Jump to content

Montare bara spate OE Golf GTI pe Golf non-GTI

recoil
 Share

Postare recomandată

@kalu: la mine a fost in felul urmator- putea sa apara ca la tine (orientate drept spre in afara dar necentrate pe decupaj) sau varianta a doua pe care am ales-o (orientate usor spre stanga, dar centrate pe decupajul fustei). Oricum e bine asa cum e :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kalu

42

• sol1

27

• Bobo Chill

20

• Radu C.

16

Top Posters In This Topic

Posted Images

aha...:) oricum o sa o rezolv si eu...numai sa am timp sa ma duc la un autogen... :D

acum trebuie sa ma gandesc daca o sa imi placa putin orientate spre dreapta...ca asa o sa ajunga daca le vreai centrate perfect....:)

m-am mai gandit la varianta de a misca toba cu totul..sa centrz tipsurile pe decupaj...insa nu stiu daca o sa reusesc...:)

Link către comentariu

• 3 months later...

Ma bate gandul sa merg si eu la Pilot sa-mi montez tipsuri cromate la evacuare, dar problema sta in felul urmator, as vrea sa imi decupeze baietii de acolo bara de pe spate, cu toate ca ar arata mult mai bine cu prelungirea de Gti, dar din lipsa de fonduri o sa mai aman cu schimbarea ei. Voi ce parere aveti? Daca e cineva de pe forum care a efectuat operatia si are si o poza as fi recunoscator sa vad cum vin tipsurile cu prelungirea originala

Link către comentariu

Practic ca sa dai fusta spate jos, ce trebuie demontat? Ca nu vreau sa arunc banii pe manopera la service ca sa-mi monteze on fusta de gti. Btw, mi-au spus ca nici macar nu o vopsesc ei (desi am vazut multe vopsite) ca cica nu sta vopseaua. Oricum exista adeziv special ca sa prinda vopseaua pe plastic.

Link către comentariu

Practic ca sa dai fusta spate jos, ce trebuie demontat?

doua suruburi in spatele rotii, pe fiecare parte, dupa care tragi usor de ea si clemele care o tin in bara vor iesi, nimic complicat

spor la munca :P

Link către comentariu

Merci frumos :angry: credeam dupa ce ma aburise lumea, ca trebuie desfacut tot spatele masinii gen si din portbagaj si ba rog cica toata bara dar...asta e in sine toata bara ca in rest..e dintr-o bucata.

Link către comentariu

:D asta stiu ca ti-am spus si eu (demontat total)-pt ca aveam de gand sa montez si senzorii aia de parcare si vroiam sa trag elegant cablurile alea. oricum daca te hotarasti sa iti pui spoilerul inaintea mea (ceea ce e f probabil) sa ma chemi si pe mine la operatiune :huh:

Link către comentariu

Am uitat sa postez si in acest topic cu toate ca schimbarea am facut-o de ceva timp...

O sa revin cu poze bune ca am doar una cu spatele masinii :D

Link către comentariu

si chiar de trebuia demontata toata bara.,..nu era ceva ce nu se putea face cu calm...si putina indemanare si tinere de minte... :icon_cool:

trebuie doar sa tii minte de unde ai desfacut si sa pui la loc...:)

auras daca tai din bara o forma ptr tipsuri cred ca o sa iasa bine...am vazut.daca nu...o sa arate cam umplut cu ce nu trebuie...

Link către comentariu

dar nu mai bine decat manopera + tipsuri sa iti iei spoilerul ala, si prin primavara sa iti iei si tipsurile? Altfel, risti ca atunci cand il pui pe ala de gti sa nu se mai potriveasca.....

Link către comentariu

Vanentin te chem :) dar dupa luna octombrie, ca momentam am de platit reparatiile de care ti-am spus, si dupa aia vopsesc bara de gti si te chem sa ne bagam nasul :) si mai ales mainile

Link către comentariu

• 2 weeks later...

are cineva idee daca fusta spate de la jetta se potriveste (chiar si cu modificari) pe g5 ?

Link către comentariu

eu unul nu prea as crede... :offtopic:

si nu vad , de ce te-ar interesa fusta aceea...?

Link către comentariu

pentru ca imi place cum se vad ochiurile alea de pisica, pentru ca e intreaga, pentru ca una intreaga si diferita de cea stck pt g5 e ingrozitor de scumpa si pentru ca cea de gti necesita chestii suplimentare (tips-uri)+munca mai multa.

Modificat de Valentin M.
Link către comentariu

nu cred ca intra....sunt mai lungi partile laterale...mult mai lungi...

incearca una pe individual...:)

Link către comentariu

@Valentin M.- daca vrei prelungire cu ochiuri de pisica poti sa incerci prelungirea de la R32, doar ca trebuie sa umbli la finala ca are tipsurile centrate pe mijoc

Uite si poza ca sa vezi de ce vorbesc, dar cred ca o sa te miri de pretul foarte ridicat al prerlungirii de R32

Apropo stie vreu coleg de forum daca se poate achizitiona fusta spate de R32 si de la alt producator, nu neaparat OEM dar la un pret cat de cat decent, daca da de unde si cam la ce bani?

post-11369-1222949420_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

• 4 weeks later...

photo0001wf7.th.jpgthpix.gif photo0004tq5.th.jpgthpix.gif photo0002yh7.th.jpgthpix.gif

Mi-am pus fusta spate cu chiu cu vai deabea am reusit sa bag clemele alea.

Nu stiu daca si la voi a fost la fel de greu sau daca ati mers la service pt asta dar la un moment dat se transformase intr-un cosmar toata situatia deoarece oricat de tare impingeam,

in dreptul numarului nu vroia sa intre.

Intr-un final iata rezultatul cu o bara preparata si vopsita de mine.

Urmeaza tips-uri si fusta fata de vopsit...

Modificat de iLL One
Link către comentariu

M-am intors cu partea a2-a ! Am fost la Pilot power tuning (niste meseriasi fratilor) si cu niste poze asa la repezeala facute cu telefonul (VGA)

90806763uw6.th.jpgthpix.gif 64922195eu0.th.jpgthpix.gif 51906195rl9.th.jpgthpix.gif 65358342oo9.th.jpgthpix.gif

Ce parere aveti?

A mai ramas partea a 3-a, adica fusta fata de vopsit...si bine inteles, dar mai la anu' niste basi in portbagaj :blah:

Link către comentariu

a iesit super ok si fusta si tipsurile...;) sati fie de bine si sa te tina peste iarna...:D ( si pe mine la fel... :D )

Link către comentariu

Merci Kalu la fel ! Si eu ma bucur ca am reusit in sfarsit sa o fac sa arate bine. Acum ii asteptam pe altii, sunt dispus sa ofer orice informatie sfat frateste :angry: asa ca postati aici daca va bate gandul si va place.

Link către comentariu

foarte tare.

poate dai detalii si despre cum ai vopsit.. ca o am o bara fata intreaga de facut.

(daca-mi cumpara cineva fusta de o am la vanzare)

Link către comentariu

@ nowar: nu stiu exact la ce te referi cand spui spoilere laterale. eu stiu ca exista doar de 2 feluri, in fata si in spate, dar pe lateral... Te referi la praguri la aripi la ce? Exprima-te mai clar daca vrei si un raspuns

@ ceetah:

-fusta am luat-o frumos la smirghel cu aparat de polisat (desi merge si cu mana daca ai rabdare). am folosit 3 tipuri de granulatii separat in ordinea urmatoare: moderat, fin si foarte fin (nu mai tin minte cifrele)

-dupa ce am finisat totul frumos si nu a mai ramas nici o proeminenta din acea "bubitza" pe plastic am degresat bara cu diluant si am lasat-o sa se usuce

-apoi am dat-o cu un strat cu pensula (se recomanda pistol dar merge si fara trust me) cu plasto fix si am lasat-o sa se usuce timp de 30 min

-ultima etapa a fost cea a vopsitului propriu zis in care am aplicat 3 straturi de vopsea cu tub de spray fiecare strat la un interval de 15 min

Cam asta a fost, dupa i-am dat un polish si shiny stuff :) bafta !

P.S. nu folositi spray cu cap care sufla in punct, folositi cu linie ;)

Modificat de iLL One
Link către comentariu

Felicitari iLL One, cu atat mai mult cu cat ai facut personal toata treaba. Asteptam un topic la "masina mea" si eventual niste poze un pic mai bune :) (vroiam sa-ti vad in special tipsurile).

Bafta.

Link către comentariu

nu se da si cu lac deasupra vopselei ?

super tare!!! bravo.

deabea astept sa incerc sa vopsesc si io pe ceva... :nono:

Modificat de ceetah
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!