Jump to content

Cereri manuale

remuszamfirescu
 Share

Postare recomandată

ingrijireauto.ro

salut, m-as bucura daca ati avea ceva manuale sau brosuri, info (de utilizare am in franceza, daca aveti ro sau en e ok) pentru masina mea, seat cordoba, motor aud, 2001 si le -ati imparti si cu mine.

Modificat de IONUTZ_CJV5
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

este si O2 in RO :icon_redface: MP

Link către comentariu

salut,

am tot cautat manualul service era in limba franceza dar destul de detaliat si bine facut.L-am mai pus o data ca nu l-am mai gasit cand am avut nevoie de el si acum cand nu mai am nevoie l-am gasit poate ajuta pe careva

http://www.upload4free.info/ZFKL16L0HS5M/f..._Skoda.rar.html

Link către comentariu

Salutare!!!

tocmai ce am achizitionat un passat B6. As vrea si eu un manual cum ii folosesti toate dichisurile in engleza sau romana.

Am gasit ceva pe forum dar trebuia sa platesti si nu-mi plac astfel de site-uri. Mai bine fac o cinste "cuivade-al nostru" :)

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Am eu niste manuale in format electronic pentru Vw, dar nu stiu pentru ce masini anume. Daca este cuiva de ajutor, astept privat, sa nu ma apuc sa le caut degeaba...

Link către comentariu

Va salut,

am si eu nevoie de manualul de reparatii pt un Audi A4 1.9 TDI an 2002 ( 8E )

Va multumesc anticipat

Link către comentariu

Manual de reparatii...sau de intretinere...????

Link către comentariu

De reparatii ma intereseaza. Am un Audi A4 1.9 TDI avariat frontal. L-am reparat in proportie de 90% dar acum m-am lovit de diverse probleme. Probleme de genul ....cumpar o piesa .....dar nu o pot monta caci mai lipseste ceva.....ghici ce??? Masina am achizitionat-o avariata si implicit avea mai putine piese (supoti, cleme, etc.)

Link către comentariu

De reparatii ma intereseaza. Am un Audi A4 1.9 TDI avariat frontal. L-am reparat in proportie de 90% dar acum m-am lovit de diverse probleme. Probleme de genul ....cumpar o piesa .....dar nu o pot monta caci mai lipseste ceva.....ghici ce??? Masina am achizitionat-o avariata si implicit avea mai putine piese (supoti, cleme, etc.)

Manuale de reparatii nu prea exista, sunt niste programe care se folosesc, insa nu le gasesti decat la dealerii autorizati si sunt cu circuit inchis.

Link către comentariu

Un manual pentru Polo 6N3 unde as putea gasi? Motor 1.4 TDI fabricatie 2006. Am cautat pe forum si n-am gasit, nici pe torente...

Link către comentariu

sisu_stelistul
Salut pentru o Skoda Fabia hatchback noua daca aveti un manual, va raman dator, ca mai citesc cat stau pe pc, ca cartea tot o uit in masina cu toata mapa.

Ma ajutati si pe mine cu un manual de instructiuni, vreau uneori sa mai citesc cate ceva, dar am mapa in masina.

Link către comentariu

Pls ma poate ajuta si pe mine cineva cu un Manual am un VW Golf III 1.8 90CP anul 93 . Pls

Link către comentariu

ceva manuale de vw transporter t4 (dupa 2000) aveti? am manualul de utilizare in germana, poate aveti careva acela de service...

Link către comentariu

salut , ma poate ajuta cineva cu un manual pentu vw touran,am cautat dar nu am gasit ....astept va multumesc

Ai reusit sa gasesti ceva pentru touran? M-ar interesa si pe mine .Multumesc .

Link către comentariu

Salut

Pentru Ibiza 2001 1,9 SDI aveti cumva manuale de rapartii si intretinere?

Multumesc

Revin cu aceasi rugaminte.

Ma puteti ajuta cu ceva informatii despre aceasta masina?

Ibiza 2001 1,9 SDI.motor AQM(sau AGP nu sunt sigur).

Multumesc

Link către comentariu

Am de doua sapt o skoda octavia vrs 1.8t 180hp, puteti sa ma ajutati cu un manual???

Va multumesc anticipat... nu stiu daca trebuie s-o las sa se incalzeasca dimineata, nu stiu cat de turata sa o tin pt un consum decent, nu stiu multe chestii si tare mult mi-as dori sa le stiu ...

multam

Link către comentariu

dau la schimb manual passat b6 franceza cu manual engleza sau romana:).

Link către comentariu

smariansilviu

un manual pt. passat B6 in romana chiar nu are nimeni?

Link către comentariu

Am aflat si eu de un manual de REPARATII pentru A4 B5 in general, plus alte cateva tipuri de motoare pe benzina. Il puteti downloada de AICI . Poate este de folos cuiva.

ONTOPIC: Am nevoie si eu de un manual de reparatii pentru A4 B6, daca are cineva, in format online. Atentie, de raparatii, nu de intretinere, ca de ala am. Ma dotez, preventiv, plus ca as cam da jos o fata de usa ca sa schimb plasticul care inconjoara butonul de actionare a geamului electirc. :Driver:

Modificat de gaby1773
Link către comentariu

Vreau si eu manualul pentru passat b6! Doar ce am cumparat-o din Germania si manualul este in Germana! Chiar nu are nimeni?

Link către comentariu

poti te rog sa-mi trimiti si mie manualul de a3

merci mult

toma

tsusman@gmail.com

Link către comentariu

manual romana pentru audi a4 b7 cineva ? :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Cine ma poate ajuta si pe mine cu un manual de G5 in romana sau engleza ? Nu stiu germana :angry: Am gasit un manual dar nu are sistem de navigatie ci RCD 300 mi se pare, eu am RNS 500

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Dreadfull, daca ai gasit manualul si e pentru masina ta foloseste-l. Mai trebuie sa cauti doar manualul pentru RNS500. Manualele vin de obicei separat pentru dotarile optionale. Asa e si la mine.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!