Jump to content

Scut motor la Golf 4

vladixus
 Share

Postare recomandată

filtrul de ulei nu are nicio legatura cu scutul. pt a-l schimba,gura de vizitare este capota motorului

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

scuturile pentru bora de pe scutauto si scut-motor vad ca au forme diferite. pana la urma care e cel bun?

aurelian08 tu de unde l-ai cumparat? ai acces la filtrul si baia de ulei sau trebuie demontat?

Eu ti-l recomand pe primul, acopera si baia de ulei, l-am cumparat si eu, montat..arata mult mai bine decat in imagini, este foarte solid, greutate are 15kg, vine cu suruburi, schema montaj, iar garda la sol nu scade mult.

Link către comentariu

Daca la cel de pe scut motor(al doilea) trebuie desfacute piulitele si rabatat pentru a schimba uleiul,inseamna ca si el acopera baia de ulei. ;)

Modificat de goofy4
Link către comentariu

Eu mi-am montat de pe scut-motor si sant foarte multumit recomand cu incredere se potriveste la gauri si gura de vizitare a busonului de la baia de ulei .Nu am facut schimbul de ulei cu el montat dar cred ca se poate shimba si cu el montat . Ca si greutate cred ca sant ca la fel amandoua . Garda la sol coboara putin dar pentru asta se pot monta inaltatoare , doar asa cred ca poti avea pus pe masina asa numitul ( pachet de drumuri grele)

Link către comentariu

Parca am mai scris pe aici, sint atitea topic-uri... pe scutauto ati incercat ?

Eu acolo am gasit cel mai ieftin...si e aceeasi marfa ca in poza 1

Link către comentariu

Este acelasi scut, pretul este cel mai mic deoarece tipul este producatorul lor ;)

Link către comentariu

Si tipul (nu discutati cu "blonda" ca are neuronii acasa) e super de treaba, m-am inteles f bine...eu am fost intr-o duminica si am luat obiectul de la el...

Nu era in zona a rugat un prieten etc... a facut tot posibilul sa am marfa...

Link către comentariu

i... pe scutauto ati incercat ?

Eu acolo am gasit cel mai ieftin...

Cat costa cu transport?A pus cineva pe motor AZD?ma intereseaza daca decupajul prevazut pentru schimbul de ulei (de pe scut)corespunde cu locui unde este pozitionat la acest tip de motor surubul de golire.

Modificat de goofy4
Link către comentariu

De pe scutauto.ro am eu si cu transport m-a costat 350 ron pana in Iasi. Am facut comanda de pe site pe urma am vorbit cu omul la telefon. Cica daca se comanda de pe site este o reducere de ~50 ron parca(nu mai tin minte ce reducere mi s-a dat).Omul este super de treaba. La mine nu s-a pupat viziera de la baia de ulei cu surubul de golire al baii, dar si asa sunt multumit de protectia ce mi-o ofera scutul. Plus de asta in compartimentul motor se pastreaza curatenia o perioada mult mai indelungata. Eu am AUS.

Modificat de didus
Link către comentariu

cand ai cumparat de la scutauto.ro ?

pentru ca eu am sunat prin luna iunie si vroiau 400 lei pe scut fara taxe de livrare, ceea ce mi se pare destul de scump pentru o bucata de tabla care nici nu e OEM

si tot pe golf4 hatch vreau sa pun...

a mai sunat un amic cu o bora si cica vroiau 420, deci eu cred ca preturile sunt dupa cum bate vantul sau dupa ce criza de bani are proprietarul in acel moment :icon_thumright:

Link către comentariu

Ai mai jos un printscreen.

6N3Wr.jpg

Modificat de didus
Link către comentariu

hai AZD-istii, cine a mai cumparat de la scutauto? se potriveste decupajul pentru schimbul de ulei sau trebuie dat jos de fiecare data?

Link către comentariu

sincer...e chiar asa o mare problema sa se demonteze scutul la fiecare schimb? cat de des schimba unii uleiul,lunar?

(asta in cazul in cae nu se potriveste)

Link către comentariu

Da e oarecum o problema.Daca-l schimbi la mecanic,te taxeaza in plus pt.demontarea scutului;eu il schimb in regim DIY;e mai mult de lucru cu demontarea si rampa pt.demontarea scutului trebuie sa fie mai ridicata sa poti lucra la demontare/montare.In fine daca nu se potriveste de ce sa luam un scut pe care trebuie sa-l tot demontam(sa ne complicam existenta),cand putem alege unul la care se potriveste acel decupaj.Daca era chiar de neglijat nu se mai oboseau sa-l faca producatorii.

Modificat de goofy4
Link către comentariu

ai dreptate,pe mine m-a taxat cu 50 lei pt ca mi l-au demontat. daca aveau acces imi luau 20-30 lei.

ma gandesc...cei care fac aceste scuturi,de le fac gura de acces...se obosesc macar 30 min sa masoare sa faca locasul unde trebuie. altfel nu vad rostul muncii de a-l face! plus ca se duce vorba ca e decalat si nu mai au clienti. cel putin eu asa as proceda

Link către comentariu

stie cineva daca la masina din semnatura se poate pune scut eu am inteles de la un prieten ca nu se poate pune ca trece toba de esapament exact intre motor si cutie si cica il topeste.E adevarat???

Link către comentariu

@Muale Decupajul pentru busonul de ulei se potriveste dar nu la toate motoarele, in functie de tipul motorului pozitia busonului variaza, asa ca ar fi trebuit sa faca mai multe tipuri de scuturi in functie de codul motor.

@SSRAZVAN Scutul fiind din tabla sigur nu se va topi, aceasta problema aparea la scuturile din material plastic. :D

Modificat de Cristi N
Link către comentariu

Daca citesti cateva posturi mai in urma,gasesti si adrese.

Link către comentariu

sincer...e chiar asa o mare problema sa se demonteze scutul la fiecare schimb? cat de des schimba unii uleiul,lunar?

(asta in cazul in cae nu se potriveste)

chestia e ca daca nu se potriveste fereastra de vizitare mai bine cumpar celalalt model care este rabatabil si se demonteaza mult mai simplu

deci astept in continuare pareri de la cei cu motor AZD

Link către comentariu

Salut,nu se potriveste cu busonu de ulei pentru motoarele AZD,decupaju ii mai in fata dreapta,ieri am pus si eu un scut de la scutauto.ro,dar nu cred ca ar fi asa mare un impediment de dat jos sunt 5 suruburi de desfacut.Eu is multumit nu trancane a mai scazut un picut garda in rest numai bine.

Modificat de skiro
Link către comentariu

cat te-a costat? am observat ca preturile variaza :cool:

oricum ma gandesc ca daca lovesti scutul in fereastra aia e posibil sa n-o mai poti deschide dupa aceea

o sa ma interesez cat costa si cel de la scut-motor si ma hotarasc apoi pe care il iau

Link către comentariu

Scutu 300ron si transportu 57ron, nu stiu ce sa zic de fereastara, se deschide ca nu are balamale sau alt ceva doar daca se stramba surubu ala in care este prins.

Link către comentariu

atat costa si celalalt

in concluzie:

cel de la scutauto protejeaza o suprafata mai mare dar trebuie demontat complet la schimbul de ulei

cel de la scut-motor protejeaza o suprafata mai mica dar nu trebuie demontat complet

Link către comentariu

Si mai e si diferenta de pret.

Cel de pe scutauto e facut sanatos din tabla groasa cu ceva intarituri, guri de ventilare.

Eu am schimbat uleiul fara sa dau scutul jos...ca s-a prelins ceva ulei si pe scut...asta e nu a mai ramas nimic dupa vreo 100km cind l-am dat jos -am schimbat un nenorocitde senzor...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!