Jump to content

Accesorii aftersale

dedeye
 Share

Postare recomandată

Si mie mi-a ajuns cutia pentru scaunul din stg, inca nu am intrat in posesia ei (azi dupa-amiaza). Vreau sa o montez eu. Sper sa ma descurc. Ce anume lipseste din pachet, sa stiu ce mai am nevoie...

Chiar, asa cum a intrebat si gabriel, merge montata fara sa dau scaunul jos?

Modificat de KimDiesel
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabriel

109

• Calin

98

• Al Bundy

87

• sorin_ss

41

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu cred ca ai cum baga surubelnita acolo fara sa dai scaunul jos. dar ce mare lucru, are 4 suruburi cu cheie stelata de 10, m10 se numeste parca.

In ambalaj trebuie sa ai : cutia si 6 dopuri de plastic care acopera orificiile de la podeaua cutiei pe unde se baga surubelnita. Mai ai nevoie de 2 holzsuruburi si 2 piulite rapide care se baga in sezutul scaunului. Nu am facut poze la montare. mai greu este sa scoateti cele 2 urechi de plastic a ornamentului in locul caruie se monteaza cutia. Nu ridicati scaunul prea tare din partea dein fata dupa scoaterea suruburilor sa nu rupeti firele.

Link către comentariu

Nu am inteles: se demonteaza clemele si suruburile de la vechiul ornament? Mai am nevoie sa cumpar si alte suruburi sau cleme?

Cand o sa desfac scaunul, ma voi edifica.

Link către comentariu

Vechiul ornament e prins in 2 holzsuruburi infiletate in 2 chestii de plastic din sezutu sacaunului. Acele 2 suruburi se refolosesc in partea din fata a cutiei. Cutia mai are 2 gauri de prindere in spate, acolo, in scaun nu e nimic, trebuie 2 cleme (piulite rapide) care se fixeaza in sezut, si mai trebuie 2 holzsuruburi care sa se infileteze in acele 2 cleme.

Link către comentariu

Gata, am montat-o si eu ieri. Nu am apucat sa fac niste poze in timp ce am montat-o. Procedura este cea descrisa de Al Bundy.

Singura completare, obligatoriu trebuie demontat scaunul si ca sa nu va chinuiti ca fraierul de mine, desfaceti si firele care duc in scaun si dati scaunul afara cu totul din masina. Este cea mai eleganta metoda, sau macar duceti-l pana pe bancheta din spate rabatat la maxim "spre volan".

Al Bandy, de ce nu mi-ai spus si mie ca firele alea sunt prinse in mufe si trebuie desfacute !!! :D Mi-am dat seama dupa o jumatate de ora in care m-am chinuit sa strang holzsuruburile, cu scaunul saltat cat sa nu rup firele....

Atentie si la urechile laterale de plastic, trebuie desfacute cu grija astfel incat sa nu se rupa. Apropo - un fir duce la senzorul de centura, dar celalalt nu am inteles pentru ce este.

Aceasta este cutia cu cele 6 capace care acopera gaurile in care intra surubelnita.

post-13400-1252047140_thumb.jpg

Modificat de KimDiesel
Link către comentariu

Nu sunt nici macar o idee mai graose, sunt la fel...

Uite-te cu atentie cele de la 2.0TDI sunt mai groase decat la 1.9TDI,la fel ca la Passat 3C.

Link către comentariu

PAi eu l-am lasat sprijinit de bancheta din spate cu spatarul rabatat spre spate sa nu tensioneze firele.Si am montat destul de usor holzsuruburile.

Se pot desface mufele, cel mai usor e din mufele din podea. Are fire pentru centura, airbag , incalzire in scaune.

Link către comentariu

Si eu tot cu scaunul lasat pe spate l-am montat. Miera ca o sa apara eroare de airbag si nu mai aveam chef sa o sterg si pe-aia :D

Link către comentariu

Ce part number are cutia asta pentru scaunul soferului si un pret informativ?

Link către comentariu

Asa ca dupa codul gasit in ETKA am dat comanda de cutie, este 95 lei, astept sa vina saptamana viitoare si sa vad daca se potriveste.

O problema rezolvata in privinta pretului ,ramane sa aflam un cod.. :D

Link către comentariu

Buna doresc sa aflu si eu CODUL produsului (Cutie scaun stanga) si pretul.Multumesc !!!

Link către comentariu

Cand am luat-o eu (prin februarie) era 85 lei la Brady. Al Bundy parca zicea ceva de 90 si ceva de lei.

Codul tocmai l-am cautat dar din pacate nu-l gasesc. N-am nici Etka la indemana. :D

Link către comentariu

1Z0 881 577 E 47H onyx storage box on left LHD or RHD.

Link către comentariu

Salutare!

As dori sa schimb plafoniera de la Octavia mea cu o plafoniera cu leduri de la un Superb. Problema este ca am incercat, dar din cauza suportului de ochelari, plafoniera nu intra perfect in spatiul destinat (mai exact mufa de alimentare a plafonierei nu are loc din cauza suportului de ochelari). Ma poate ajuta cineva care si-a facut aceasta modificare, cum a rezolvat problema!?

Multumesc!

Link către comentariu

Eu nu am pus mufa acolo am pus direct firele lipite cu varnisi termocontractibil si parca am taiat din plasticul mufei putin....

Link către comentariu

In tot acest topic am gasit informatia postata de Calin precum ca el si-a montat incazire in scaune, dar nu a dat mai multe detalii. Tot pe forum pe la prestari servicii am vazut ca este kit pentru incalzire in scaune si costa cam 150Euro pt. un scaun si ambele 280 euro parca. Prea multi bani.

Pe un alt forum un tip vinde incazire in scaune originala reno pentru ambele scaune la un pret forte bun zic eu cu tot cu buton . Intrebare- se poate adapta pentru octavia 2?

Tipul zice:" Kit-ul de incalzire este dotat cu un termistor(termostat) care opreste alimentarea cand se ajunge la o anumita temperatura si se poate monta pe aproape toata gama Renault si nu numai.Pretul pentru 2 scaune este de 170Ron, in pret intra butoanele cat si transportul."

Sper sa nu fie luat ca reclama, ci ca o informatie in folosul nostru

post-18532-1252924354_thumb.jpg

post-18532-1252924365_thumb.jpg

post-18532-1252924370_thumb.jpg

Modificat de mafia
Link către comentariu

Sunt facute pt Logan - pt piata din Rusia...

Observatii generale:

1. Circuitul electric e spartan rau... butoanele de comanda sunt cam slabe.

2. Cel mai important - termostatul (cu rol de protectie) pleaca NUMAI de la 13C IN JOS. Asa ca utilitatea e oarecum restrictionata

In special pt Skoda, intrebarile sunt:

- se poate demonta tapiseria de pe burete?

- se poate lipi husa (e facuta pt Logan, slaba speranta sa se potriveasca la fix pe un scaun de Skoda)?

In mare e o idee interesanta, dar volumul de munca, utilitatea redusa si faptul ca arata ca o improvizatie pe o masina VAG... eu nu as da 170 ron pe ele. Poate doar pernele electrice la 100Ron, mai treaca.

Link către comentariu

Da se poate demonta tapiteria care de fapt inseamna un set de huse. Tapiteria e prinsa cu inlele metalice in partea de jos a scaunelor si banchetei.

Nu inteleg ce vrei tu sa zici de husele de logan dar mai mult ca sigur nu vor fi bune

In special partea de sus.

Link către comentariu

Eu am incalzire pusa de la waeco de 2 ani si este super ok, sunt multi pe forum ce au montat asa ceva la mainile lor...

Link către comentariu

Intr-un moment de de nebunie maxima o sa-mi pun si eu incalzire pe locurile din spate. Problema e ca am destule nebunii d-astea si nu ma las pana nu mi le scot din cap. :vaidecapulmeu:

Gabriel Webasto face si sisteme pentru banchetele din spate sectionate sau trebuie sa pun sistem de fata?

Modificat de sorin_balan
Link către comentariu

Waeco am zis , cauta pe net eu gasisem pe beloud, nu cred ca de spate neaparat dar sunt bune pt orice fel de scaun, Yce de pe forum a pus pe golf , cu butoane modificate dupa cate stiu.

Ele vin cu cablaj cu tot cu butoane, etc dar au buton cu 2 trepte , una mica si una mare , stiu ca incercase sa le cupleze pe ambele in acelasi timp si era mai repede incalzirea la ele, acuma....

Link către comentariu

Si eu am pus tot WAECO pe butoanele originale ale masinii. Doar ca-mi trece pe on cand e pe 5. si pe off de la 4 spre 1. In rest...ffff multumit :ceuameni:

Link către comentariu

Banuiesc ca ambele trepte sunt unite daca ai doar on si of sau cum?

Link către comentariu

Nu sunt unite. Pe treapta lui am lasat pe maxim, pe 2. iar pe scala climatronicului de la 0 la 4 e oprit, iar pe 5 e treapta 2 de la kit.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!