Jump to content

B6 Cu Cei Mai Multi Km

KTY
 Share

Postare recomandată

Passat B6 2006 2.0 TDI 140 cp, masina este a firmei si are 383.400 km. Merge la fel ca in prima zi. S-au schimbat la ea : de 3x discuri frana fata/spate, toba intermediara si finala la 230.000 km , distributia la 90.000, 150.000, 210.000, 270.000, 330.000 si urmeaza acuma la 390.000 km sa o facem din nou, placute frana spate/fata schimbate mereu la interval de 35.000 km, bujiile incandescente schimbate de 3x, de 2x burduf planetara pe ambele parti, amortizoarele fata/spate cu tot cu rulmenti si flanse la 285.000 km, volant si kit ambreiaj la 195.000 si ceva bucse pe fata...initial am vrut sa o vindem acum 5 luni dar considerand ca nu a avut nici o problema majora, nu se justifica inlocuirea ei cu alta noua si suntem cu totii curiosi cat va rezista..tinand cont ca nu are un singur sofer.

Stima

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• duroterm

5

• Riddler

5

• STOE

5

• Serban87

4

@razvan_def Mulţumesc pt sfat, l-am cumpărat deja, maine mă duc să-l schimb. Nu-mi prea place că este cam plastifiat. Eu prin "burduf" înţelegeam cauciuc nu plastic. A mai costat şi 62 lei :|

Link către comentariu

@Sacalu-Brasov, ai grija ca atunci cand il schimbi sa folosesti cleste special de coliere pentru strangerea colierelor.

Recent, am schimbat si eu acest burduf intr-un service unde nu au folosit cleste special. Evident ca in aproape o saptamana a inceput sa arunce vaselina mai intai pe la colierul mic. Am fost la un baiat care a inlocuit colierul mic cu unul care se strage cu surub si l-a mai strans mai bine pe cel mare. Dupa aproape o saptamana iar a inceput sa arunce vaselina de data aceasta pe la colierul mare.

Cum nu stiam cata vaselina a fost aruncata (nu era foarte multa pe langa colier dar totusi ...), m-am enervat si am cumparat inca un kit burduf planetara (la fel ca si primul, SPIDAN) si am mers la un service autorizat VW unde a fost strans cu cleste special, cum trebuie (evident si pretul pe masura :( ). Cu ocazia aceasta am vazut ca am facut bine cu schimbarea aceasta fiindca nu prea mai era vaselina pe bilele acelea din capul de planetara.

Asa ca ai grija. Eu stau acum cu teama ca urmeaza sa schimb si un cap de planetara ...

Modificat de mars01
Link către comentariu

• 4 weeks later...

An fabricatie 2008 o am din iunie 2011 achizitionata la 280 000 iar in prezent are 310 000 si merge impecabil am ramas uimit cat de bine poate sa functioneze singurul lucru care acum a inceput sa tacane la rece si la frigurile de afara fiind volant....in rest sunt extrem de multumit de masina !

Modificat de Gode
Link către comentariu

T.R.C. PASSAT 2006

Salut o am din august 2010 avea 128 000 acum are 155 000probleme minore consumabile ulei filtre baterie si o bujie ff multumit de cum se comporta la drumuri iti ofera siguranta si relaxare la volan pt sportivitate trebuie ceva caluti. STIMA

Link către comentariu

• 2 months later...

salut, 2006, 140 cp, cod BMP, 215000 km, schimbat modulul de blocare al volanului (vechea problema steering column lock defective) si in rest doar consumabile, ulei, filtre, discuri si placute

Link către comentariu

daniel.alexe18

Eu la passat-ul meu trebuie sa schimb distributia la 115.000 km :)

Link către comentariu

passat b6 2.0 tdi 140 bkp iulie 2005 123000km schimbat far xenon la 40k,pompa motorina,4 injectoare(2 picate),burduf planetara stanga,bucse bascula fata, teaca centura siguranta fata,siguranta bricheta si stopul de frana suplimentar.incalzirea in scaunul dreapta fata e defecta.in rest consumabile si martorul cu volanul galben aprins in bord de vreo 5 ani.in afara de problema cu injectoarele si pompa de motorina sunt multumit de masina

Link către comentariu

Anul fab. 2009

In posesia mea din 2010

44.000 km cand am cumparat-o.

55.000 in prezent.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

passat b6 an 2006 motor 1.9 tdi BKC 235000 km merge impecabil. foarte multumit

Link către comentariu

Passat B6 2.0 tdi 140 cp

An Fabricatie 2007

Cod Motor BMP

Cumparata in februarie 2011 la 240.000 km . In prezent are 265.000.Schimbat discuri frana spate si placute,2 becuri pozitie,1 bec faza.Urmeaza distributie,schimbat antigel,schimbat ulei cutie,schimbat lichid de frana. Probleme sunt la caseta de directie care da semne de oboseala si frana de "mana" care mai face mofturi din cand in cand.In rest consumabile schimbate si motorina.Multumit,cu toate ca la inceput eram putin sceptic cu privire la fiabilitatea masinii.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

VW Passat B6 1.9TDI / 105 CP BLUEMOTION, an fabricatie 2009, 161.000km.

volant schimbata, clapeta acceleratie, discuri fata(cele din fabrica se ovalizasera), distributie si schimburile de ulei, filtre, placute.

Mentionez ca masina merge foarte bine.

Link către comentariu

Distributia nu se schimba aproape de 180 mii?

Link către comentariu

Doar la CR

Link către comentariu

Ah eu credeam ca daca e bluemotion e si CR. :bom:

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Am vazut masina. Este expusa la Skoda in Craiova, cum intri dinspre Pitesti. Autoteck parca se cheama... 1.000.000 de km in 4 ani :) Fara probleme!!!!

Link către comentariu

si ce legatura are asta cu b6 cu cei mai multi km?

Link către comentariu

Si eu care credeam ca 75k sunt multi :icon_redface:

Nu ma bagati in seama :lol: Am ramas socat la ce-am citit. Felicitari posesorilor :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

pai sunt multi 75k. tata are 56k :))

Link către comentariu

Eu acum am la a mea 162.755km (cumparata din Olanda la 138.200km pe data de 01.05.2011) care acum o luna aveam 161.00km cand am scris mai sus. Tata are si el un VW Passat B6 cumparat de nou in 2006 si are 85.200km cu masina. Schimburile de ulei schimbate la zi, placute de frana si un set de anvelope de vara...in rest nimic nu a schimbat la ea. Cu Passat-ul merge doar de luni-vineri cand se duce la servici, iar de vineri-duminica merge cu VW Transporter T5 cand se duce la tara.

Fani Volkswagen!!! :Driver:

Modificat de STOE
Link către comentariu

Eu am 190.550km,am luat-o la 159.000 din Germania,a avut distributia schimbata la 150k,de atunci doar schimburile de ulei si filtre,sper sa pot spune asta si dupa urmatorii 50k.

Link către comentariu

Multi kilometrii si fara evenimente urate.

Link către comentariu

• 2 months later...

B6 2.0 TDI CR 140 CP DSG , 205.000 (180.000 in Germania)

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am luat Passat-ul la inceputul lunii septembrie 2012, avea 174.000 km. Am facut 1.000 km. Verificand seria de sasiu, inainte de a o cumpara, a avut schimbate doar consumabile. Maine am programare la RAR. Am dus-o la un mecanic (cunostiinta de la AutoWorld), mi-a recomandat sa schimb distributia, setul complet de placute de frane, ulei si filtre.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!