Jump to content

Probleme Cunoscute La Leon 2

cosminidis
 Share

Postare recomandată

Probelema pe care am seziat-o eu cu mp3 playerul e ca incinge mult prea tare cd-urile. Cand mergea si le scoteam aproape ca nu puteai sa pui mana pe ele de calde ce erau. Este posibil ca toata buseala asta sa se datoreze unei proaste ventilatii .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Andrei_VVB

32

• Matrixu

20

• cosminidis

14

• BC78ADI

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu stiu ce sa spun, aproape ca nu au pauza (e drept cd-uri cu date/MP3) dar nici dupa 8 ore non stop tot nu sunt calde la scoatere si merg impecabil, nu am vazut in aproape 1 an nici o eroare.

Link către comentariu

Si la mine le incinge destul de tare! Faza misto e ca mi-a dat eroare si la cd audio original! Dar il scoate intr-adevar dupa aproximativ doua minute!

Link către comentariu

Poate e o chestie de noroc pana la urma :P . Mersi de raspunsuri .. Ah am mai intrbat si pe alte topucuri dar nu a raspuns nimeni .. despre programul de auto diagnoza stitzi ceva.. ?! am gasit pe aici dar numai pt altea.. si se pare ca la leon nu e la fel.

Link către comentariu

eu cu mp3-ul din fericire nu am avut probleme ...cel putin pana acum :hainoroc: si sper sa si ramana asa :lol:

Link către comentariu

nici eu nu am avut cu mp3-u probleme dar asta ar fi singura problema care nu am avut-o in rest le-am avut pe toate ... si sunt altele mult mai grave decat mp3-u ..credeti-ma

Link către comentariu

• 1 month later...

Cred ca am patit-o si eu cu mp3-ul. Ascultam un mp3, deodata s-a oprit si nici n-a mai mers, nici sa scot cd-ul nici sa ascult, nimic. Doar radioul mai merge, si pe display imi apare "cd device defect" parca. :)

P.S.: Tocmai ce am citit ce a scris Andrei_VVB si am fost si eu pana la masina sa incerc sa bag un alt cd putin sa vad daca il scoate pe cel blocat, si a iesit. Am bagat inapoi un cd original cu Usher si vad ca acum merge ok. Sper sa nu mai faca probleme, dar pana una alta las cd-ul original in el. In caz ca se mai intampla ceva sa nu imi zica ca s-a stricat din cauza ca era cd facut de mine.

Modificat de el_ovy
Link către comentariu

Am sesizat si eu o problema mai bizara. Din cand in cand, mi se aprinde in mers martorul de usi deschise si in acelasi timp clipesc lampile din fata (lampile pentru citit / lumina de interior). Tare ciudat.... sa fie o alta problema de soft sau chiar o fi fost vreo usa deschisa.... cu toate ca le-am tot deschis si inchis pe rand... cosmar, ce sa mai zic.

Link către comentariu

Salut, masina o am de 2 luni si prox 5000 km. Deocamdata nu am probleme nici cu MP3-urile, citeste orice fel de cd, chiar si cele mai vechi si zgariate fara probleme.

Motorul functioneza ireprosabil, sunetul e perfect!

Am vazut la un moment dat ulei scurs pe Joja, am sters si dupa o perioada iar a aparut.Sa fie o problema?

Link către comentariu

Lawrence! Eu zic sa-ti iei un spray de contacte si sa scoti fiecare mufa de pe stalpi respectiv aripi , de la usi, si sa dai bine cu spray. Se indeparteaza mansonul de cauciuc cu o surubelnita si apoi se trage de mufa. Bafta!

Link către comentariu

Da, deci mi s-a dus mp3-ul. A mai mers putin cd-ul dupa care mi-a aparut din nou "cd drive defect". :Driver: Trebuie sa ma duc la garantie sa vada ce fac cu el.

Link către comentariu

Da, deci mi s-a dus mp3-ul. A mai mers putin cd-ul dupa care mi-a aparut din nou "cd drive defect". :Driver: Trebuie sa ma duc la garantie sa vada ce fac cu el.

Trebuie sa poti demonstra ca asa se intampla inclusiv la service. Iti din experienta ca inclsuvi cand MP3ul este defect VAGcomu-ul nu zice nimic, nici o eroare. M-am dus la Metrotehnica cand era busit si se uitai pe VAGcom-ul lor..pe displayul de la mine si se scarpinau in cap. Unul zicea o eroare celalalt zicea ca totul e in regula.

E bine sa observi cam dupa cat timp de mers in continuu se blocheaza si sa iti calculezi drumul la dealer astfel incat atunci cand ajungi sa iti poata face o poza la defect. Fara poza nu se poate face garantia.

Mai exista situatia in care poti sa faci chiar tu poze daca dealer-ul este de treaba si are incredere in tine ca aceasta problema chiar exista (da..stiu..suna aiurea dar astia sunt oamenii de la noi)

Din experienta iti spun ca sansa sa vina mai devreme de 3-4 saptamani este aproape nula.

Procedura de schimbare nu dureaza mai mult de 20 de minute (exceptand Porsche

Modificat de Matrixu
Link către comentariu

Cred ca o sa ma duc cu ea la Targoviste de unde am si luat-o. Am o relatie mai buna cu baiatul de la care am luat-o si cred ca o sa rezolv mai bine acolo.

Multumesc mult pentru sfaturi. O sa vad ce pot sa fac.

Link către comentariu

Pai atunci ai putea sa ii faci tu o poza la defect la nr de inmatriculare si la VIN. De astea au nevoie de a deschide un incident.

Si in cazul in care nu se reproduce ii dai pozele tale

Link către comentariu

Interesant....Am urmarit alte thread-uri din septembrie si se plangeau ca curge ulei pe la cutia de viteze si pe la chiuluasa...acum nu shtiu daca era vb de new leon sau de leon... Am creat un cont sa postez pe thread-ul respectiv....si nu-l mai gasesc :Driver:((( Oricum vad ca aici se axeaza lumea mai mult pe sistemul audio care sincer sa fiu nu consider o piesa de rezistenta a unei mashini deoarece (pe langa roti) se schimba cel mai repede si nu este foarte scump (depinde de preferinte). Vreau sa achizitionez si eu un Leon si zis sa incepem sa spunem daca merita sau nu....Adica "veteranii" (cei care au peste 100k) sa zica daca au avut probleme cu mashina dar si cei "initziatzi". Daca mashina e fiabila (consum, cat costa o revizie, ce service se comporta ok-deoarece cei de pe celalalt thread avau probleme cu service-ul). Multumesc!

Link către comentariu

La cat de nou este modelul, nu stiu daca exista vreunul cu Leon 2 pe aici cu 100.000 km deja. :icon_cool:

Link către comentariu

@hot_ice.

Aici sunt probleme la Leon2. Daca linia audio este o mare problema toata lumea scrie. Sunt probleme cunoscute. Sincer ceea ce vorbesti tu am citit si eu dar e un caz izolat si nu avea deci ce cauta la probleme cunoscute.

Link către comentariu

Am sunat si eu azi si mi-am facut "rezervare" in service(maine la 12) pentru cd player...

Link către comentariu

hot_ice ... nu stiu cat de pertinent sunt dar eu dupa 6500 km facuti in 40 de zile sunt multumit de raportul pret calitate. Si pe viitor m-as coafa cu un cupra.

Link către comentariu

Nu stiu daca aici trebuia sa postez - dar cred ca merge: am fost sunat de catre dealer (Metrotehnica) pentru rechemare la service - din ce am inteles nu stiu ce rezistenta trebuie repozitionata deoarece prezinta nu stiu ce riscuri legate de electroventilator (sper ca am inteles bine, a fost o discutie "pe fuga", mi-au spus ca dureaza o jumatate de ora rezolvarea problemei si ca nu necesita programare). A mai fost sunat careva? O sa revin cu mai multe detalii dupa ce ajung la ei, sper ca saptamana aceasta.

Modificat de AIX
Link către comentariu

cand e fabricata masina?

daca afli mai multe detalii....ce lot de exemplu sau cum pot verifica daca intru in acest lot.....sa postezi si tu

Link către comentariu

Am fost la Metrotehnica - amabili si rapizi - la 10 min. dupa ce am ajuns cineva se ocupa deja de masina, a durat aprox. 10 min; pe fisa de service apare "actiune de service 85S1 - rezistenta principala ventilator". Au umblat in partea dreapta a bordului, am inteles ca au fixat mai bine ceva pe acolo. Imi ziceau ca nu numai la Leon e actiunea asta, ci si la Altea, de ex., si ca depinde de perioada in care au fost fabricate.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!