Jump to content

Accesorii aftersale

dedeye
 Share

Postare recomandată

Mama cata chesti importanta sunt senzorii astia , ar trebui facut un topic separat, daca nu ii vede stream din prima se face update de soft la dealer care e o nimica toata , vreo 1 milion maxim , se pot monta si pe bara normala direct dar nu stau ca pe bara care vine cu ei vopsiti deja si gaurita si cu prinderi , voi v-a trebui sa ii lipiti sau sa ii fixati cumva bine acolo ca nu aveti cum daca bara nu are tot ce trebuie pe ea.

Nu montarea e o problema cat senzorii .Luati-i voi si ii montez eu daca nu credeti...cine stie ce filozofie pot face aia in service si voi nu puteti.

Cand o sa va bazati pe ei asa de tare nu o sa mai aveti incredere si nici loc niciunde, obijnuiti-va cu masina ca e usor ce naiba ca doar nu e diferita de altele.

Cand iti e lumea mai draga acei senzori oem pot sa se duca si o sa va para rau(ii gasiti separat pe ebay dupa aia dar garanteaza cineva ca sunt ok?)...sincer nu vad diferenta intre aftermarket si oem cum arata pe bara si nici cum afisaza sau bipaie.

Bafta , daca aveti intrebari cand vin senzorii oem sau altii va ajut .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...
  • Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabriel

109

• Calin

98

• Al Bundy

87

• sorin_ss

41

Top Posters In This Topic

Posted Images

As dori sa imi schimb bara spate cu o bara de Octavia FL. Aveti idee daca noua bara s-ar potrivi fara prea multe modificari!? Oare sistemul de prindere este la fel?

Link către comentariu

Eu cred ca e identica d.p.d.v. al sistemului de prindere.

Link către comentariu

Dat fiind faptul ca sunt mici diferente la aripi, probabil difera cu ceva prinderea, insa ma gandesc ca se poate adapta.

Link către comentariu

As dori sa imi schimb bara spate cu o bara de Octavia FL. Aveti idee daca noua bara s-ar potrivi fara prea multe modificari!? Oare sistemul de prindere este la fel?

Nu ... si montantii sunt diferiti insa nu sunt prea scumpi .. cel mult 100 de RON .. nu imi aduc aminte exact. Bara in sine e mai ieftina decat cea de pe modelul vechi .. oricat ar fi de paradoxal :))

Link către comentariu

Chiar e paradoxal... sunt sigur ca vor aparea pe piata de la diversi producatori, dar se vor putea monta si daca nu ai FL.

Link către comentariu

Hristos a inviat!

Baieti stiti cumva daca se potriveste schimbatorul de viteze de la SuperbII pe Octavia II?

Link către comentariu

Ma gandeam sa montez asa ceva : Link si as vrea sa va cer si voua sfatul,ma gandeam daca e fiabil.Orice sfat e binevenit.O seara buna!

Link către comentariu

stiu pe cineva care are montat asa ceva pe masina(import Anglia) si se lauda tot timpul, deci succes la achizitie si spor la montat.

Link către comentariu

Hmm, am montat asa ceva pe masina sotiei , seat ibiza si piuie cam la orice denivelare si piuie numai daca esti in miscare nu ca la ceilalti senzori, daca te-ai oprit gata si ei au tacut , deci nu sunt demni de incredere eu cind merg cu masina sotiei tot in oglinzi ma uit sa nu mai zic ca puiuie foarte foarte aproape daca nu chiar prea tirziu. Sper sa fi fost de folos cu ceva bafta!!

Modificat de cosmin_cnl
Link către comentariu

Stie cineva un cod de produs la plasa elastica care este montata sub panoul mochetat care coboara/urca odata cu hayon-ul?

Este o plasa pentru depozitat diferite obiecte si as vrea sa o montez pe masina mea. Cei de la PBV din pacate nu stiau despre ce este vorba... Mi-au spus ca nu exista asa ceva in dotarea standard!

Este ceva de genul asta: http://www.tuning100.ro/images/products/img_1767_2.jpg

Un mic desen pe un Superb: gx1QRnQi.jpg

P.S: Nu ma refer la plasa mare de pus in portbagaj, pe jos, care fixeaza bagajele.

Va multumesc!

Modificat de LIFEPHORM
Link către comentariu

codul este DMA 600003,set lase porbagaj,iar pretul este de 88,29 Ron

post-25792-1240552160_thumb.jpg

Link către comentariu

tutu0581: Excelent! Multumesc foarte mult!

LPH

Link către comentariu

Am intrebat la Autec Pitesti de parasolare pentru geamurile laterale spate si nu au asa ceva. Stie cineva vreo adresa sau un nr. de telefon pentru Bucuresti?

Din acelea din targ am dar nu o sa le pun la Octavia, vreau sa am functionale geamurile din spate. Vara le deschid de fiecare data inainte sa intru in masina, de aceea doresc parasolare originale.

Link către comentariu

Cei de la Milotec au reprezentanta in Bucuresti?

Link către comentariu

Pentru cine are montat Navi Witson acum se poate schimba infatisarea urata

Va dau exemplu de la mine ( inca lucrez la ea )

post-8700-1240830551_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut,

Un lucru care ma nemultumeste cu privire la urmatoarea mea achizitie este ca, desi este "nava amiral" a firmei Skoda , nu are aceleasi dotari de siguranta activa care le vad la suratele lor. Ma refer la skoda Superb fata de passat CC

de aici ,uite o intrebare valabila (mai mult , sau chiar numai) pentru cei cu DSG :

se poate adapta/ monta , un ACC ...aftermarket ?

teoretic trebuie sa se poata frana masina, pentru ca de mentinut sau de ajuns la o viteza prestabilita stim ca se poate

Lucru categoric deloc usor , dar...poate totusi posibil.

Sunt un pic ofticat ca masini gen Honda (vrb de echiparea full) au aceste sisteme

Nu vreau sa mai zic de la LKAS, de sist de semnalizare si a blocarii"" de schimbare a benzii , sau de sistemyl de avertizare prin pretensionarea centurii de siguranta.

Momentan am o O2, asa, ca daca se poate face pe superb, indraznesc sa cred ca se poate si pe O2.

cand ajung in tara sunt pentru o camera prezentata de colegul tutuciprian

@xxnelu : sa inteleg ca nu se poate pe MFD Nexus, deoarece nu are AV-IN :))

PS urmeaza sa imi iau si o navigatie china , bunicica dealtfel per total.

interesanta spalshu facut nokia; cand o sa o procur , daca se poate, o sa te contactez sa imi spui si mie cum se modifica

! ! ! !Am Postat si aici , pentru ca am vazut ca e arie dedicata de aftermarket.

Rog unul dintre moderatori sa stearga postul pus la Intrebari Octavia , postul 1706

Link către comentariu

codul este DMA 600003,set lase porbagaj,iar pretul este de 88,29 Ron

@ tutu0581 : Codul este ptr cele 2 plase de jos (cea mare si cea dintre lampile spate ), dar ai idee de codul celei de sus de sub polita batanta (aia are si niste clipsuri de prindere pe polita) Mersi oricum ! :))

Link către comentariu

Nu e aia. Eram amandoi la Skoda cand am vazut o plasa de aia pe un RS. Plasa e in locul cutiei din poza. E sub politza.

Link către comentariu

Ah, am vazut acum despre ce e vorba (apare in poza postata de tutu)! Curios, nu o gasesc nicaieri, peste tot se ofera doar sistem 2 plase... ciudat...

Link către comentariu

Edit: cred ca vine cu tot cu politza pentru ca inelele de prindere sunt "turnate" pe politza. Deci daca ar fi after ar trebui sa fie cu tot cu politza.

Link către comentariu

L-am gasit :angry:

Ai dreptate, vine cu tot cu polita: cod 1Z5 867 689 C (pret 50 euro??)

Link către comentariu

eu am avut plasa aia de cand am luat masina, cat si celelalte 2 plase de portbagaj

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!