Jump to content

Accesorii aftersale

dedeye
 Share

Postare recomandată

si de ce pe treapta 3 sau alta nu ai pus si 1 sau macar legai treapat 1 cu 2 si mergeau mai repede...:icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabriel

109

• Calin

98

• Al Bundy

87

• sorin_ss

41

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am deja 2 volane acasa cu comenzi , unu de golf 5 si unu de o2 vreau sa stiu exact ,sau facem alt topic, ce mai am nevoie sa le montez.

Eu stiu ca am nevoie de cablu de la calculatorul mic de comenzi de pe volan--->la banda de volan si atat.

Ce ma intereseaza este ce cod trebuie sa aiba ring-ul de volan , banda respectiva ca sa suporte acel cablu.

Ce cod are un calculator care sa stie comenzi volan...

Eu am pe masina codul de la calculatorul de volan 1k0 953 549 AF .(din ce am vazut asta nu stie comenzi...sau gresesc?)

Cel de slip ring( banda de volan nu o vad cu vag com-ul banuiec) ce cod imi trebuie sa aiba.

Link către comentariu

Vezi ca a postat Calin intr-un post toate codurile de la calculatorul de la volan si a spus care sunt cele care suporta comenzi pe volan. Volanul pe care-l schimbi acum e ala standard sau e schimbat/ din piele?

uite aici :

Steering Column Control Module

There are 2 types of steering column control modules, each of them has 3 variants. The type is depending on the installed slip ring, either use the part number of the currently installed module or the part number of the slip ring to determine the correct module for the vehicle in question.

Type I (Compatible to Slip Ring: 1K0-959-653, 1K0-959-653-A)

Lowline

Part Numbers: 1K0-953-549

Supported Features: None

Midline

Part Numbers: 1K0-953-549-A

Supported Features: Cruise Control, Trip Computer

Highline

Part Numbers: 1K0-953-549-B, 1K0-953-549-D, 1K0-953-549-AD, 1K0-953-549-AM

Supported Features: Cruise Control, Trip Computer, Multi-Function Steering Wheel

Type II (Compatible to Slip Ring: 1K0-959-653-C, 1K0-959-653-D)

Lowline

Part Numbers: 1K0-953-549-E, 1K0-953-549-AE

Supported Features: None

Midline

Part Numbers: 1K0-953-549-F, 1K0-953-549-AF, 1K0-953-549-AH, 1K0-953-549-AP, 1K0-953-549-BC, 1K0-953-549-BF

Highline

Part Numbers: 1K0-953-549-G, 1K0-953-549-AG, 1K0-953-549-AK, 1K0-953-549-AL, 1K0-953-549-AQ, 1K0-953-549-BD, 1K0-953-549-BK

Supported Features: Cruise Control, Trip Computer, Multi-Function Steering Wheel

Modificat de pro_niger
Link către comentariu

Strandard , merge imbracat in piele dar arata cam aiurea, o sa il imbrac si o sa vad cum vine dupa ce montez pe cel cu comenzi , daca arata ceva bine anunt....

Asa deci sa inteleg ca slip ring-ul ramane acelasi numai cablul si calculatorul de coloana imi trebuie?

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Deşi am căutat pe net (dar poate nu am căutat cum trebuie) nu am gasit nici o pagină care să explice diferitele comenzi / funcţii ce sunt suportate de toate parţile componente ale calculatorului maşinii (ex:Door Elect, Driver, Cent. Elect,Instruments etc.)

Modificat de y2r
Link către comentariu

Strandard , merge imbracat in piele dar arata cam aiurea, o sa il imbrac si o sa vad cum vine dupa ce montez pe cel cu comenzi , daca arata ceva bine anunt....

Asa deci sa inteleg ca slip ring-ul ramane acelasi numai cablul si calculatorul de coloana imi trebuie?

Da in functie de slip ring-ul tau iti comanzi calculatorul.

Link către comentariu

Avand asa ceva pe masina :

Midline

Part Numbers: 1K0-953-549-F, 1K0-953-549-AF, 1K0-953-549-AH, 1K0-953-549-AP, 1K0-953-549-BC, 1K0-953-549-BF

Fiind in categoria cu slip ring:

Type II (Compatible to Slip Ring: 1K0-959-653-C, 1K0-959-653-D)

Am nevoie de unul din astea:

Highline

Part Numbers: 1K0-953-549-G, 1K0-953-549-AG, 1K0-953-549-AK, 1K0-953-549-AL, 1K0-953-549-AQ, 1K0-953-549-BD, 1K0-953-549-BK

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Se pot pune senzori de parcare aftermarket, in locul senzorilor OEM doar sa fie de 22 mm diametrul, iar buza care ar trebui sa ramana afara, se pileste pana la nivelul diametrului de 22 mm. Dupa asta se introduc in camasile senzorilor OEM dinspre interior inspre afara.

Link către comentariu

Asta e o intrebare sau o afirmatie ?

Senzorii despre care vorbesti tu aftermarket merg pusi in locul celor oem ca si loc sau ca si functie?

Explica un pic ce ai facut ca bvanuiesc cate referi la ce ziceai ca ai unii arsi, eu stiu ceva despre dar altii care citesc nu stiu....

@horias

Mor de ras, turbo electric, am si eu asa ceva la garaj cumparat de un prieten credul din germania.

Vindeau niste turci al un butic acolo probabil.

Este un mic filtru conic cu un ventilator electric , acolo arata ca se monteaza in fata debitmetrului ...o bataie de joc, este exact cum ai pune un cooler de sursa de pc pe tubul de aduce aer din filtru in admisie...

Daca ar fi ceva adevarat dupa acea denumire stai linistit ca nu ar costa 350 de roni si poate 3500 de euro venind cu multe modificari...

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Cer scuze că nu am detaliat, nu ştiam dacă interesează motivele mele. Aşteptam

Link către comentariu

Mario, te asteptam cu pareri despre fiabilitatea lor dupa o saptamana de folosire. Si eu vreau sa-mi montez. I-ai montat in service autorizat sau singur. Ceva poze ai, de la montaj si cum arata ei pe masina si ce firma sunt ?

Modificat de mafia
Link către comentariu

Nu mi-a trecut prin cap sa fac poze in timpul montajului, o sa fac una dupa si o sa o pun aici. Si eu sper sa ma tina. Deocamdata functioneaza perfect. Astept ingheturile :screwy:

De montat i-am montat cu ajutorul colegului radiomaniack in curte la el. Nu suntem experti, cel putin eu, si ne-am descurcat foarte bine :)

Multumesc radiomaniack pe aceasta cale! :angry:

Modificat de mario75
Link către comentariu

@Mario75 si scuze de off-topic: Cu placere, asteptam si alti colegi la montaj daca doresc... :) :)

Modificat de radiomaniack
Link către comentariu

salut. eu nu mi-am comandat senzori pentru ca "am condus dacie fara senzori, nu ma descurc cu o skoda?"(fiind net superioara). deci i-am pus dupa. au fost cam 350 ron de la pba, iar, din comoditate, i-am montat tot la ei. nu mai stiu pretul pe manopera. cert este ca ii am cam de un an si merg foarte bine, nefiind oem.

Link către comentariu

Revin cu impresii. Senzorii functioneaza impecabil si azi, i-am testat si pe ploaie, nu dau alarme false din cauza picaturilor de apa. Reactioneaza destul de rapid. Dar cred ca impresiile sunt off-topic aici.

Vroiam sa zic doar ca intra in camasile senzorilor originali. De aratat arata cam asa:

post-13335-1255887274_thumb.jpg

pentru marca sau model, sau locul de achizitie ma puteti contacta pe P.M. Nu stiu daca am voie sa pun aici link-ul :(

Modificat de mario75
Link către comentariu

Trebuia sa-i si vopsesti. Nu le afecta cu absolut nimic functionarea.

Link către comentariu

Stiu, eram nerabdator sa-i vad la lucru, si am zis ca-i pun provizoriu. Si orice lucru provizoriu se transforma in definitiv :icon_thumright: (ca sa citez un prieten)

As putea sa incerc si acuma, insa mi-e frica sa nu gazez restul masinii oricat de bine as izola-o.

Link către comentariu

Daca vrei sa-i faci da-i jos sau macar impinge-i spre exterior (daca ai cum).

Link către comentariu

I-am introdus in camasile senzorilor OEM dinspre interior spre in afara pana s-au proptit in buza exterioara a camasii, asta dupa ce i-am invelit in silicon. Dupa aia am umplut si locul din spatele senzorului cu silicon ca sa fie treaba totala. :( Deci de dat jos nu se mai pune problema. Nu stiu daca pot sa-i vopsesc la pozitie cu un betisor de-ala de urechi, sau cu altceva.

Link către comentariu

Ai putea sa ii vopsesti cu un aerograf... m-am jucat putin cu unul si pot spune ca poti vopsi ok cu el... in plus da un strat foarte subtire si nu influenteaza bataia senzorilor... eu ma gandeam sa ii vopsesc pe ai lui tata (cu aerografu') cu vopsea de masina :)

Link către comentariu

se poate monta incalzire in scaune la o skoda o2 after sale si daca si-a montat cineva care au fost costurile?

madalio slanic-moldova

Link către comentariu

buna Madalio11 in caz ca afli ceva despre incalzire in scaune pentru octy2 anunta-ma si pe mine, sunt si eu interesat.Sau poate si-a montat cineva(aftermarket sau OEM)

Link către comentariu

De ce nu folositi functia search? S-a mai discutat despre asta in mai multe randuri. Vorbiti cu Calin. Toate cele bune.

Modificat de pro_niger
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!