Jump to content

Montare bara spate OE Golf GTI pe Golf non-GTI

recoil
 Share

Postare recomandată

Vopseaua are lac deja in compozitia ei. Mergi la un dealer de vopsele si iti prepara un tub de spray cu exact codul tau de vopsea. de asemenea poti sa mergi la sigur in Autovit, acolo prepara vopsea buna. Bafta !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...
  • Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kalu

42

• sol1

27

• Bobo Chill

20

• Radu C.

16

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pui de drac, eu am TDi si vreau sa`mi pun spoiler spate de GTI ce trebuie sa schimb? ca sa stiu ce comand, eventual si un pret pentru toata treaba. ms mult

Link către comentariu

• Administrator

Am unit cele 2 topic-uri ce tratau acelasi subiect: "Spoiler spate GTI pe TDI/alt model"

B32FDY

poti citi acest topic pentru informatii

Link către comentariu

• 1 month later...

@iLL One... super misto ti-a iesit fusta spate...

Eu m-am chinuit in jur de 3-4 ore si nu am reusit sa o montez...intr-un final m-am lasat pagubas...pe deasupra in incercarea mea de a o monta, am si rupto pe ici colo...

Exact cum ai zis, in dreptul numarului nu a vrut deloc sa clipseze. Abia am reusit sa o montez pe cea veche inapoi fara sa stric nimic..

Asta e.... am renuntat momentan la fusta (si-asa am stricat-o si zgariat-o) cel putin pana fac rost de bani sa cumpar alta..

Oricum, montajul fustei se face f. greu... (parerea mea)

Sper sa nu fie probleme dar pun un link cu un DiY pt demontat/montat fusta spate.

DiY montaj fusta golf 5

Bafta sa nu patiti ca mine.

Link către comentariu

@ andy_nr10

Vroiam sa-ti spun ca daca demontezi toata bara spate lucrezi mult mai usor cu fusta si poti sa prinzi bine toate clemele, dar vad ca ai pus link si ai aflat si tu deja:P

Eu asa am facut pana la urma ca sa o pun 100% bine. Daca vrei ala fusta de gti da-mi un pm si iti fac rost mai repede, sau daca nu te descurci spune-mi cand vrei s-o montezi si te ajut.

Bafta!

Link către comentariu

ti-a iesit ff bine ILL ONE...arata foarte bine...si culoarea o scoate in evidenta...dar,cu toate acestea nu pot fii d acord cu tine la un anumit aspect...DSG RULLLZZZ

respect catalin

Link către comentariu

@iLL One, merci de sfat ...deocamdata mai stau ca am ramas in pana de cash...am cumparat odata cu fusta spate si pragurilesi fusta fata...si am ramas cam in pom....mai ales ca m-am enervat cu fusta care am rupt-o asa rau de imi venea sa le arunc pe toate..

Astept sa ma mai linistesc si sa se mai incalzeasca un pic afara ca sa fac treaba buna...

Dar in orice caz, bara spate trebuie demontata complet pt a monta fusta cum trebuie...bine macar ca pana la urma am invatat cum sa fac data viitoare...

Nu ma las :icon_thumright:

Bafta

Link către comentariu

Ok, sa pui niste poze dupa ce o faci sa vedem cum a iesit! :D

Link către comentariu

Andy nr10, ce fel de fusta fata ai luat? Cam ce preturi sunt? Mersi frumos.

Modificat de gHapciu
Link către comentariu

undeva intre 220 - 250 ron costa o fusta spate de gti fara primer (adica nevopsibila cu proeminente la textura)

Link către comentariu

in primer nici nu exista...:icon_cheesygrin: (pe original...) , doar daca o sa gasiti ceva de la un tuner...:ceuameni:

si ar mai trebui si carenajele ca sa fie treaba perfecta, dar merge f bine si fara ele - doar ca ramane un spatiu intre fusta si carenaj,pe ambele parti, care nu da bine ochiului si arunca si mizerie sub bara...:cheers:

spor la treaba;)

Link către comentariu

• 4 weeks later...

am comandat si eu fusta gti + dop de la carligu de remorcare ... dar am uitat de aparatori ...o sa sun astazi sa bag si asta pe comanda... ... mai trebuie tipsurile...merg cumparate de la un gti si sudate ?? de vopsit nu stiu ce sa fac pt ca masina e neagra ... fusta neagra ... o sa vad doar cand o fii montata daca imi place diferenta dintre plastic si vopsea...si atunci vad... oricum cu ocazia asta de ieri cand am fost la service sa dau comanda pe casco de piese masina a suportat si niste constatari de garantie... schimb de volant , cutie de valve sau nu stiu cum se numeste... si turbo ...sper sa nu mai am probleme cu ea dupa ce se schimba toate astea.

Link către comentariu

la toba..iti comazi tipsuri de la borla si le sugezi...iesi mult mai ieftin...plus ca de la GTI nu ai ce cumpara ca e toba completa...

:Driver: schimbi turba si volant la o masina din 2007? :D

Link către comentariu

:)) si eu schimb volant sapt viitoare gogule si 8mii km am cu ea de juma de am :D marfa nu?voodoo magic !

@ primaru88 : cat despre tipsuri ca sa se asorteze bine la fusta poti merge pe stefanesti la pilot power tuning ucreaza foarte bine, am mai zis-o tot pe topicul asta.

Modificat de iLL One
Link către comentariu

Nu prea postez in locul unde trebuie dar avand in vedere ca s`a discutat si de tips`uri..

a incercat cineva sa puna asa ceva pe golf ? au fost discutii in legatura cu bara de R32 dar nelamurirea mea este : daca mut o evacuare in partea dreapta nu oi avea surpriza sa imi iasa intr`o parte cerculete de fum iar in cealalta parte abur , adik sa se vada diferenta...

tin sa mentionez ca as dori sa fac acesta modificare la masina din profil (1.9tdi)

post-14806-1234646198_thumb.jpg

Modificat de MariusMKV
Link către comentariu

daca treaba este facuta de un meserias...ar trebui sa iasa aceesi cantitate de fum pe oricare din tevi...

Link către comentariu

Marius ce vrei tu sa faci la masina ta am eu la diesel-ul meu si pot sa spun ca fumul este la fel de dens pe amandoua evacuarile.Daca nu crezi iti pot spune alti colegi dupa forum pe care i-am afumat :icon_cheesygrin:.La inceput pot sa fie un pic de diferenta dar cred ca in maxim o luna o sa sufle pe amandoua aceeasi cantitate de gaze si abur

Link către comentariu

si cum a facut ?!

a astupat o gaura si a facut alta in partea dreapta ?

daca te rog poti pune ceva poze :icon_cheesygrin:

PS: o sa afecteze ceva la RAR (noxe) ?

Link către comentariu

@Marius Mkv- De cateva zile imi tot pun aceleasi intrebari ca si tine si am stat de vorba cu persoane care au facut aceasta modificare si pot sa iti spun ca merge varianta data de tine si chiar pe Tdi.

Uite si poze ca sa te lamuresti si sper sa nu se supere persoana care a avut amabilitatea sa imi dea pozele cu fostul sau Golf 5 Tdi, acum are Gti(cred ca v-ati dat seama de cine e vorba).

Tevile care sunt din fabrica nu astupi pe niciuna, doar le tai aproape de evacuare si sudezi tevi si tips in cap, iar in partea dreapta dai o gaura(sau 2) sudezi teava si continui cu tips dublu sau depinde ce fel de tipsuri vrei. Fumul sau aburul zicea ca iese la fel pe ambele parti, sunetul s-a ingrosat dar aproape insesizabil, iar masina merge fara probleme.

Daca esti interesat de varianta R32 look pe care sunt hotarat sa merg arunca un ochi aici http://vwforum.ro/index.php?showtopic=54189

post-11369-1234720433_thumb.jpg

post-11369-1234720448_thumb.jpg

post-11369-1234720468_thumb.jpg

post-11369-1234720524_thumb.jpg

Link către comentariu

sarut`mana :(

acum ma pot apuca de treaba numai ca eu vreau sa pun doar 2 tips`uri ovale (stanga , respectiv dreapta) ; din aceasta cauza am zis ca astup o gaura

Link către comentariu

@Marius Mkv- Presupun ca schimbi si fusta spate cu una cu decupaje pentru evacuare? La ce model te-ai orientat, firma , bani?

Link către comentariu

Da au kituri frumoase cei de la Rieger, dar gandeste-te la un kit complet sau macar praguri ca orice fusta tuning o sa vina mai jos si masina o sa arate dramatic.

Link către comentariu

pe tsi si-a pus cineva?

am fost azi la scorpion focsani sa ma interesez de pret si am constatat ca e un pic mai scumpa decat ce am citit pe forum, si anume 294 lei :blah_: cred ca astea sunt preturile pe care le practica ei...iar la vopsit nu dau garantie, ca nu ar tine vopseaua. probabil nu au oameni destul de competenti...

numai bine :D

Link către comentariu

• 3 weeks later...

as vrea sa montez si eu o fusta gti. am observat ca are un decupaj pt evacuare pe stg. asa cum am vazut fusta gti cu decupaje si pe stg si pe dr, ca in poza lu Auras, credeti ca pot gasi fusta gti fara decupaj pt evacuare?

Modificat de cip12cip12
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!