Jump to content

Intra apa in masina

b5mircea
 Share

Postare recomandată

Simplu ca se infunda sub masina nu inauntru daca nu cumva intri cu masina in vreun namol pana la praguri , zimi si mie cu se infunda tocmai acolo ca eu nu imi pot explica pentru ca teava aia mai mult de 1 cm nu are in diamentru cate mizerie trebuie sa iti intre tie ca sa ti se infunde palnia in interior?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

se poate desfunda si de sub masina, asa este

Link către comentariu

Ai inteles gresit.nu palnia se infunda,ci pipa din care picura apa rezultatata de la condens in palnie.mie acolo mi-a fost infundat.la cele mai multe passaturi acolo se infunda.interiorul pipei are undeva la 5 mm cred.deci se poate infunda foarte usor.

Link către comentariu

Am inteles dar cum se poate infunda? cu ce? de unde?eu din cate stiu passatul are filtru de polen si pana acolo la palnia de colectrare a condensului cred ca re o sita ceva, ca nu cred ca nea' neamtu' nu o lasa asa ca doar nu-i prost nu ?

Link către comentariu

Asta nu mai stiu.Mie acolo mi s-a infundat.si asa a patit si Apasaciu.

Link către comentariu

Claudiu Ciortan

Salut!! Aceiasi problema o am si eu cu apa,precizez ca eu am volan pe partea dreapta si tocmai de aceea apelez la voi..Pana acum am desfundat sub baterie si am siliconat usile pentru ca aveam o gramada de apa in masina din cauza lor.Dar acum i-ar am observat ca am umed in spatele scaunului la sofer.Credeti ca e posibil si la mine sa fie de la ac,avand in vedere ca eu am torpedoul pe stanga si umezeala am in dreapta spate ?

Link către comentariu

Salut Claudiu in primul rand de apa in masina nu scapi asa usor crede-ma intai trebuie sa desfaci panoul si sa te uiti daca mai ai acele doape de plastic pe interior prin zona unde este broasca de la usa mi si pe acolo imi baga apoi daca le ai uitate poate iti baga pe la boxa  si daca nu e nici acolo verifica scurgerea de condens si cablu de la capota poate cauciucul nu mai etanseaza bine si daca nici din cauza asta e ar trebui sa aruci o privire si la cutia de la ECU sa vezi daca etanseaza si la cea de la filtru de polen acum nu stiu daca se aplica in cazul tau dar cred ca ar fi bine sa arunci o privire ca nu strica, stiu ca sunt multe posibilitati dar crede-ma ca eu de vreo 1 an jumate m-am chinuit cu apa si cu mirosul incrozitor. Bafta.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Poate exista raspuns la intrebarea mea si eu nu l-am gasit aici ,imi cer scuze anticipat.Am o problema la care nu-i gasesc solutia ,mi se umezeste tare plafonul spate in ambele parti in zona stalpilor,chiar acum ploua tare se e ud bine in zonele mentionate.Nu stiu de ce sa ma apuc ,sunt disperat ,ma tot uit la plafon pe exterior si pur si simplu nu am nici o idee.Mi-ar fi de mare ajutor un raspuns ,multumesc

Link către comentariu

Laurentiu Utiu

Garnitura de la antena radio?

Link către comentariu

E posibil sa intre pe la antena, umezeala apare doar deasupra stalpilor si continua in jos pe stalpi?

Link către comentariu

E variant sau limuzina?

Cea mai clara solutie e sa demontezi tapiteria de pe plafon si sa vezi ce se intampla. 

Eventual dupa, pui pe cineva sa toarne apa si stai in masina sa urmaresti.

Link către comentariu

E variant ,are barele alea de portbagaj deasupra

Link către comentariu

Posibil sa scape si pe langa piulitele alea...

Demonteaza tapiteria si clarifica situatia. Mai bine sa fii sigur decat sa presupui.

Link către comentariu

Cred ca am gasit pe unde intra apa,m-am uitat mai atent la bare sa inteleg cum sunt prinse si exista o bucata de plastic demontabila f bine camuflata care odata scoasa se vede piulita si sub piulita este o garnitura,la mine la prima vedere e distrusa,ies bucatele din ea,,maine scot piulitele si incerc sa schimb garnitura,Sper ca asta sa fie problema!

Modificat de gabieny
Link către comentariu

salut

am avut aceeasi problema. dupa ce in aproximativ 3-4 ani am incercat mai multe solutii pana la urma am mers la mecanic si i-am spus sa sigileze definitiv suportul - garnitura  pentru filtrul de polen - nu sunt de specialitate dar a utilizat o pasta-silicon (pot reveni cu detalii). Oricum e simplu sa te uiti la garnitura de la filtru si sa observi daca e rupta pe anumite zone (90% sanse) De atunci nu mai am problema asta (apa sub pres scaun fata si spate).

Modificat de alexandruz
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salut

Ce cod are pe oem garnitura de la filtrul de polen?

Modificat de dragos2007
Link către comentariu

• 1 month later...

si mie de ceva vreme gasesc apa pe covorasul de cauciuc de la pasagerul dreapta.am desfacut suportul de la filtrul de polen si am costatat ca este rupta garnitura acestuia si si buretele acela nu arata bine.aceasta sa fie cauza?am sunat la un magazin de piese si mi au zis ca acea garnitura nu vine separat.asa sa fie oare?

post-63975-0-60251000-1416224457_thumb.j

post-63975-0-76401800-1416224461_thumb.j

post-63975-0-29545000-1416224468_thumb.j

Modificat de iuliu1984
Link către comentariu

este posibil.... baga silicon la greu, ca sa ermetizezi acolo.

Link către comentariu

Si eu am bagat silicon in locul garniturii (care oricum era destul de absorbanta, nu izola perfect) si nu mai am treaba.

Link către comentariu

de ala de parbriz si nu o sa mai ai probleme

Link către comentariu

am reusit pana la urma.in locul buretelui am pus niste cheder de etansare geamuri din burete si in locul vechii garnituri am pus silicon de parbriz (noroc cu un prieten care mai avea jumate de tub ramas) wurth.am strans suruburile de la suport pana a iesit un pic pe langa siliconul.sper sa nu mai am probleme.

Link către comentariu

Eu am pus silicon sanitar. Ala de parbrize s-ar putea sa nu-l mai dezlipesti decat cu suportul bucati.

Dar oricum nu umbli prea des la el.

Link către comentariu

ca si completare,desi nu s sigur daca n am mai scris...buretele vine doar cu suport.

eu asa am luat,ma apucase damblaua de piese originale :tuktuk:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!