Jump to content

B6 Cu Cei Mai Multi Km

KTY
 Share

Postare recomandată

2.0 tdi ,140 CP, BMP fabricat in 2006 ,actualmente are 221000 km luata din Germania la 216000 km in iunie, am schimbat un bec la numar, volant cu kit ambreiaj la 219000 batea de cand am luat-o dar mi-am asumat, un proiector ceata ca aveam geamul crapat de la o piatra, burduf planetara dreapta fata era crapat dar am zis sa nu trag de el, si schimburile,ulei si filtre,iar acum 2 saptamani am schimbat bateria . Urmeaza sa schimb distributia la 230000.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• duroterm

5

• Riddler

5

• STOE

5

• Serban87

4

2.0 CR , 140 CP, CBAB cumparat in septembrie anul aceasta cu 220000 km. Singura problema este la volant care incepe sa dea semne de oboseala, in rest........... apa, paie si bataie.

Link către comentariu

Passatul din semnatura cumparat acum 3 luni cu 162000 km. Actual am 167000. Am schimbat ulei/filtre, buton frana de mana si distributia. A avut schimbate in Olanda doar ulei/filtre si cateva becuri. Masina merge foarte bine deocamdata.

Link către comentariu

2.0 CR , 140 CP, CBAB cumparat in septembrie anul aceasta cu 220000 km. Singura problema este la volant care incepe sa dea semne de oboseala, in rest........... apa, paie si bataie.

CBAB a fost introdus din 2008, 220k km in 4 ani?

Link către comentariu

Pentru o masina provenita din vest nu e nimic exagerat. Ce am vazut eu prin Germania toate aveau facuti in jur de 70.000 km/an

Link către comentariu

la inceputu anului cand imi cautam masina am vazut in Germania Passat-uri 2.0TDI CR din 2010!!! si cu 260000km !!! in 2 ani , deci 220k km nu e chiar exagerat

Link către comentariu

Da..... 220.000 km..... masina a fost livrata pe 09.01.2009 si in ciuda km merge bine, singura chestie ce ma sperie este pompa de inalte caci daca se strica dansa nu imi permit sa o repar :(.

Link către comentariu

Doar nu o sa stai acuma cu gandul la pompa de inalte. Bucura-te de masina si lasa paranoia deoparte, este doar un fier predispus defectiunilor de tot felul. Pentru orice problema, exista si o rezolvare, se gasesc piese atat noi, cat si sh.. pe toate drumurile si pentru toate buzunarele. Sunt alte lucruri mai importante in viata pentru care sa-ti faci griji ;)

Stima

Modificat de adriano872
Link către comentariu

Salut Dani!

Cum ti-a scris si colegul @adriano872 si anume "Sunt alte lucruri mai importante in viata pentru care sa-ti faci griji."

Multi kilometri fara probleme!

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Passat B6 BKP din ianuarie 2008

km: 93.000

s-au stricat asa:

- doua injectoare

- pompa motorina

- un bec fata

- sistemul de reglare lombara a scaunului soferului

- semnalizatorul de la oglinda din stanga

- schimbat parbriz crapat de la o pietricica de pe strada

cu toate astea masina merge super!

Link către comentariu

BKP din septembrie 2007

Km. parcursi: 92.500

Bucurii:

- caseta directie la 37.000km - inlocuita pe garantie

- 1 injector(nr. 3) pe la 50.000km

- pompa motorina pe la 55.000km

- 1 data - bucsele de la bascule

- placute de frana de 4 ori(cele pe care le puneau la reprezentanta cred ca sunt facute din carbune pt. desenatori caci se duceau cam in 20.000km - ultimele pe care le-am pus sunt ATE .. le am de 30.000km si mai au 2/3 "carne")

- parbriz crapat de la o nuca - inlocuit in octombrie

- geam pasager spart de "curiosi" de 2 ori intr-un an

- Cu ocazia upgrade-ului de turbo am constatat ca cea veche incepuse sa aiba ceva joc in ax

In rest..distributie la 75.000km(implinise 4 ani) si consumabile:ulei, filtre, motorina..

De mai bine de 1 an am un tacanit enervant la motor care provine din dreptul injectorului nr 4(nimeni nu reuseste sa-i dea de cap) iar acum a inceput sa cloncane iar ceva la denivelari si sa patineze si ambreiajul.

Reparam si apoi om trai si om vedea..

Modificat de Andrei_Tdi
Link către comentariu

salutari ,eu abia am luat un passat b6 si are 262 mii km :D tupeist nu?merge bine si sper sa nu am probleme GRAVE de curand :icon_thumleft:.aaa si e din 2006

Modificat de manyx86
Link către comentariu

Tacanitul sa nu fie de la volant...ai verificat? Nu da nici o eroare electronica ,simtomele sunt tacanit si mai tarziu tremurat al masinii.

Link către comentariu

Inca o saptamina si ajung la 380 000km cu al meu :)

Curand ii dau foc sau il bag intr-un copac :)

Link către comentariu

Inca o saptamina si ajung la 380 000km cu al meu :)

Curand ii dau foc sau il bag intr-un copac :)

Pai? Ce anume are masina de vrei sa procedezi astfel?

Modificat de STOE
Link către comentariu

Desi cred ca-s un pic offtopic ( aici e vb de "cei mai multi km" ) - B6 / 2007, motor BMR, 66.200 km , am luat-o acum 4 zile. Injectoare schimbate in aprilie (la PBN), revizia in mai, merge f bine. Are reglajul lombar stricat si s-a "dus" finisajul de la nuca schimbatorului.

Link către comentariu

nu stiu daca sunt multi sau putini,achizionat recent,masina din semnatura,2009,cod motor cbbb 170 cp cu 189000km reali,deocamdata se comporta bine.

Link către comentariu

Daca ai achizitionat-o din Germania, este un kilometraj decent. Majoritatea nemtilor pe care ii cunosc, fac cca. 80.000 km/an. Fa si tu un calcul.

Stima

Link către comentariu

• 4 weeks later...

2.0 CR 140 cp cbab 2010 190k conform istoric germania placute frana,discuri si distributia la 144k,achizitionata acum o luna fara probleme,sper la fel si in continuare nu am gasit la colegii de pe forum prbleme la cr

Link către comentariu

Despre ce istoric vorbesti? Cel din carte? Imi miroase a carte masluita de un rinocer din Autovit. De regula, in Germania distributia se face la 180.000 km, nu la 150.000 km. sa nu fii fost ala obisnuit cu PD-urile cand ti-a facut cartea... :) Sper ca nu dupa cartea de service te iei. Daca raspunsul este afirmativ, te sfatuiesc sa schimbi distributia

Link către comentariu

istoricul a fost verificat la reprezentanta(inainte) si s-a potrivit cu cel din carte.Sper ca pot sa am incredere in istoricul din Germania. :(

Link către comentariu

Hmmm. Distributie schimbata la 150.000, cu masina in garantie, cand VW o schimba la 210.000? mai sus am scris gresit 180.000, acum vad ca este vorba de anul 2010. Parca nu-mi vine sa cred...

Care/cand era ultima intrare in service in baza de date a VW, din Germania?

Link către comentariu

masina a fost livrata pe 09.07.2009.Cati ani are garantie?(in Germania) pe 24.04.2012 ultima revizie in Germania la 160 k.datele care le stiam de la reprezentanta s-au potrivit cu cartea masinii,chiar daca in bord erau 87000 km-lucru cerut de noi romanii dupa cat am inteles de la baietii din autovit.

PS din carte nu inteleg ce s-a schimbat asa ca l-am crezut pe cel de la reprezentanta

Modificat de danielson
Link către comentariu

bmp- 2006 ,am 220k cred ca am ceva pe la pompa de ambreiaj ,sau ceva mai grav?am schimbat pompa din rezervor pe la 150k si restu` consumabile...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!