Jump to content

Accesorii aftersale

dedeye
 Share

Postare recomandată

Bineinteles ca se poate, depinde ce doriti OEM sau nu, depinde si de ce bani dispuneti.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabriel

109

• Calin

98

• Al Bundy

87

• sorin_ss

41

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cautand pe net uitati ce am descoperit :) :

Arata pur si simplu superb, stie cineva daca s-a pus pe vreun vrs?

Din pacate nu pot uploada imaginea, pun un link sper sa nu se supere nimeni :P

http://s3images.coroflot.com/user_files/in...vIxYLfFpE3C.jpg

Modificat de kta092
Link către comentariu

Daca afli cum se pot comanda da si tu un mesaj pe privat sau lasa un mesaj aici :). Danke.

Modificat de azreil24
Link către comentariu

Foarte tare cheia respectiva.

Eu unul nu am vazut asa ceva inca.

Modificat de mocris
Link către comentariu

cine ma ajuta cu ceva idei, am volanul 4 spite cu comenzi sivolanul de g5 3 spite cu comenzi , vreau sa pun unul din ele la mine , ideea e ca nu vreau sa il fac functonal decat sa il aprind, credeti ca am vreo sansa fara sa iau calculatorul de coloana? cei de la skoda mi-au zis ca nu...oare ma mint sau vor doar sa scape de mine.

As fi incercat sa iau doar cablul de la el pana la spirala sa vad daca pot gasi ceva pini liberi sa dau o alimentare la el cu un plus dar am inteles ca functioneaza altfel...

Link către comentariu

Pentru aprindere ai nevoie doar de curent, nu? Tragi doua fire pentru alimentare, de calculator ai nevoie doar pentru comenzile in sine, sa fie functionale. Parerea mea.

Link către comentariu

da dar firele alea le duc unde ca el in volan are un alt calculator de comenzi la care eu nu stiu opinii si nici cum lucreaza ca nu m-am lovit de asta , am inteles ca lucreaza pe semnal oscilant sau ceva de genul....si in plus acele fire cum le duc in volan , am zis daca ar fi asa as avea nevoie doar de un pin liber in spiralka, stiii tu volanul se invarte si legatura se face printr-o spirala ....

Link către comentariu

Daca ai putea face rost de o schema a calculatorului sau sa faci o poza circuitului poate reusesc sa te ajut, taica-miu este electronist si se pricepe :ceuameni:

Link către comentariu

Din cate stiu eu spira la golful 4 are 5 pini din care 2 sunt pentru airbag asa ca restul sunt disponibili.La golful 5 ai alimentare 12 v pe calculatorul din volan si respectiv pe comenzile de pa volan.Asa ca nu vad de ce nu ar functiona.Spor la munca.

Link către comentariu

ok am nevoie d e o schema ceva ca nu stiu de unde sa ma leg si pe ce , sau o iau la cautat?

Calculatorul din volan , are 5 pinu care sa fie alimentarea? iar comenzile mai au fiecare cate o mufa cu 3 pini libera....

Le: astea sunt opozele cu calculatorul din volanul de g5, dupa cate se vede sau nu nu sunt scrisi pinii deci nu stiu care este 1...

dscf4552.th.jpg dscf4551y.th.jpg dscf4549b.th.jpg dscf4546c.th.jpg

Modificat de gabriel
Link către comentariu

OK. Pinii de alimentare la calculatorul din volan sunt : 1-minus(31) si 2- plus(30) iar cei de alimentare din spira de airbag de golful 4 sunt: 2-minus(31) si 3-plus(15). La golful 4 pinii 4 si 5 sunt cei de alimentare a airbag-ului.

Link către comentariu

am incercat cu pinul 1 minus si 2 plus si nu merge nu se aprinde deloc....

Link către comentariu

Pai nu are cum sa se aprinda in pinii respectivi este doar alimentarea calculatorului ,comanda de iluminare este data prin can(de fapt lin bus ca este doar un fir in pinul 3).Desfa unul din butoane si verifica circuitul de iluminare.In schema electrica nu am gasit nimic este posibil ca iluminarea sa fie in pinii 1,2 sau 3 din mufa cu 12 respectiv 10 pini care vin in comenzi.

Link către comentariu

O sa incerc dar acuma nu am un torx de 25 cu cae sa le scot si e prea tz sper sa am timp maine... ma gandeam ca este cum a zis cel de la skoda ca totul se face prin un singur fir si aa e semnal can...

Link către comentariu

@tutu - sa zicem ca trebuie sa primeasca acea comanda din can, dar ca la orice dispozitiv, acele butoane trebuie sa aiba o alimentare, pe unde intra energia electrica trimisa de can. O sa ii arat lui taica-miu pozele si poate isi da seama cum vin mufele si cum se pot lega la alimentare.

Link către comentariu

NU merge sa se aprinda, trebuie si calc din volan.

post-1788-1256657637_thumb.jpg

Link către comentariu

sal ma poate ajuta cineva?

am antena rupta la O2 si nu gasesc un cod sa cumpar alta. ms.

Link către comentariu

Totusi daca pun un plus si un minus direct pe led banuiesc ca o sa se aprinda...nu?Ce tensiune sa aplic 3 v banuiesc ca e ok sau mai mica? o sa incerc azi si vedem chiar nu vreau sa il pun fara sa fie aprinse.

Link către comentariu

DA, poti alimenta ledul printr-o rezistenta de 800 ohmi sau 1k de la 12v.

Link către comentariu

Le iau la servici azi ca nu am gasit mini torx-uri la mine , cel mai mic il am de 10 si cred ca trebuie 8 sau 9 sa desfac carcasa butonaselor, sper sa reusesc ceva.

Link către comentariu

Pe unde as putea gasi de cumparat nuca schimbator pt DSG? A mea are ornamentul cromat zgariat f urat de fostul proprietar (probabil inel, ghiul...). La reprezentanta am gasit la pret f mare (4-8mil) si cu totul...mie imi trebuie doar nuca, de fapt plasticul cromat

Link către comentariu

Stie cineva daca se poate comanda capacul din imagine (eventual si care este codul)?

post-41695-1256893530_thumb.jpg

Modificat de DanRe
Link către comentariu

Stii cat am incervat si eu sa-l comand? Nu are cod, se comanda doar cu capitonajul din stanga si e vreo 300 lei. Daca gasesti altfel, anunta-ma si pe mine.

Link către comentariu

Oare o fi greu de confectionat? :icon_thumright: Ma bate si pe mine un gand ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!