Jump to content

Probleme Semnalizare

ZuZik
 Share

Postare recomandată

Si pe mine m-a deranjat vreo 2 luni ticaitul ala dupa ce opream semnalizarea releul ticaia in continuare. Aseara am luat un spray de contacte electrice, i-am dat pe toate partile, am miscat de cateva ori semnalizarea stanga-dreapta si flashuri si am lasat-o peste noapte. Azi nu a mai zis nimic. Merge brici. Sfat personal nu desfaceti volanul si nu cumparati maneta noua(costa destul) daca nu merge mai intai cu spray de contacte. Mai era cineva pe forum care daduse de 1 an cu spray si nu ii mai facea figuri. :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

VW passat tDI 4 motion

am rezolvat pb..era de vina maneta..am fost cu masina la reprezentata din oras :frigbaitata: au curatat-o (115ron cu manopera au dat-o jos si au curatat-o) si au recomandat inlocuirea ei..o maneta e 299 RON (noua cu cruise control) ms

Link către comentariu

Buni baieti aia de la service. Nu ai incercat mai intai si tu sa dai cu spray(15-18ron) in loc sa dai 115 ron pe demontare si curatare. In plus e si o manopera simpla cu toate ca e migaloasa, pe care o puteai face si singur. Deci am salvat 100ron :rolleyes:

Link către comentariu

Si inca ceva. Au fost cazuri cand a luat foc bordul de la spray-urile alea pentru ca si alea sunt inflamabile. De aia e bine sa dai cu spray si sa lasi masina macar peste noapte. Spray-ul e volatil si peste noapte se evapora. Deci nu se da cu spray si hai la drum :frigbaitata:

Link către comentariu

Mie mi-a mai facut figuri maneta curatata cu spray dupa 9 luni. Am dat-o din nou cu spray (fara sa o desfac) si iar am plimbat-o sus-jos-inainte-inapoi de cateva ori. Dupa cateva asfel de operatii s-a (mai) linistit. Cred ca cei de la service cand au spus ca ar trebui inlocuita au avut dreptate. Cu spray-ul doar o ametim pentru oarece timp. Acolo sunt niste uzuri de material, arcuri slabite etc inerente unor mecanisme mecanice, chestii ce nu se refac cu spray-ul. Dar cat tine, tine, cand nu mai tine, alta noua.

:P Sarbatori fericite tuturor din nou, caci topicul deschis pt. asta (e drept offtopic), a fost mutat intr-un loc unde s-ar parea ca nu prea merge nimeni (discutii generale-social). Probabil cand o sa i se ceara lui Mos Craciun sa circule regulamentar (banda dreapta, limita de viteza, triunghiuri reflectorizante etc) nu o sa mai plece din Laponia. Acum probabil voi fi sanctionat, dar e OK, nici daca voi ajunge ministrul internelor nu ii voi spune sau impune lui Mos Craciun sa circule regulamentar!

Modificat de mslo
Link către comentariu

La fel si tie! :sbine:

Eu am desfacut multe astfel de blocuri la VW. Chiar si la LT, unde se stie ca blocul de lumini contine totul, inclusiv stergatoare de parbriz si lumini. Credeti-ma, se poate repara. E adevarat ca vine dat jos volanul si alte cele, dar merita. :)

Link către comentariu

Nici eu nu ma astept sa tina o vesnicie remedierea cu spray, doar aman operatiunea de demontare, sunt constient ca va veni si ziua asta. Avand alte operatiuni de facut pe la masina, mai e si frig afara, m-am vazut in situatia sa apelez la solutia cea mai simpla. :)

Link către comentariu

Clipeste in ritmul semnalizarii. Nu s a schimbat niciun bec s au ceva la instalatia electrica, doar releul de la semnalizare care are mufele foarte bine fixate.

Link către comentariu

• 5 months later...
LuCy_Medias

Salut,stiu ca nu postez unde trebuie,dar nu pot deschide un NEW topic doar pentru chestia asta!Mar interesa cum pot schimba BLOCUL DE SEMNALIZARI!Deci, ,,maneta`` de unde dai flshuri,pui faza lunga,si semnalizezi!!;)!

Link către comentariu

C o s m i n

Dar topicul asta ce-are?

Vezi primele 4 imagini din DIY-ul asta.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Totusi nu a desfacut nimeni maneta aia de semnalizare. vreun diy ceva :icon_thumright:

Link către comentariu

Si eu am avut probleme cu semnalizarea si am crezut ca este maneta deoarece nu mai facea nuci un fel de semnal nici pe stanga nici pe dreapta asa ca l-am desfacut si l-am masurat si maneta era oki

toata problema a aparut de la releu care cum se zice intr-un post mai sus se uzeaza fizic si anume lamelele ce apasa pe placa de contact nu ma apasa bine.

l-am desfacut si cu rabdare daca le indoi putin pe toate sa faca la fel contact merge ca nou

mentionez ca am avut problema asta acum un an jumate si de atunci no problem!!!!

Link către comentariu

Salut!

Si eu am o problema cu semnalizarea, sau cel putin cu ticaitul semnalizarii.

Am observat ca, nush din ce motive,mi s`a crapat bordul undeva in zona butonului de avarii. Se intampla uneori dupa ce semnalizez, virez si apoi cand maneta de semnalizare sare pe pozitia neutra, sa aud acel ticait al semnalizarii intr-un ritm haotic. Uneori mi se intampla asta si cand merg drept, fara ca sa umblu la semnalizare. E destul de ciudat, sunt dati cand merg zile in sir cu masina si nu face asa, dar dupa o perioada o ia de la capat. Din cate am vazut semnalizare merge.

Astept pareri si sfaturi

Ps: am un passat b5.5 din 2003, 1.9 TDI 105 CP

Link către comentariu

Curata maneta de semnalizare.

Link către comentariu

Dupa ce o cureti ca mine de 2 ori si tot face...schimb-o

Link către comentariu

Salut,

Si eu am avut aceleasi simptome la semnalizare ca Bubu Catalin. Citind acest topic, aseara am curatat cu spray contact maneta si contactele de la releu. Azi dimineata, dupa un drum de aproape 30 km in "minunatul" trafic al capitalei, totul OK. Acum sa vedem cat tine.

Link către comentariu

• 1 month later...

Am cumparat un spray pt contacte electrice din carrefour .... 20 RON.

Am dat cu sprayul respectiv, am dat de maneta in sus si in jos, am dat iar si l-am lasat sa actioneze peste noapte.

Au trecut aproape 3 saptamani, in care am mers cu masina zi de zi, fara ca sa mai am probleme.

Va multumesc pt sfat! :scratch:

Link către comentariu

De un DIY in acest sens era nevoie. :)

Modificat de vicius_the_one
Link către comentariu

• 2 months later...

salut.am si eu o problema si acesta mi s-a parut cel mai apropiat topic de problema mea.

caind armez/dezarmez inchiderea centralizata mi se aprind becurile de la avarii numai pe partea dreapta.

imi poate spune cineva ce problema este?

Link către comentariu

Daca apesi butonul de avarii iti merg toate 4?

Link către comentariu

Poti incerca sa setezi flash-ul semnalizatoarelor din nou pe Vag-com pe modulul 46

[select]

[46 - Cent. Conv.] (35 - Cent. Locking pentru masinile cu geamuri manuale)

[Adaptation - 10]

Canalul (03..08)

Valorile adaptarilor (1 = on, 2 = off)

[save]

Canalul 07 Unlock, turn signals flash

Canalul 08 Unlock, turn signals flash

Cand l-ai setat dai TEST si vezi daca functioneza toate 4.

Daca nu da rezultat problema este de natura electronica. Pentru asta iti trebuie o schema electrica a intregului sistem. Eu personal nu stiu cum este facuta comanda intre modulul confort si releul de semnalizare.

Are cineva o schema electrica pt colegu`?

Link către comentariu

Eu personal nu stiu cum este facuta comanda intre modulul confort si releul de semnalizare.

tocmai ca nu e !!!. Stai in masina cand incui masina sa vezi ca nu se aude releul de semnalizare deloc. ;) convenienta e legata direct la semnalizari

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!