Jump to content

Aprindere de pe un bus

MikeRG
 Share

Postare recomandată

pai daca e sa cumpere ce e in poza, ca si set de reparatie, cred ca il costa peste 100 de eur

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bogdan_bus

78

• MikeRG

61

• jan

57

• misu ploiesteanu

46

Top Posters In This Topic

Posted Images

.. poate macar sa puna o intrebare ... daca e cit nestematu ... atunci se retrage.. mai bine ia doua sau trei delcoaie de golf la banii astia si poa sa schimbe platoul

Link către comentariu

de modificat delcoul cu platina in delcou cu hall .. am incercat si eu ...sint citeva probleme in interior .. probleme mari .. si alte probleme ce tin de citeva gauri in corp ce tzin platoul cu traductorul...in interior platoul la hall se aseaza pe un prag strunjit in corpul delcoului.. la cel cu platina platoul se aseaza pe o chestie ambutisata din corp..gaurile in corp se pot da dar nu sint pentru sustinerea platoului

post-17229-1201531576_thumb.jpg

Link către comentariu

misu ploiesteanu
misu cauta la magazinele de piese auto .. platoul cu trductorul hall de golf3 sau passat 1.8 model motor "RP" sau passat 1.6 cod motor "1F".....sau set de reparatie delcou pentru motoarele de mai inainte .. deci PLATOUL PE CARE ESTE NITUIT TRADUCTORUL...a pus mike ceva dar pe la primele pagini ..dar ala e de delcou de polo sau de motor cu doua axe cu came.. caut poza si o pun.... uite asta trebuie schimbata in delcoul tau... asta este exact ce trebuie schimbat... cred ca asta e setul de reparatievezi si la asta e mufa rotunda .. tu cauta pe cea dreptunghiulara

pai bogdan exact asa arata mufa de la delcoul meu de bus, mai simplu ar fi sa gasesc o mufa , nu? intreb si eu nu dau cu parul. am rezolvat cu aia ,merci.

Link către comentariu

pai bogdan exact asa arata mufa de la delcoul meu de bus, mai simplu ar fi sa gasesc o mufa , nu? intreb si eu nu dau cu parul. am rezolvat cu aia ,merci.

eu am spus ca asa arata setul de reparatie.. nu e neaparat sa-l iei tot pe asta.. am scris ca la codurile de motoare xxxxx gasesti mufe care iti trebuie...mike puse-se niste preturi ... cred ca e mai bine sa cauti un delcou de golf sau macar sa gasesti o mufa de pe delcou .. dupa care dai jos mufa ta si lipesti firele cum trebuie

Link către comentariu

misu ploiesteanu

crezi ca mai dadeam delcoul ala daca era asa simplu? mufa are decupajul din corpul delcoului mai mare la golf decit la bus si mi s-a parut complicat si neproductiv sa bricolez . nu ma grabesc poate cind o sa fiu in criza de timp o sa renunt si o sa pun o regleta ceva cum zice jan.

Link către comentariu

daca merg pe la dezmembrari iti caut si eu mufa d-aia rotunda.. ca atunci cind am facut aprinderea am luat o bobina beru dar nu am plecat fara mufe.. si ma intreba vinzatorul de care rotunda sau patrata...deci daca gasesc iti iau

Link către comentariu

misu ploiesteanu

te rog daca poti, sa imi iei si mie fac cinste :emthdown:

Link către comentariu

poze

cu delcoul "nou"

delco_01.jpg

delco_02.jpg

delco_03.jpg

cu "matzele" aluia vechi, dupa "decorticare"

delco_04.jpg

Link către comentariu

Pai ala vechi pare ok? E tot de golf sau de bus?

de bus, e cu pinion de antrenare excentric nu cu roata dintata; mai am de curatat pe interior carcasa, de pus o saiba compensatoare, sa-i iau jocul axial si sa il reasamblez

Link către comentariu

Aha, deci pe-asta nou nu vrei sa-l combini cu ala vechi...

depinde, daca e belit hall-ul de pe asta vechi, tzusti, il bag la inaintare pe asta nou

Link către comentariu

... 85$X2.55=216ron... la pretul asta, pe piata pieselor sh poti lua un delcou de golf3 si lua de pe el platoul cu senzorul si rotitza trigger .. plus alte piesutze... si mufa sa fie "dreptunghiulara" (la care se gasesc mai usor mufe "tata")...piesele sint 100% compatibile

pentru misu.. nu am gasit mufa ovala .. o sa mai caut si in alta parte....unde am mers aveau numai dreptunghiulare si pentru delcouri cu reluctantza...

Link către comentariu

... 85$X2.55=216ron... la pretul asta, pe piata pieselor sh poti lua un delcou de golf3 si lua de pe el platoul cu senzorul si rotitza trigger .. plus alte piesutze... si mufa sa fie "dreptunghiulara" (la care se gasesc mai usor mufe "tata")...piesele sint 100% compatibile

pentru misu.. nu am gasit mufa ovala .. o sa mai caut si in alta parte....unde am mers aveau numai dreptunghiulare si pentru delcouri cu reluctantza...

:rolleyes: Ehe, mufe, tata....

Link către comentariu

:Driver: Ehe, mufe, tata....

esti offtopic :Driver:

Link către comentariu

Bine, atunci "rog un moderator" sa stearga ce-am scris :Driver: .

Link către comentariu

mi se pare corect, fireste

Link către comentariu

misu ploiesteanu

in disperare de cauza am fost la dirg , nu degeaba am gasit un delco de talbot cu senzor ce poate fi folosit. in schimb la dezmembrari nu am avut succes un modul din ala 70 de ron cih.

post-15699-1201973268_thumb.jpg

post-15699-1201973284_thumb.jpg

Link către comentariu

misu ploiesteanu

cred ca o sa ma duc la ala pe valea prahovei, poate acolo sunt mai realisti.

Link către comentariu

asta ce aprindere are? e bun de ceva?

post-13-1202450871_thumb.jpg

Link către comentariu

asta are reluctantza...... e alt fel decit cel cu hall.........

Link către comentariu

• 2 weeks later...
misu ploiesteanu

am in sfirsit o instalatie completa de transporter, daca ii trebuie cuiva o mufa patrata de golf si un modul de aprindere pentru reluctanta am disponibile.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!