Jump to content

Traseu Transfagarasan

AndreiVL
 Share

Postare recomandată

am un prieten care lucreaza la salvamont pe partea argeseana si mi-a zis, ca daca drumul nu mai este blocat de zapada il blocheaza cuburi de beton pt ca asa este ordinul de sus, adica de la cei ce au afaceri pe valea prahovei, a se intelege afaceri=hoteluri, partii schi! acum nu stiu cat de adevarat este ce mi-a zis, dar fara fum, nu iese foc asta e clar, eu am fost acum mai multi ani in iunie si era inchis tunelul ce face legatura cu balea lac si de atunci mereu ma duc dupa 1 iulie! referitor la starea drumului, cititi o pagina doua mai in spate, pt suspensiile mele, mi s-a parut OK, nu foarte bun, dar OK! in vreo 2 sapt-3 sapt posibil sa va aduc noutati!

Bafta!

Modificat de OctaviaVRS
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Golf 4 1.4 AXP. Eu ma refeream daca traseul e dificil pentru un motor de mica putere ca al meu.

Nu iti face nici o grija; eu am vazut Trabant (cu nr de Hungary) si erau 3 persoane in el (era modelul ala break, daca il stii...)

de asemeni am vazut si masini mici cum ar fi Matiz (sus la Bilea Lac am ris cu prietenii mei si nu credeam ca vine cineva cu Matiz dar... ne-am inselat).

Nu te duci sa faci o cursa de "viteza in coasta", te duci sa te relaxezi.

Link către comentariu

it's time for balea :)) abia astept sa termine drumul de reparat si sa deschida..cred ca voi fi primul care urca

Link către comentariu

vali_devill

pai vezi sa nu uiti sa pui info aici,ca stau intins ca lupul la vizuina.un semn si am aparut.

brgds

Link către comentariu

dap, sa ne zici si noua daca e perfect reparat pe partea cu capra. eu astept sa se mai topeasca zapezile ca sa si urc in munti daca tot ma duc pana acolo. sunt niste trasee senzationale si niste privelisti de ramai fara grai.

Link către comentariu

Poate organizam o urcare in grup

Nu cred ca ar strica putina socializare

Si e si un bun prilej sa ne cunoastem in afara altor "organizate".

Link către comentariu

avertizare... pt cei cu suspensie sport .. beware.. drumu e facut muciiii .. au sapat astia pe acolo ca sa asfalteze si sunt numai santuri si gropii...

Link către comentariu

Swat Cat,

Tot drumul de la Vidraru la Piscul Negru si Capra este muci?Sau doar mici portiuni?

Multumim ptr informatii!!

Link către comentariu

drumu de la baraj pana la capra cam vre 20km e muciiii

Link către comentariu

Bine macar ca sunt doar 20 si nu toti cei 50!De real folos pontul tau!Vroiam sa merg week-end-ul viitor dar mai astept!Ma duc pe partea cealalta la Albota, pe DN1, Rasnov,Poiana Marului,Sercaia si Arpasu.

Link către comentariu

Adica inclusiv portiunile cu asfalt nou care erau in stare perfecta in toamna acum sunt distruse ???

Link către comentariu

nu.. era culmea.... dar pana la portiunea aia iti blestemi zilele

Link către comentariu

Era culmea... dar nu ar fi fost de mirare :)

Link către comentariu

Asteptam info cat mai curand dupa ce se repara (daca o vor face) ca sa organizam deplasarea

Eu nu ma bag pana nu se repara drumul

Link către comentariu

Vreau sa ma duc pe 5 sau 6 acolo e deschis drumul sau ma duc doar pana la tunel?

Link către comentariu

Mai mult ca sigur ca este inchis, avand in vedere ca in anii precedenti s-a deschis de la 1 iulie.

Link către comentariu

dupa cum am zis cu ceva posturi in urma:

Transfagarasanul este

Link către comentariu

anu trecut am fost eu pe 29 iunie si era ok. pfff suna groaznic faza cu drumul

Link către comentariu

eu am fost prin 15 august...de la balea pana la curtea de arges am facut 3 ore :) si bineinteles cand am ajuns acasa directia varza...si acum pe cand am crezut ca drumu ii ok si pot sa ma duc, iar ii varza fu** romania

Modificat de Motor
Link către comentariu

Mai mult ca sigur ca va fi deschis curand si tunelul spre Vidraru.Dupa cum arata coborarea spre Balea Cascada, eu preconizez ca in maxim 2 saptamani putem sa urcam la lac dinspre Capra.

Link către comentariu

pai in 2 sapt e aproape 1 iulie :D; eu voiam mai repede.

Link către comentariu

Pai e simplu!Te urci in masina ii dai talpa si vezi pana unde poti urca si apoi ne spui si noua dupa ce te intorci! :)

Link către comentariu

imi surade ideea lui dr.vlad de a face o suita in grup

Link către comentariu

Daca va adunati sa dati de stire, ca vin si eu cu voi mai sus.

De obicei sambata si duminica sunt in zona, la peste.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!