Jump to content

Programul Rabla

vladiopa
 Share

Postare recomandată

Eu sunt in situația ta, dealerul a zis că se poate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ei cand te inscriu in program si primesc nota nu se specifica nimic despre noua masina, doar despre rable. Doar dai declaratie ca te angajezi sa iei masina noua de la vanzatorul care te-a inscris in program. 

Eu anul trecut am platit 5000lei pe 2 rable, de la un centru de dezmembrari, s-au ocupat ei de tot, doar mi-au trimis actele si le-am fwd la dealer. 

Oricum e o gaura neagra acest program, doar prilej de umflat pretul masinilor noi si bisnita cu rable care daca nu au ITP oricum nu ruleaza deci nu polueaza. Care-i beneficiul pt mediu ? 

Modificat de akon
Link către comentariu

Lasand la o parte nota de inscriere...care se pare ca nu ar mai proveni de la dealer, benficiarul urmand sa se inscrie personal...

Din momentul in care care se aproba dosarul exista discutia ca termenul in care trebuie emisa factura pe masina si sa fie facuta si inmatricularea sa fie de doar 60 zile si nu 90 zile. Dar nu e inca sigur.

Link către comentariu

Adica ma obiliga sa o si inmatriculez in 60 de zile de la aprobarea dosarului? Pana acum era 90 de zile de la data facturii.

Link către comentariu

Si daca nu o inmatriculezi in cele 90zile ce se intampla ?

Am avut 2 masini pe care le-am inmatriculat la 8 respectiv 10 luni de la data facturii, nu m-a cautat nimeni.

Intr-adevar am avut inmatriculare obligatorie anul trecut si mi-au emis numere pe 60zile dar era de la producator pt ca a fost implementarea de ''cutii negre''.

Link către comentariu

Eu faceam referire la informatile primite de la acel dealer Seat. Informatia cred ca trebuie interpretata astfel:

Te inscii la Rabla 2025 pe afm, parcurgi toate etapele, te inscrii, completezi cererea, urmezi etapele privind casarea masinii vechi si din momentul in care se verifica totul ai 60 de zile sa "utilizezi tichetl" / achizitionezi masina (dealer-ul sa emita factura). E important ca masina sa fie livrata in termenul respectiv, pentru cei care au comenzi in asteptare. Daca masina e livrata inainte sa debuteze rabla sau inainte sa parcurgi toata procedura, dealerul o poate pastra la el, facturand restul de plata mai putin valoarea tichetului. Si dupa ce prinzi rabla, emite factura finala.

Nu se emite factura in 60 zile, pierzi "tichetul", nu mai poate fi utilizat, masina veche ramane casata.  

Nici nu poti amana sa te inscrii la Rabla, risti sa se termine fondurile. 

Astea sunt doar info neoficiale dinspre dealeri. Asta e o propunere din partea lor, probabil vor sa scape de stocuri.

La inceputul lui martie probabil se va publica noul Ghid de finantare. Pana atunci, doar speculam.

Modificat de SeatFB
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!