Jump to content

Accesorii aftersale

dedeye
 Share

Postare recomandată

Polo GTI 1.6 16 V

multumesc pt raspunsuri. un pret aprox pt bluetooth?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabriel

109

• Calin

98

• Al Bundy

87

• sorin_ss

41

Top Posters In This Topic

Posted Images

cam 200 euro plus instalarea. Si asta pentru un modul premium.

Link către comentariu

Din experienta iti pot spune ca sunt slabe sanse ca Bolero-ul tau sa suporte camera. Totusi pentru a fi sigur se poate scoate unitatea si vedea partea din spate. Teoretic daca suporta camera ar trebui sa ai intrare separata pentru video auxiliar. Pentru a scoate unitatea se scoate masca care e prinsa in clipsuri si unitatea e prisa cu 4 suruburi T10 mai mult de 5 min nu iti ia sa dai jos unitatea. Sincer acum depinde si de buget dar eu iti recomand o trecere la Columbus acest mic update ajunge 200 - 250 euro  in sensul ca unitatea Bolero se da cu vreo 7-800 ron Columbus gasesti pe la 1800 Ron cel putin eu asa am luat si mulțumesc lui Dumnezeu nu am nici o problema. Ulterior am pus camera OEM de Tiguan pe vremea ai nu am gasit special pentru Octavia ... cea de tiguan necesita un pic mai multa munca intrucat nu se potrivește mufa dar asta se rezolva si doi spațiul in care intra dispozitivul de deschis trebuie largit ... trebuie taiat un pic tabla ... stiu pare o chestie horor dar cu grija cu răbdare se poate face si rezultatul sa fie excelent... Acum mai usor e sa cauti direct pentru Octavia dar tine de ce gasesti si de diferență de pret. Legat de modulul Bluetooth si ai grija daca ai iPhone nu o sa mearga cu toate modulele. De asemenea nu se pot vedea sau scrie sms-urile pe iphone. Tine de protocolul rsap protocol pe care unele telefoane inclusiv iPhone nu il suporta... deci atentie si aici obligatoriu modul premium daca ai iphone nu o sa meargă sms-urile dar restul functiilor fare nici o problema inclusiv comenzi vocale ( funcție greu de utilizat am încercat de vreo câteva ori si dădea rateuri iar de atunci e doar o alta chestie pe masina pe care nu o folosesc niciodată ) si streaming prin Bluetooth asculți muzica direct de pe telefon pe sistemul mașini fără cablu.

Daca esti pasionat si ai curajul sa tragi de plastice toate operațiunile pot fi facut si in "spatele blocului" satisfacție e mai mare cand stii ca ai pus tu cu manuta ta dar asta e alta discutie :)) Ai howto-uri pe net destul de detaliate multe si instructiuni inclusiv de codare...

PS: Camera isi face toti banii ... si spun asta intrucat de putin timp pot compara siguranta oferita de camera cu impresia de siguranta oferita de senzorii de parcare ... Cu toate ca acum am atat camera cat si senzori daca ar fi din nou sa aleg prioritățile sau sa aleg unul din cele doua sisteme as alege camera senzorii au erori false vad pana si un fir de iarba nu e rau asta dar uneori te induc in eroare ... doi cu camera iti aduc masina si la 5 cm de cea din spate fara sa o ating la senzori deja sub 15 - 20 cm e pe rosu si nu mai ai control. Bafta!

Link către comentariu

Polo GTI 1.6 16 V

O sa studiez piata, camera chiar ar fi utila,  bluetooth-ul avand in vedere ca pretul ar fi in jur de 200 de euro + montaj - pot trai fara el. . Referitor la montajul camerei mi-as dori sa ma ocup eu dar timpul precum si know how-ul nu ma prea ajuta.

azabacher multumesc pentru raspunsul detaliat.

Link către comentariu

In loc de camera eu as alge senzorii de parcare cu OPS.

Link către comentariu

De ce te indoiesti? Da, au mai multe persoane si in curand sper si eu.

Si de ce nu direct PLA 2.0 daca tot faci o investitie? :)

Arunca un ochi la masina lui Al Bundy, poate nu te mai indoiesti. 

de asemenea, user`ul Hayate este si el membru aici.

Modificat de bZ1
Link către comentariu

asa ceva?

http://www.pieseauto.ro/senzori-parcare/vw/golf-6/senzori-parcare-spate-fata-park-assist-golf-6-1228302596.html

are cineva ceva de genu montat? ma cam indoiesc ca face si parcarea ...

Adevarul e ca este greu de crezut dar din fericire sa stii ca este adevarat. Pe Octavia cred ca pot sa ma laud ca am fost a 3 a masina cu PLA 2.0 din Romania dupa Al Bundy si Nicu.... Face mai mult decat parcare ... face garare perpendiculara ... iti scoate masina din parcarea paralela ... franeaza in cazul in care detecteaza impact iminent in timpul parcarii ... afisaj senzori 360 grade pe navigatie, iti arata locurile in care poti parca etc ... nu are sens sa explic functiile informatii suficiente pe internet. Concluzia se poate face si costurile depind de pompa esp pe care o ai acum pe masina! In cazul tau cred ca mai ok era sa pui intrebarea de genul ... Am bugetul x ce as putea sa imi pun ... camera ... senzori ... bluetooth ... Bafta multa!

Link către comentariu

Mie nu-mi arata 360. Nu am RNS, am rcd si ala nu stie.

Link către comentariu

Asta e partea a doua ca nici la mine nu arata 360 :)) cu toate ca am rns ... dar asta tine de can din auzite. Gasisem 40 dolari la chinezi can mai nou dar...deocamdată..... nu ma deranjează faptul asta ... am investit acum in tempomat si forțat in calculatorul de coloana pentru a suporta atât tempomatul cat si comenzile pe volan ... Zilele astea trebuie sa il instalez pana una alta ma documentez cu privire la codare ... Si apropo o întrebare la cunoscători ... oare la calculatorul nou (e nou nu dezmembrări ) spirala e acum pusa pe centru sau cum pot sa verific pentru a nu avea surpriza sa o rup la prima tura de volan!

Link către comentariu

da, din fabrica vine pe centru. are si o clema de blocare teoretic.

Si se poate centra spirala fara probleme.  Invarti cu mana de ea, cand ajunge la capat de cursa se simte, nu se rupe la cea mica miscare, stai linistit.

Invarti la capat de cursa, invarti pe urma in sens invers numarand turele, si pe urma dai inapoi jumate din ture si ala e centrul.

Link către comentariu

Da are clema respectiva de fixare dar am sa verific si manual pentru a nu avea surprize. Merci!

Link către comentariu

Daca  are clema atunci sigur e pe mijloc.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

A activat cineva Rest Assist pe octavia ?

Link către comentariu

pe octavia 2 nu exista functia. 

doar pe octavia 3

Link către comentariu

Nici PLA 2.0 nu era pe octavia 2 dar acum este ... intrebarea era daca cu un can gateway nou care suporta Rest Assist s-ar putea activa si pe octavia ... am vazut ca pe golf 5 au fost colegi din afara care au activat de asta intrebam ... si oare in afara de can de ce ar mai putea tine ?

Link către comentariu

A activat cineva Rest Assist pe octavia ?

Rear assist=camera de mers cu spatele cu linii de ghidaj?

Link către comentariu

Cred ca se refera la "senzorul" care detecteaza oboseala..

Pentru ca altfel "rest assist" nu prea are nici un sens. O "traducere" mai exacta ar fi fost "driver fatigue sensor"

Modificat de starchaser
Link către comentariu

Eu am citit rear in loc de rest... :)

Scuze

Link către comentariu

Corect ma refer la optiunea cu asa zisul senzor de oboseala. Mai exact sistemul monitorizeaza stilul de condus timpe de 15 min dupa care in cazul in care exista o abatere de la stilul normal de condus afiseaza un mesaj pe maxidot. Am intrebat intrucat am vazut ca un coleg din afara a reusit sa activeze pe golf 5. Din ce am citit tine de can si de maxidot ... cu can-ul se rezolva usor intrebarea e de restu ...

Link către comentariu

trebuie sa gasim un SSP sa vedem ce componente  participa.

Insa ma indoiesc ca e doar din ceasuri si can. Mai trebuie sa fie si semnale de la directie, frana, etc. pe care sistemul le analizeaza si vede ca esti activ sau adormit.

Link către comentariu

• 10 months later...

Reinvii acest topic, aveti idee unde gasesc si eu gentute d-alea pentru portbagaj la O2 ? Sunt alea de vin pe lateral, eventual si o plasa, pentru a pune diverse nimicuri in ele fara sa alerge prin portbagaj. 

Multumesc. 

Link către comentariu

Am cumparat eu de la Ikea un set de 3 cutii din fas cu arici si in partea stanga a portbagajului unde ar intra capacul ala original, imi intra 2 cutii din astea. Pret 30 lei/4 buc. Mai mult decat decent.

Numai bine.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!