Jump to content

Accesorii aftersale

dedeye
 Share

Postare recomandată

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabriel

109

• Calin

98

• Al Bundy

87

• sorin_ss

41

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tam Tam , te cam chinuie talentul pe tine, ce vrei sa iasa din ea?

Ia hai lasati gluma ca daca o faci convertibila iesi cu ea doar daca e politia in concediu....:)

Vreau si eu sa imi explice si mie cineva sau sa traduca ce e asta, pe cutie apare o pisica speriata e pt asa ceva sau ce zice asta acolo...ca nu inteleg nimica cu google translate, sau chiar omul nu se refera decat la montaj in sine...

halterO2.pdf

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cred ca e un atelaj de enervat pisici, ca sa nu se mai aseze pe masina.

Link către comentariu

salutare. am o intrebare pentru cunoscatori: se poate monta pe octavia 2 cu navigatie originala nexus (mfd 2) camera pentru mersul inapoi? multumesc anticipat.

Link către comentariu

revin cu o alta intrebare (sorry, dar nu am gasit alt topic mai potrivit pt o astfel de problema): am gasit pe internet un dealer care comercializeaza camere de mers inapoi cu design special pt skoda/vw; arata f bine, sunt la un pret destul de piperat, dar acceptabil (40 usd), insa problema e transportul (cere 60USD pana in Ro); intrebarea mea este daca ar fi cineva interesat de acest produs, in ideea ca am putea imparti banii de transport? daca da, dati-mi de stire ( id de mess: tutuciprian).

PS: sa nu creada cineva ca am vreun gand de afacere cu camera asta!!! ma gandesc doar ca toti cei care am fi interesati de asa ceva am putea iesi la un pret rezonabil pt un produs special proiectat ( si nu unul pentru montarea caruia ar trebui sa gaurim spoilerul spate, eventual). multumesc!

post-34158-1236102664_thumb.jpg

Link către comentariu

..unde vine montata respectiva camera..?

Link către comentariu

Eu cred ca in locul unei lampi pentru numar.

Link către comentariu

..unde vine montata respectiva camera..?

pai vine montata in locul uneia dintre cele 2 lampi care lumineaza placuta din spate nr de inmatriculare. de fapt - se vede si in poza de mai sus - produsul este jumatate lampa, jumatate camera... :icon_thumright:

Link către comentariu

..asteptam si un link cu detalii despre camera...rezolutie, vedere noapte...etc...

Link către comentariu

..asteptam si un link cu detalii despre camera...rezolutie, vedere noapte...etc...

Iată descrierea produsului, luată de pe pagina dealerului:

rear view camera ,

Suitable for VOLKSWAGEN SKODA OCTAVIA Car ,

with a license light,

Image Sensor: 1/3" COLOR CMOS,

Pixels 580*540/580*492,

Resolution: 420TVL,

View field: 170degrees,

waterproof IP66,

RCA,

DC12V,

installation handy DIY

car camera, car dvd

Link către comentariu

sunt si eu interesat de camera aia si daca iese la pret bun m-as baga la comanda...:(

Link către comentariu

si imaginea unde este redata?

merge doar la cei care au navigatie sau si pe maxidot sau afisajul de la MP3? :icon_thumright:

Modificat de adrian mogos
Link către comentariu

Cand o sa gasesti intrare video la unul din cele mentionate...probail o sa mearga :D .

Link către comentariu

Cu siguranţă imaginea nu va fi afişată de maxi-dot sau de mp3 player, ci este nevoie să fie redată pe un monitor (de exemplu cel al navigaţiei).

Link către comentariu

cred ca ar merge ok pe Valorul meu....

..pe situl respectiv scrie minim 20 bucati/comanda...

Link către comentariu

Da, m-am uitat mai atent pe pdf-ul trimis de chinez şi am constatat că dacă se cumpără mai puţin de 20 de camere, preţul per bucată creşte cu

Link către comentariu

Am ascuns din posturile care nu au de-a face cu subiectul si chiar seamana a publicitate.

Va rog... ramaneti on-topic. Multumesc.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

proiectoare originale aftermarket si-a instalat cineva, costuri, posibilitate? merci

Link către comentariu

... nu si-a facut efectul cafeaua in vene... :rolleyes: oricum acolo nu a raspuns nimeni, oricat m-am agitat :D

merci

Modificat de RIon
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!