Jump to content

Scut motor la Golf 4

vladixus
 Share

Postare recomandată

Am vazut si eu sambata un "pachet pentru drumuri grele" - scut OEM montat pe un VW Bora ridicata pe elevator :)

Arata beton si tabla era destul de groasa :)

Mai multe detalii aici:

http://www.ecstuning.com/Volkswagen-Golf_IV--TDI/Engine/Skid_Plate/ES2075230/

Sper sa-l pot avea anul acesta :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Oaaaa ce pret!

Cum naiba da dai atat pe scut?!

(Nu are nici gura vizitare la ulei)

Link către comentariu

niciun scut OEM nu are viziera pentru schimb ulei (eu asa am vazut la vw-urile mele)

mie mi-a placut si mi-am luat pe cel de la odorhei in 2010 pt ca:

- nu are multe gaurele, iarna se incalzeste mai repede motorul

- e lung si protejeaza pana in spate la racordul flexibil

- are viziera pentru ulei, desi la AXP e cam la limita, si nu e facila desfacerea surubului

Link către comentariu

A gresit moneda domnu' :))

La Odorhei e cam acelasi dar RON nu $ :))

Link către comentariu

• 5 weeks later...

Salut!!

As avea si eu o intrebare posesorilor de golf IV cu scut de la odorhei ,cum v ati descurcat iarna asta cu scutul prin zapada ,mai exact pe stradutele laturalnice pe unde nu s-a deszapezit?

Eu cel putin cand am iesit de pe stradute dupa ce ninsase ceva si s a asezat bine de tot zapada ,ma durea inima cum ramam pur si simplu in zapada cu scutul si chiar cu spoilerul fata ,la un moment dat am lasat o balta si am intors masina aveam impresia ca raman suspendat pe scut ,luam zapada cu scutul.Mi se pare ca a coborat cam jos garda la sol sub masina de cand am pus scutul ,aici ma refer la partea din fata a scutului!

As ruga si eu un coleg binevoitor pe viitor daca mi poate masura la golf ul lui din dotare cati cm are de la sol la scut in partea cea mai joasa a acestuia!

Multam!

Link către comentariu

Si eu raman suspendat pe scut si rotile se invart...

Garda e mica la golf,scutul o scade prin forma,nu prin greutate.

E un compromis...

Nu stiu cum sa iti masor pe mocirla asta.

Link către comentariu

Uite un motiv ptr care ar cam trebui si inaltatoare daca bagam scut metalic.

Si eu am tarat scutul de plastic peste toate coamele de zapada-gheata de pe stradutele laterale.

La urmatoare vizita acasa o sa bag masina pe canal sa vad care e situatia pe acolo...

Link către comentariu

Hai bre ca asta e ultima grija sa ramii suspendat...spartul baii e mult mai grav...

Link către comentariu

am luat si eu un scut de la dan din brasov,sau scut motor...si azi mam gasit eu destept sal montez cu un prieten...dupa 2 ore de munca neavind cleste de expandat piulitele in cele trei gauri din spate am reusit sa le stric abia leam desurubat de pe scut....acum numi ramine decit sa sudez 3 piulite in dreptul celor 3 gauri din spate.....in fata e simplu asa e cind te maninca si nu ai cu ce te scarpina

Link către comentariu

nu stiti,piulite din-acelea pentru scutul de la dl Dan se gasesc in comert ?

Link către comentariu

Nu stiu dar nu cred ,sa se gaseasca.ar trebui sa incerci sa cauti eu am intrebat doar la un magazin din zona

Link către comentariu

Se gasesc, chiar si la reprezentanta sau hornbach. Nu ai nevoie de cleste, cu un surub mai lung care se infileteaza in acea piulita expandoare si 2 piulite normale, una care se infileteaza pe surub si una ceva mai mare se rezolva situatia.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

se gasesc la reprezentanta sunt vreo 10 lei, iar pt montare se poate folosi o saiba de siguranta intre ea si surub

Link către comentariu

Poate sa masoare cineva scutul si sa faca o schita? Dimensiunile exacte ma intereseaza

Link către comentariu

Vezi cateva pagini mai in urma caci isi confectionase cineva unul - home made din tabla si era si o schita (desen tehnic) cu cotele la care s-a realizat.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Link către comentariu

Poate sa masoare cineva scutul si sa faca o schita? Dimensiunile exacte ma intereseaza

vezi ca vinde un baiat din bucuresti, scut original cu 100 roni

daca te intereseaza, sau pe cine intereseaza postez aici anuntul desi nu am nici o treaba cu respectivul,

am dat intamplator peste anunt deci sa nu se considere un anunt, sau un fel de a promova un anunt:

nr lui de tel valabil este: 0767563122

am vb ieri cu el, scutul a fost indoit dar indreptat

Link către comentariu

Pina la urma am rezolvat situatia....leam bagat pe gaura si leam sudat in argon,,cred ca e mult mai sigur asa

Link către comentariu

Asa am procedat si eu,dupa ce am incercat cam de toate.Piulitele le-am gasit ca piese pt. scut original,la mag.auto,dar tot nu se potriveau pt. a intra prin presare,cum ar trebui.Singura solutie,care si tine,sudura in argon.

Modificat de goofy4
Link către comentariu

si eu am pus un scut metalic(procurat din bv)nu am reusit sa expandez piulitele speciale asa ca am sudat niste piulite normale in dreptul celor 3 gauri.Sunt foarte multumit de scut face toti banii.

Link către comentariu

cristianionut

Cu scutul de la odorhei am patit asta iarna doua lucruri:

-am tarat scutul prin zapada, chiar si batatorita, parac eram plug

-am scapat pe sleaurile formate de urmele de masini si am dat pur si simplu, cu scutul de gheata formata pe mijlocul drumului,

Deci s-a comportat exemplar.

Link către comentariu

de la odorhei am eu. e ok peste iarna.

am reusit sa stramb un brat al prinderii intr-o groapa acoperita de apa. este acea bara ce prinde traversa din fata de botul masinii.

alta problema daca o pot numi asa, este ca vopseaua nu a rezistat,s-a raschetat pe "burta" poate il dau cu ceva la vara...are putina rugina fiind metalul crud,dar nu-i problema!

oricum,recomand scuturile de la odorhei.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

cat costa renumitele scuturi de la odorhei ? sunt de tabla? ce grosime ? un nr de tel ? ms fain ! :D

Modificat de Mickey20
Link către comentariu

pai mai simplu decat sa iti pun eu direct datele aici este sa intrii pe google (www.google.ro) :) unde tastezi "scut odorhei" .

un citat de pe site "Scut motor metalic confectionat din tabla de otel cu o grosime de 2-2,5-3,mm, protectie anticoroziva, vopsit in camp electrostatic." - la care as adauga poza asta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!