Jump to content

Arc cazut de sub scaunul fata

Z
 Share

Postare recomandată

passat nu imi place iar masina cu dsg nu imi luam :P.

nu mai stiu sigur dar parca de exemplu la opel corsa : mansonul de la frana de mana nu e din plastic ca la golf :), si distributie e si pe lant.. eu zic ca sunt prea supraevaluate vw-urile astea..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aceeasi problema oam si yo cu arcul magic.. am intrebat la AVIA un mecanic si a zis ca e de la reglaju poe inaltime faza e ca la mine .. merge sal ridic scaunu dar cand il dau in jos .. cam la a 2 a a 3 a culisare a manerului .. cade scaunu in jos la maxim .. ca mia tras o sperietura de ziceam cam iesit prin podea :))

Modificat de GeorgeMLG
Link către comentariu

Pfuaiii... Arc sau abecedar va trebuie voua?!

Link către comentariu

@GeorgeMLG,ai grija ca se duce sistemul de culisare sus-jos,mai precis crichetul care iti face treaba.Daca ai posibilitatea monteaza arcul folosind informatiile date de colegi..

Link către comentariu

daca sta scaunul tot timpul jos e vreo problema?

Link către comentariu

Pai e o probema ca nevastamea nu poate sa conduca decat cu scaunul ridicat ... ca sincer g4 nu prea e facut pentru persone mai mici destatura ... deabia vede peste volan ... iar eu conduc cu el jos :|

Link către comentariu

• 4 months later...

Salut.Am si eu o problema la scaunul pasagerului la masina mea Audi A3 8l 1998.Masina are 2 usi iar scaunul pasagerului nu mai ramane fixat la "podea".Se apleaca pe fata cu tot cu sezut dar cand vreau sa-l las pe spate spatarul se cupleaza la sezut dar nu se fixeaza in pozitia de jos.Acum sta in suspensie cumva cam la vreo 10-15 cm fata de pozitia initiala iar cand ma apas pe el sau cand ma asez pe el ajunge in pozitia normala si sta fixat la podea.In rest functioneaza normal.Poate v-ati.mai intalnit cu problema asta si ma puteti ajuta.Multumesc.

Salut.Am si eu o problema la scaunul pasagerului la masina mea Audi A3 8l 1998.Masina are 2 usi iar scaunul pasagerului nu mai ramane fixat la "podea".Se apleaca pe fata cu tot cu sezut dar cand vreau sa-l las pe spate spatarul se cupleaza la sezut dar nu se fixeaza in pozitia de jos.Acum sta in suspensie cumva cam la vreo 10-15 cm fata de pozitia initiala iar cand ma apas pe el sau cand ma asez pe el ajunge in pozitia normala si sta fixat la podea.In rest functioneaza normal.Poate v-ati.mai intalnit cu problema asta si ma puteti ajuta.Multumesc.

Imi pare rau de eroarea facuta.

Link către comentariu

• 4 months later...

De curand am ajutat un coleg forumist sa-si puna arcul la loc si am facut niste poze. Teoria se gaseste in topic.

Poze unde se baga arcul, gaura aceea e gaura unde a fost nitul, in poza doi deasupra surubelnitei langa zimtii aceia. Pentru a avea acces acolo, trebuie dat jos mecanismul de urcare si coborare al scaunului.

Apoi se trage de zona aceea sa iasa afara. Tin sa precizez ca arcul nu va intra decat daca se indreapta putin carligul, veti vedea ca din cauza u-ului care il are carligul si din cauza locului mic nu intra in gaura pentru ca nu-l puteti torsiona sa-l agatati, eu am folosit un ciocan si am batut capatul carligului astfel incat sa fie mai drept sa aibe loc sa intre.

Bild0383.jpg Bild0381.jpg Bild0382.jpg Bild0389.jpg

Apoi pozitia arcului si unde se agata dupa ce se baga in gaura

Bild0385.jpg Bild0384.jpg Bild0388.jpg

Si o poza cu vinovatul din cauza caruia avem probleme.

Bild0390.jpg

Salut,

Am cateva intrebari ref la montajul arcului.Capatul mai scurt al arcului vine unde era nitul? Prinderea din fata are mai multe orificii, unde introduc arcul (capatul mai lung al arcului-cred)?

Mersi

Link către comentariu

Am facut sambata putina curatenie prin masina si am gasit intr-o cutie de scule din portbagaj ambele arcuri de la fostul golf 4, 1.4, AXP :)

Se potrivesc la banchetele de pe Golf 4 VARIANT AXR ? Scaune cu sistem lombar .....

Link către comentariu

• 1 month later...

saptamana trecuta am devenit si eu posesorul unui astfel de arc, am studiat acest topic de la prima pana la ultima pagina si vreau sa va multumesc pentru informatiile furnizate, mi-au fost de un real folos. azi am reusit si am pus arcul buclucas la locul lui.termen de executie al lucrarii 3 ore.

intrebarea este alta, poate cineva sa imi imprumute definitiv un astfel de arc pentru ce-l de-al doilea scaun?

multumesc.

Link către comentariu

nu vrea nimenin sa scape de un astfel de arc din portbagaj?

Link către comentariu

cred ca sunt destui dintre cei care au ramas cu el cazut, poate nu au citit aici. vezi topicul in urma si da-le un PM.

eu il am pe acasa dar inca traiesc cu impresia ca il voi pune la loc. e greu...?

Link către comentariu

este destul de dificil daca nu ai indemanare si pricepere si mai ales rabdare.

si in urma executiei, ramai cu o satisfactie ca ai reusit si cu ceva zgarieturi..

Modificat de thunder24
Link către comentariu

• 1 month later...

nu are nimeni unul de donat?

multumesc.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

In urma unui accident s-a rupt o ``rola`` care ajuta cand ridic scaunul sus , are cineva idee cum se cheama , am fost cu ea la mai multe firme de piese insa imi cer cod sau denumirea exact :( . Este pozitionat in partea dreapta ...si are o rotita in ea ( la mine aia e sparta) ..

Link către comentariu

• 1 month later...

Ieri mi-am reparat si eu scaunele, am avut arcurile sarite la ambele scaune. Am incercat varianta de reparare clasica, adica sa bag capatul arcului prin gaura dar nu mi-a placut rezultatul, capatul freca pe tablita si aveam un mic greieras, mai metalic asa.

Am demontat din nou scaunele si mecanismul de coborare iar tatal meu mi-a facut la strung acele nituri exact ca din fabrica, mai putin finisarea. Mi le-a facut dintr-un otel tare, mai tari ca originalele. Sau potrivit exact si pot zice ca au iesit mai ok ca cele oem. Sper sa tina mult si bine.

post-22869-0-74777200-1378647698_thumb.j

post-22869-0-88061900-1378647705_thumb.j

post-22869-0-57477700-1378647709_thumb.j

post-22869-0-52698800-1378647713_thumb.j

Link către comentariu

era bine daca faceai mai multe bucati, in mod sigur vor mai fi doritori

peste 2 sapt ajung la tara unde am un arc de la fostul golf, daca il gasesc il donez unui doritor.

primul venit primul servit, PM!

multumesc!

Link către comentariu

Era cineva care chiar cauta arcul.
Problema (dupa parerea mea) nu este nitul in sine, ci munca multa de a demonta pt a prinde arcul la loc.

Era pe pagina precedenta, thunder24

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Modificat de Muale
Link către comentariu

am trimis PM, poate am noroc si intru in posesia arcului

multumesc pentru suport colegu.

eu la cel de la sofer m-am chinuit si l-am bagat in gaura de unde am scos ramasita de nit,

din fericire nu am parte de greierasi deocamdata

o sa procedez la fel si la scaunul pasager

Modificat de thunder24
Link către comentariu

Hai ca iti dau eu un arc din ala ... stai le gasesc pe acasa ca stiu sigur ca le-am pus undeva :)))

Link către comentariu

• 4 months later...

Am vazut ca toti avem o problema cu arcul acela ,l-am gasit si eu culmea tot la spalatorie,insa acum am o alta problema eu avand 1.90 conduc cu scaunul aproape la maxim dat in spate si lasat la fel la maxim insa in seara asta un prieten a vrut sa imi conduca masina cand a tras de maneta scaunul sa miscat dar nu se mai bloca  nush ce sa fac maine  ma duc la mecanic si as vrea sa fiu pregatit ca sa nu ma tepuiasca daca cineva ma poate ajuta si pe mine cu o explicatie sau o idee ceva .

Va multumesc

Link către comentariu

Probabil ai altceva defect. Eu nu am arcul ala la scaunul soferului dar reglajul merge ok.

Doar uneori coboara brusc.

Link către comentariu

Am cumparat si eu un interior sport si cand am demontat scaunele au picat ambele arcuri. :)) Nici nu zici ca sunt prinse acolo, au picat singure, nici macar nu am atins nimic pe acolo. Acum ma gandesc, daca sa ma chinui sa le pun la loc sau nu. Probabil ca o sa incerc! Din ce am vazut la un tovaras, nu are arcurile deloc, zicea ca nu au avut deloc scaunele si totul e ok.

Modificat de flaviusmaff
Link către comentariu

da, aceste arcuri ajuta la reglajul pe inaltime.... dar merge si fara ele.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!