Jump to content

B6 Cu Cei Mai Multi Km

KTY
 Share

Postare recomandată

pampino01 ce se intampla mai exact cu ambreiajul? eu am cumparat masina cu 264.000 km si am luat impacat cu gandul ca trebuie sa schimb ambreiajul inclusiv volant pentru ca pedala de ambreiaj nu revine mereu la loc dar nici nu ramane prea jos adica nu afecteaza functionarea corecta a masinii.am fost la service de i-am schimbat distributia ,i-am facut revizia si mecanicul mi-a zis ca nu are nimic ambreiajul ci ca trebuie schimbat repetitorul"zic asa pentru ca nush unde vine ala si asa am reusit sa traduc eu....ar un fel de pompa care are un pistonas cu o garnitura si acea garnitura se mananca cu timpul din cate mi-a explicat el,acum ramane de vazut daca e aia sau pompa de ambreiaj de la pedala(din cabina)oricum a zis ca ambreiajul nu are nici o treaba.masina merge foarte bine ,fac zilnic 150 km si o am de aprox doua luni.....in ciuda kilometrilor merge si arata impecabil deci atentie la samsari care vand masini cu "90.000 "de km la preturi beton pentru ca am mea juri ca nu are mai mult de 130 mii....scuze de off daca a fost!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• duroterm

5

• Riddler

5

• STOE

5

• Serban87

4

Faceti probabil referire la cilindru de ambreiaj si va consider norocos! :)

Numai bine,

Modificat de Razvan_SPD
Link către comentariu

eu sper sa fie asa....saptamana viitoare o duc in servis sa o rezolv....

Link către comentariu

• 3 weeks later...

110 000 km toti facuti de mine(masina luata de noua) NO PROBLEM!!! in rest numai consumabile:

Placute fata la 75k

Anvelope 99375 km :D (nu am sa uit niciodata aceasta cifra)si din pacate Romanica noastra ma face sa cumpar alte 2 anvelope noi din cauza craterelor de pe Deva-Arad

Pana azi cand m-am grabit sa dau in spate si am prins a-1-a. ghiciti ce, am pupat un zid!!! :tuktuk:

Cred ca m-am facut de rusine pe site cu aceasta afirmatie, dar asta este, se mai intampla si la case mai mari :D . Acum cu urmatorul drum in tara tre sa schimb grila pe casco si sa vad daca imi schimba si bara ca e putin zgariata

Link către comentariu

• 3 weeks later...

va salut! am un passat b6 fabricatie 2006 km 245000( luata de mine de noua) nici-o problema doar acum 10.000 de km am schimbat toate injectoarele gratis la vw, recomand vw passat b6 cod motor bkp in pofida faptului ca acestea au probleme.

Link către comentariu

Si eu recomand bkp , in afara de injectoare nu am avut alte probleme , nu avem nici filtrul ala de particule fata de alte coduri motoare ;) ceea ce pt mine e un plus

Am 106 000 km (stiu putin dar am mers si cu alte masini , aproape 1 an a stat doar in garaj) .Franele nu le-am schimbat niciodata acum urmeaza discuri si placute fata , pe spate sunt ff bune.

Vedeti pompele de ulei ...ceva lant/ pinioane cica ar mai fi probleme (a mea a avut schimbare in franta gratis de unde a fost luata de noua)

Link către comentariu

funny :)

acum 1 an toata lumea recomanda: NU va luati BKP/BMR etc

Link către comentariu

gh3pard se schimba gratuit chiar si preventiv in caz ca nu ti-au picat pana acum dar cu conditia sa nu se fi intervenit la ele in alta parte , adica de cineva neautorizat vw

citeste aici http://vwforum.ro/topic/79533-fyi-inlocuire-cu-titlu-gratuit-pentru-injectoarele-defecte/

Link către comentariu

• 2 weeks later...

mergi la reprezentanta vw si le schimba cu drag :d sa ia bani de la fabrica :p

Link către comentariu

Nu stiu ce bani se iau pentru ca manopera pentru astfel de operatiuni parca nu este decontata!

Un plus ar fi atragerea clientului si pentru alte operatiuni!

Link către comentariu

eu am schimbat injectoarele in franta la o reprezentanta vw si pe cine cumosc acolo o zis ca manopera  este platita de vw ;) pentru asta le schimba :)

Link către comentariu

Passatul din semnatura, fabricatie 2007, luat de nou din tara, pana pe la 80 tkm nicio problema, doar reviziile la 15 tkm si consumabile aferente, pe la 120 tkm schimbat discuri frana fata/spate, apoi a cazut turbo, rezolvat in garantie, la 123 tkm a cazut pompa de ulei, in Austria pe autostrada la 160 km/h, presiune ulei 0, masina iesita din garantie, rezolvat cu schimbare bloc motor nou ( tot de la chiulasa in jos ), intre 130 tkm si 140 tkm cazut toate 4 injectoarele, rezolvat prin cumparere toate 4, dupa ce le-am schimbat pe toate 4, la o saptamana a aparut si chestia cu schimbatul gratuit :banghead: , pe la 150 tkm am schimbat si caseta de directie, tot prin acea perioada m-a lasat si pomapa de motorina ( cea din rezervor ) si nus ce camera de ardere de la incalzirea in stationare, acum imi mai face figuri butonul electric de frana de mana, de pe la 100 tkm aleator au inceput smuciri la plecarea de pe loc, dupa multe  '' cercetari '' prin 2 reprezentante s-a dat verdictul : makatronicul, l-am schimbat, dupa o saptamana facea la fel, la fel si in ziua de azi, acum cica ar fi volant :icon_cry: , or mai fi si altele dar nu le mai tin minte, acum masina are 185 tkm, in rest foarte multumit de masina, mai putin farurile ( xenon ) in special pe faza lunga ( pe camionagii nici nu-i deranjeaza daca nu schimb pe faza de intalnire )

Mentionez ca masina este si a fost condusa in forta ( blana/frana ) si multi km pe autostrada, pana acum 1 an cand a iesit la pensie si a trecut in proprietatea sotiei, in ultimul an a facut 3000 km, nu a mai avut nicio problema ( mai putin, aleator, smucituri la plecatul de pe loc )

Daca e de recomandat tregeti voi concluziile.

Link către comentariu

:)))) eu am 210.000 km cu ea si nu am schimbat un cablu la maneta de viteze, un senzor pe spate,si acum am o problema mica cu cilindrul receptor de la ambreiaj, fabricatie 2006;(si condusul e o meserie :d)

Link către comentariu

An fabricatie 2005 octombrie, cod motor BKP, 150.000 aproape, merge batrana nu are treaba :lol:

Link către comentariu

174k- prima inmatriculare nov 2008. Piesele schimbate la ea sunt: 1- Buton frana de mana si distributie. In rest doar consumabile (aici includ si motorina :10[1]:  )

Link către comentariu

• 1 month later...

305K - 170HP BMR, DSG, Highline , prima inregistrare 2006, am luat-o cu 290K un an in urma din Austria, in cartea service totul oficial si schimbat la timp, imi spuneau multi ca sunt nebun sa iau masina cu un parcurs asa de mare. Ce sa zic, la interior mai ales aveai senzatia ca masina avea vreo 50K, inca mirosea a piele si foarte bine ingrijita. Stiu ca e din categoria motoare cu problema, dar daca sincer, inca nu am avut probleme cu motorul, merge tare bine. Intr-un an si jumate am facut vreo 15 mii, si pe drumurile din Moldova, care nu sunt ca in Romania.  Am schimbat un senzor de pe turbina care imi dadea o greseala, cureaua si filtrele evident.  

Zic eu ca daca a ajuns motorul asta sa mearga atata fara probleme, o sa mai mearga cateva zeci de mii.  

Link către comentariu

• 10 months later...

2 ani-100000km

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut. 

Sunt proaspat poser de passat. Nu ma injurati prea tare ca sunt putin pe langa subiect.

Am luat de curand un vw passat 2009.

Cum pot verifica km. Am inteles ca reprezentantele nu au voie sa dea astfel de info . Trebuie sa cunosti pe cineva...? 

Masina am luat-o din italia de la privat si nu imi da de banuit dar pt linistea mea. 

Va multumesc.

Link către comentariu

• 10 months later...

salut ,al doilea proprietar rulata numai in RO masina detinuta de o firma, istoric la zi  am luat-o la 265.999 si am doar 2000km (1000  facuti numai in Bucuresti ) merge foarte bine,mai greu cu consumul ca nu indica sonda bine in rest sunt multumit nu-mi vine sa cred cit de bine merge raspunde promt la accelerari si are viata motoru in el 

Modificat de jery
Link către comentariu

200000 de mii km absolut reali,verificati la reprezentanta...o am de la 192 de mii..consumabile schimbate la timp....curatare turbina(din cauza fostului propietar),schimbat baterie,plus macara geam sofer...atat...sunt multumit de ea.......BKP

Link către comentariu

Passat B6 Sedan 2.0TDI BMP, cutie manuala, 157k km. Cumparata de noua din Germania. Am schimbat pana acum: 2 seturi de becuri H7+ un bec de pozitie, senzor g 450, burduf planetara dreapta, burdufe amortizoare spate, bielete antiruliu spate, bucsa dreapta spate, rulment dreapta spate, un prezon la o roata si furtunul de la turbo, un set de placute de farana fata + spate. Reviziile au fost facute la timp, la cele terminate in 5 am schimbat uleiul si la cele terminate in 0 uleiul+toate filtrele, exact cum recomanda producatorul.

Pana la 100k km am schimbat placutele de frana spate si 2 becuri H7 in afara de reviziile obligatorii. Urmeaza bucsele de la bascula pe fata. 

Ma declar multumit!

.

Link către comentariu

Am ajuns si eu la 180.000. Merge bine masina, luata de noua din Romania in 2007.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!