigur dupa ce fac un drum mai lung. ii multumesc lui mihai barbato pt deranjul pe care i l-am pricinuit. nu stiu unde a disparut asa subit in service.. :D

Link către comentariu

am vorbit la telefon cu domnul barbato si a verificat plangerea mea in baza de date. concluzia este ca cei din militari au gresit, trebuiau sa imi repare in garantie pierderea de antigel. astfel, data viitoare cand merg la service voi beneficia de o reducere (suma platita pt reparatie). sunt extrem de multumit de rezultat si promit ca o sa fiu foarte atent (ca si pana acum) in service pentu a va aduce la cunostiinta impresiile de acolo.

trebuie sa recunosc ca ati avut dreptate in privinta d-lui barbato.

Link către comentariu

Sincer, nu cred ca au gresit cei din Militari; ei nu se ocupa de garantii!! Garantiile se rezolva (cel putin teoretic) in Pantelimon. Aici s-a dovedit inca odata bunavointa d-lui Barbato. :beerchug: Parerea mea.

Link către comentariu

In caz ca e cineva interesat, curatatul frunzelor si desfundatul scurgerilor laterale ale jgheabului de sub stergatoare costa 252.30 RON la Avia Militari. Operatiunea a fost necesara pentru ca intra apa in masina, pe partea soferului, si n-am stiut sa desfac singur capacele negre de plastic de la baza parbrizului.

Pe factura apar:

- una bucata tub mastic pe care nu-l primiti, dar care se factureaza cu ~30 RON ==> s-a folosit din el pentru etansarea unui dreptunghi cu perimetrul aproximativ 70cm

- montat/demontat ansamblu stergatoare ~120 unitati ==> durata efectiva 10 min (montat+demontat)

- montat/demontat sirena alarma ~20 unitati (la asta nu stiu valoarea exacta, dar era destul de mica oricum) ==> durata efectiva 5 min (montat+demontat)

- curatat jgheab ~130 unitati ==> durata totala 60min, incluzind cele 2 operatiuni de mai sus

Durata reala = 1h, durata facturata ~3h + un tub de mastic.

Poate vreti sa incercati la alt service in cazul in care va intra apa in masina si vreti sa rezolvati problema...

Link către comentariu

asa figureaza operatiunea respectiva in service cu toate ca real e timpul mai scurt... Trebuia macar asta sa stii. :lol:

Faci cum a facut un cunoscut de-al meu pt un Matiz - demontat montat cauciucuri noi + echilibrat 480 RON. :lol: :)) :))

Modificat de godoroja
Link către comentariu

Stiu ca timpul real e mai scurt, insa a factura 3h pentru 1h de manopera mi se pare exagerat. A fost greseala mea ca n-am intrebat inainte, nu se va mai intampla. Am postat informatia pentru cazul in care altii au astfel de probleme si vor sa le rezolve la Avia Militari, ca sa stie la ce sa se astepte.

Link către comentariu

pai asta e tipic pentru orice service autorizat, nu doar Avia le are.

Link către comentariu

Ca o paranteza , nu cred ca la alt dealer skoda o scotea mai ieftin...,acum ca stim cat a platit e usor sa faca oricine o contraoferta .

Afacerile sunt pe bani si fiecare are pretul lui pentru un serviciu pe care il vinde...

Acum functie de cat de scumpi se vand si de cat de bine presteaza serviciul ,vor avea si clienti.E un risc pe care echipa de acolo si-l asuma !Pe viitor se va vedea daca isi vor pastra clientii.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ca o alta paranteza - din punctul meu de vedere operatiunea de curatare a jgheabului de scurgere ar trebui sa includa toate sub-operatiunile necesare pentru asta. Adica montat/demontat stergatoare, capacele negre de plastic, motoras stergatoare + desfundat scurgerile + % dintr-un tub de mastic, intrucat nu se consuma un tub intreg. Singura operatiune suplimentara pentru care sint de acord sa fiu taxat este montat/demontat sirena de la alarma, intrucat nu constituie dotare standard a masinii, si nu e vina Avia ca a fost montata acolo.

Nu mi se pare normal sa fiu taxat separat pentru montat/demontat motoras stergatoare, intrucat asta e o sub-operatiune necesara pentru izolarea cutiei patrate (imi scapa acum ce e) cu mastic. As fi curios sa-mi spuneti ce includ urmatoarele repere in softul Avia Motors:

- m/d motoras stergatoare

- m/d sirena alarma

Nu cumva includ si m/d capacele negre de protectie+stergatoare (caz in care ar fi cumva justificata durata din factura)? Caz in care sint taxat de 3 ori pentru 2 operatiuni efectuate o singura data?

De asemenea, puteti va rog sa-mi raspundeti si la urmatoarele intrebari:

- de ce mi se factureaza un tub de mastic, daca nu se foloseste nici 10% din el? Trebuia scos de la magazie pentru ca Avia nu avea in service? Atunci de ce nu mi se da restul tubului la sfarsitul operatiunii?

- de ce nu mi se factureaza in cazul asta si carpele folosite de mecanic sa se stearga pe maini?

- de ce nu mi se factureaza si 5L de apa (sau 10L sau cat or fi fost) care au fost folositi pentru spalarea jgheabului?

- poate ar fi trebuit sa mi se factureze si 1h10min stationarea masinii in service?

Si asa mai departe. Si n-am zis nimic de faptul ca mi s-a dat cu nu stiu ce solutie de curatare in partea de jos a parbrizului, de a fost nevoie sa ma duc sa spal masina dupa aia pentru ca nu mai vedeam nimic prin parbriz de unsuros ce era...

Problema ridicata de mine nu consta atat in suprataxarea operatiunii (ca durata), cu care sint familiarizat, si care se intampla intr-o masura mai mare sau mai mica la orice service, ci in faptul ca am fost taxat de 3 ori pentru niste operatiuni efectuate o singura data. Plus vesnica problema a materialelor scoase pe factura unui client si folosite la alti 10 clienti.

Nu contest si n-am contestat niciodata faptul ca un service trebuie sa fie profitabil (ca orice afacere de altfel) dar e o diferenta intre a fi profitabil si a taxa de mai multe ori acelasi lucru.

Si daca tot ziceti de contraoferte, as fi curios care din cele 2 oferte de mai jos mi-ati recomanda sa o aleg pentru schimbarea distributiei la masina mea:

- 1400 RON, deviz total (materiale, manopera si ce-o mai fi nevoie) pentru schimbarea distributiei inclusiv schimbul de ulei si filtre - oferta primita pe mail de la Avia Motors (probabil Pantelimon)

- 1400 RON, deviz total pentru schimbarea distributiei dar fara a include schimbul de ulei si filtre - oferta estimativa calculata la receptie + magazie la Avia Motors Militari

Eu as alege prima din ele, cred ca economisesc ~600-800 RON fata de a doua, dar as vrea sa aud si recomandarea dv., ca fiind mai familiarizat cu operatiunile efectuate in service.

Multumesc,

Laurentiu

Link către comentariu

eu as alege asa. Kit-ul de distributie de la volksman - 700-800 ron + manopera in jur de 300-400 ron la service avia.

Link către comentariu

In caz ca e cineva interesat, curatatul frunzelor si desfundatul scurgerilor laterale ale jgheabului de sub stergatoare costa 252.30 RON la Avia Militari. Operatiunea a fost necesara pentru ca intra apa in masina, pe partea soferului, si n-am stiut sa desfac singur capacele negre de plastic de la baza parbrizului.

Aceasta problema a fost descrisa aici:http://vwforum.ro/index.php?showtopic=9443

Rezolvarea este o plasa de tantari lipita cu silicon sub grilele de plastic din partea de jos a parbrizului. Gata, nu mai intra mizerie si nu ma i intra apa in masina...

Link către comentariu

BRAVO BUNDY !!!!!!evident ca eu nici macar nu am sa recomand aceasta operatie pt ca dl Laurentiu mai nainte vorbea cu mine ,dar angajatul avia....

Dle Laurentiu T :Oferta corect calculata este cea facuta de avia militari

Avia Militari nu mai acorda garantie si deaceea nu este obligata sa faca nimic gratis, daca solicitati garantie o sa va indrume spre pantelimon.

Nu stiu dle Laurentiu T ,nu cunosc raspunsul la niciuna dintre intrebarile dvs ,cred ca deja am avea de a face cu o reclamatie ,si trebuia sa va adresati pt asta dlui Serban Pascu , managerul de acolo.

Nu o sa va spun niciodata ce scrie in normativele skoda !Asta este viata !!!!

Pot sa va spun ca pentru apa de la robinet si carpe aveti pe factura materiale consumabile .Cat despre mastic ,el se livreaza la tub si aveau obligatia sa va restitue ce a mai ramas .Din povestea dvs cam reiese ca ati stat langa masina .De ce nu ati zis la sf : -Bai mecanicule ,da matale tubu' ala incoa ca este al meu !

Au normat 3 ore ,este un risc pe care si-l asuma ei ,pt ca de ex pe dvs v-au pierdut de client .Asta-i viata !

Link către comentariu

Pentru Bundy - eu nu fac improvizatii la masina mea.

Pentru Barbato:

- ar fi Laurentiu S daca vreti, nu Laurentiu T, dar e un detaliu minor

- as prefera sa schimb distributia la Avia Pantelimon, 1400 RON inclusiv schimb de ulei e un pret mai bun zic eu :blink: fata de 1400 RON fara schimb de ulei, si daca ziceti ca dau si garantie fata de Avia Militari parca as inclina sa ma duc acolo totusi... Consider ca un raspuns primit pe mail de la {nume}@aviamotors.ro ar trebui sa fie considerat oferta ferma, nu sa fie nevoie sa fac verificari suplimentare. [paranteza: conform legii Avia Militari trebuie sa ofere garantie pentru orice lucrare efectuata, minim 18 luni daca nu ma inseala memoria. Imi vine greu sa cred ca nu ofera deloc...]

- legat de reclamatie - am obosit sa ma tot cert cu toti incompetentii, va las pe dv. sa-l anuntati in numele meu daca aveti timp si chef.

Numai bine

Laurentiu

Link către comentariu

@ Laurentiu - (scuze ca ma bag si eu in discutie :P dar, cred ca faci o confuzie. Avia Militari nu executa reparatii pe garantie( problemele ce apar in perioada de garantie se rezolva DOAR in Pantelimon); asta nu inseamna ca nu ofera garantie la lucrerile pe care le executa :P. :P

Modificat de xxleeus
Link către comentariu

Nu fac nici o confuzie - eu nu ma refer la garantia din fabrica, ci la garantia per lucrare. Barbato insa asa a zis - 'Avia Militari nu mai acorda garantie'. Daca s-a referit la garantia din fabrica, probabil ca nu s-a uitat la anul de fabricatie al masinii mele...

Link către comentariu

avia militari nu mai acorda garantia de fabrica. La montaj insa nu are cum sa nu ofere.

Garantiile de fabrica se dau la Avia Pantelimon.

Link către comentariu

Dar nu cumva baietii din Militari trebuiau sa-l instiinteze pe om ca nu se ocupa de garantii?

Eu cred ca nici ei nu stiau ca nu se ocupa de garantii sau l-au indus in eroare!!

Nu-l certati doar pe el, certati si sistemul!!

Link către comentariu

Nu-l cearta nimeni :D ; revenind la subiect : daca te duci in service si nu spui ca masina este in garantie si ca doresti ca reparatia sa fie efectuata pe garantie...platesti. ;) Am fost si eu in Militari, (la scurt timp dupa "ridicarea" masinii) si asa am aflat despre problema GARANTIEI.

Vorba aia..."copilul care nu plange..." :wub:

Link către comentariu

Pentru Bundy - eu nu fac improvizatii la masina mea.

Nu este o improvizatie, este o imbunatatire. Daca te uiti la Passat o sa vezi ca are niste fante mici unde la Octavia sunt ditamai gaurile, si prin acele fante nu intra frunze. Asa ca eu nu consider acest lucru o improvizatie, dar am scapat de teama ca toamna dupa ce cad frunzele si duc masina la spalat sau ploua mai mult o sa gasesc apa in masina.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!