Jump to content

Cate touran-uri sunt pe forum?

Extreme
 Share

Postare recomandată

Mersi de urari desi.....

Dar si daca spargeai bunatate de geam de Touran pentru atata lucru pe cuvat ca te-as fi bagat la topicul "Taranisme" :icon_thumright: (Joke)

Hai, bine ca sa rezolvat fara pagube!

Drum Bun si pe viitor cheia in buzunar,

O2Driver

Modificat de O2Driver
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sa stii ca asta a fost un motiv pt care nu m-am repezit sa sparg bunatate de geam;m-am gindit ca n-o sa mai fie aceeasi culoare,poate alta grosime!

am dat comanda pt duplicat la cheie(de fapt 2 chei pt casco) si astfel voi sta linistit

QUOTE inutil

QUOTE / REPLAY (citatul) ajuta cand se doreste citarea unui pasaj din alt post. Acest lucru are sens doar daca acel post nu este chiar ultimul, in caz contrar este inutil si interzis de regulament.

Foloseste te rog butoanele ADDREPLY sau FASTREPLY.

Multumesc!

aryes13

Link către comentariu

sau terminat concediile, gata hai la treaba....ce e cu linistea asta?

apropo, cine si-a pus senzori de parcare pe Touran after market?

de und esi la ce bani.....

Link către comentariu

Touran Trendline 2007, Trendline 2.0 TDI, 7 locuri, luat nou din tara, actualmente 45.000km, singura optiune notabila: suspensii de drumuri grele (care s-a dovedit extrem de inspirata in conditiile drumurilor din zona).

Foarte multumit de performante, am iesit din garantie fara nicio problema. Am decis doar sa-i schimb RCD 300 cu o replica TID 6501 (alegere de care sunt deocamdata multumit).

Stie cineva care sunt avantajele reviziilor tehnice facute la reprezentanta VW? Trebuie sa-i schimb uleiul si ma gandesc serios daca merita sa platesc reprezentantei VW suplimentar in jur de 150RON?!

imag072.jpg

post-52966-1252322854_thumb.jpg

Link către comentariu

tanislav eu mi-am pus de vreo 2 jumate senzori after.au fost in vremea aia cam 4 mil.inca mai functioneaza dupa atita vreme.

fan-touran si adi67 bine ati venit intre noi.frumoase masini si sa le conduceti cu grija.

Link către comentariu

flotouran95, merci ... ca ma gindesc cu groaza ca se apuca nevasta in curand sa conduca Touran-u si parca vad bara spate numai zgarieturi :

adi67, frumoasa bestia. misto cu suspensiile , e inalta , mie imi lipseste asta de fiecare data cind merg la munte :P, apropo cum se tine pe sosea fiin asa ridicata?

Link către comentariu

tanislav, suspensiile de drumuri grele, garda ridicata la sol, nu afecteaza semnificativ stabilitatea in curbe (evident in conditii normale de abordare a curbei).

Astazi, cu ocazia schimbului de ulei, pentru prima data am putut sa vad scutul metalic despre care auzisem ca este din tabla foarte subtire, deci oarecum inutil in conditiile unui impact. Va asigur ca este destul de robust si ofera protectie destul de buna la impactul cu eventualele obiecte dure intalnite pe drum.

Am inteles ca se poate opta ulterior pentru suspensiile de drumuri grele, costul fiind undeva pe la 2000 RON.

Am optat pentru a face schimbul de ulei la un alt atelier decat la cel al reprezentantei VW si ... surpriza ... am iesit cu costurile la aproape 1/3 din costurile reprezentantei. Interesant, cei de la reprezentanta intre doua schimburi la 30000 schimba doar filtru de ulei iar filtrele de aer si polen le curata cu aer comprimat?!. Am adaugat putin la ceea ce ei imi cereau pentru manopera curatirii si mi-am cumparat filtre noi. Sincer, as prefera sa-mi duc masina la revizii si reparatii la reprezentanta VW unde, aparent, ai garantia unei lucrari de calitate data de prestigiul unei marci. Insa, in conditiile in care ai sentimentul ca esti inselat flagrant, te intrebi serios cat de mult mai conteaza ca pe sediul atelierului exista o sigla asemanatoare cu a masinii pe care o conduci.

Link către comentariu

adi67, buna treaba asta cu reviziile in alta parte, si eu am zis ca la urmatoare(30.000) o sa o fac in lata parte, iar filtrele le skimb si singur, ca orikum leam curatat eu in vara asta...asa ca eu sunt de acord cu tine

Link către comentariu

Inca un touran pe forum. Saracu are 4 ani dar acum 5 zile a luat un copac cazut pe strada (nare casco) da a pus-o de un facelift de cross touran in 2 saptamani

Era sa uit sa precizez este un touran 2.0 tdi hightline dsg bixenon

Modificat de cosmin toma
Link către comentariu

bine ai venit in randurile touranistilor, bine ca ai rezolvat-o cu pomul, dar s-au potrivit toate piesele de la cross touran?

Link către comentariu

Bun venit printre noi si sa-l stapinesti sanatos.Cum s-a comportat la impact?

Link către comentariu

La impact s-a comportat f bine sper sa se potriveasca piesele peste o sap imi ajung

Link către comentariu

daca schimbi trager, bara, capota, faruri, aripi, atunci poti sa pui de facelift

Link către comentariu

E frumoasa.Sa te bucuri de ea.Niste pareri despre masina - comfort, stabilitate,spatiu,etc.

Link către comentariu

Am si eu un Touran 1.9 TDI highline 2004 ,tempomat ,tot electric ,10 airbag-uri,clima bi zona ,etc.E cea mai buna masina

post-53389-1253123964_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu te supara ca te intreb, dar ce inseamna tot electric?

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea

Link către comentariu

Sa il stapanesti kit maimult, intradevar este o masina foarte buna...

hai ca se mareste gasca....

Link către comentariu

am facut o prescurtare de fond.Prin tot electric eu as intelege

-geamuri

-oglinzi

clima

-scaune

-inchidere. s.a...

Intr-adevar e o masina f.buna.

Sa ne bucuram de ele!!!!

Link către comentariu

vw touran 2.0,2005,highline,xenon,jante aliaj,climatronic,10 airbags,.... .

post-40947-1253458363_thumb.jpg

Link către comentariu

Buna! Frumoasa masina ,si eu am un Touran si ma ineresa bullbar-ul,,,eu sunt di vaslui,si spune-mi unde l-ai pus sib cat a costat?

Salutare tuturor!

Am si eu un Touranel! ExTaxi in Germania...

2004, 1.9 TDI, 105 CP, DSG, 7locuri, piele, computer de bord, dublu climatronic, navigatie mare, incalzire in scaune, 8 boxe, Webasto, 10 airbag-uri, ESP, ABS, BAS...

Cum era de asteptat la cei 520.000 km pe care-i avea cand l-am luat, nu-i chiar perfect. Spre exemplu, are trei indoituri mici la caroserie, webasto nu merge (imi da niste erori la testarea cu VAGCOM), rezervorul de lichid de spalat parbrizul supureaza (am uitat lichid de vara in el si gerul a facut restul) si inca vreo cateva din astea mici. Si cum am avut niste experiente nu tocmai pozitive la dealerul din oras, voi cauta cai alternative de rezolvare. Insa eu sunt foarte multumit de el pe ansamblu.

Va astept cu pareri!

P.S.: Intre timp, i-am dat jos placa din fata schimbatorului de viteze (cea cu doua butoane) si acum arata ca la orice Touran, cu spatiu de depozitare.

Ma intereseaza cat acostat????

Link către comentariu

• 1 month later...

sunteti in vacanta?chiar nu mai scrie nimeni pe aici?

vineri mi-am facut revizia la touranel si pot spune ca a iesit mult mai subtire financiar decit la pbn;initial le-am dat telefon pt programare si l-am intrebat pe belboiu de la receptie la cit ma duce o revizie cu schimb de placute,ulei motor si cutie,toate filtrele,plus manopera.scurt 1800 ron.

le-am zis pas si am mers pe varianta de rezerva:placute FERODO,filtre CHAMPION,ulei CASTROL EDGE=950 RON

eu spun ca am iesit binisor la cheltuieli si n-am bagat nici janghine de piese.parerea mea!

Link către comentariu

Vacanta nu cred, mai degraba criza :wacko:

@fan-touran, pentru teme legate de revizii sau service-uri aveam deja un thread AICI si unul AICI, hai sa tinem putina ordine si sa nu facem salata aici!

Link către comentariu

le-am vazut dar tinind cont ca nu prea se vede activitate pe ariile respective am postat pe o arie mai generala fara sa incerc a crea vreo salata sau altceva.pur si simplu am incercat sa reanimez putin!punct!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!