Jump to content

Golf 4

Rust-eze

Postare recomandată

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rust-eze

108

• Dudu

17

• rudolf.s

14

• JonDoe2

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Abia astept sa vad cum da si cu bara de R32 :D

PS: Zi-mi si mie cum ai facut cu oglinda din dreapta. De unde ai luat-o, cat te-a costat... etc. Am un amic care vrea sa o dea jos pe cea mica sa puna d-asta normala si m-a rugat sa ma interesez eu. :)

Link către comentariu
Bwrr :( cat e halatu'? :(

460 E Amandoua.

Abia astept sa vad cum da si cu bara de R32 :D

PS: Zi-mi si mie cum ai facut cu oglinda din dreapta. De unde ai luat-o, cat te-a costat... etc. Am un amic care vrea sa o dea jos pe cea mica sa puna d-asta normala si m-a rugat sa ma interesez eu. :)

Am primit-o cadou din Anglia de la un var. O da jos pe cea veche si o monteaza pe asta, e foarte simplu. Asta mare taie putin din vizibilitate.

Link către comentariu

Pentru oglinda mare pe dreapta va recomand modelul din SUA. Ala nu taie din vizibilitate.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Asa informativ, bara fata am montat-o astazi, maine urmeaza cea de pe spate. Vreau sa pun sub bara fata si un cauciuc ca cel din poza ( albastru ), dar sa fie pe toata lungimea barii. Gasesc pe undeva? :)

post-9115-1236021620_thumb.jpg

post-9115-1236021636_thumb.jpg

post-9115-1236021660_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte tare arata cu noua bara fata.

Pentru buza aceea de cauciuc care zici ca vrei sa o pui pe bara fata uite aici codul pentru buza fata de Cupra-150 lei la reprez Seat, doar ca tre sa vezi cum o montezi ca mai trebuie facute ceva adaptari--cod-1ML805903.

Uite si poze cum ar veni, pacat ca nu am poze cu Mk4. Bafta si poate cine stie ne vedem odata in Buzau cand vin acs la Rm. Sarat la o cafea.

Cred ca te-am lamurit, spor la modificari.

post-11369-1236022206_thumb.jpg

post-11369-1236022234_thumb.jpg

post-11369-1236022250_thumb.jpg

post-11369-1236022269_thumb.jpg

post-11369-1236022285_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumos noul look. Asteptam poze mai din toate pozitiile asa :). Succes in continuare :)

Link către comentariu
  • Administrator

F frumos! :( :P

asteptam cu interes si bara spate

Link către comentariu
alien_hunter_83

ff frumos bad boy look-ul.dupa aceasta operatiune ,cum mai deschizi capota?ai facut ceva modificari la deschidere?si eu as vrea sa imi fac asa ceva.ms

Link către comentariu
Foarte tare arata cu noua bara fata.

Pentru buza aceea de cauciuc care zici ca vrei sa o pui pe bara fata uite aici codul pentru buza fata de Cupra-150 lei la reprez Seat, doar ca tre sa vezi cum o montezi ca mai trebuie facute ceva adaptari--cod-1ML805903.

Uite si poze cum ar veni, pacat ca nu am poze cu Mk4. Bafta si poate cine stie ne vedem odata in Buzau cand vin acs la Rm. Sarat la o cafea.

Cred ca te-am lamurit, spor la modificari.

Merci mult Auras! Am vazut prelungirea pe un R32 si vine super. Cand vii pe acasa da un tarr si ne vedem.

ff frumos bad boy look-ul.dupa aceasta operatiune ,cum mai deschizi capota?ai facut ceva modificari la deschidere?si eu as vrea sa imi fac asa ceva.ms

Nu am modificat nimic, exact cum a fost.

Circoloco si Dudu merci. :unsure:

De acum trebuie urgent suspensie. :D si pe criza asta!

Modificat de Rust-eze
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Foarte frumos rezultatul! :icon_thumright:

Incearca sa schimbi plasa de la bara cu una neagra cu ochiuri mai mari, fagure mai mare si va arata altfel.

Mai mult se va asorta mai bine cu buza de Cupra.

Succes!

Modificat de WRC
Link către comentariu
  • Administrator

OffTopic:

@WeReCeu: ti-e cam dor, nentule... :icon_thumright:

OnTopic:

intradevar arata super! Grila mediana este monstruoasa, parca sta sa te inghita...

Ar merge si solutia lui Mihnea (WRC)... sau poate facut ceva f. discret cu vopsea pe plasa existenta :D

Link către comentariu

eu nu sunt f incantat de cum arata cu buza aia,e cam mult iesita in exterior,se vede ca e din alt peisaj,mai frumoasa era fara :D

Link către comentariu

Trebuie vazuta pe viu, e super :D In poza te pacaleste, mai ales ca sunt facute cu tel.

Unde gasesc plasa mai rara (fagure) ?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Gata si bara spate, maine ma duc sa vad poate se incumeta cineva si-mi face traseu pentru cealalta iesire.

De acum ochii pe suspensie. :biggrin:

post-9115-1237927936_thumb.jpg

Link către comentariu

Hmmm cam tare :D. Felicitari. Daca si motorul era unpic mai voinic era de nota 20...asa e numai de 10 :D. Succes cu suspensia dar cred ca iti va trebui reglabila tinand cont de kitul care este acum pe ea. :biggrin:

Link către comentariu

:scratch: Eu zic ca nu e nevoie de traseu pentru cealalta toba, vezi ca ti-am dat add la messenger sa iti dau vreo 2 sugestii si poze despre cum sa modifici toba actuala.

Pot sa afirm ca este unul din cele mai frumoase kituri pentru Mk4, ma oftic tare ca pentru Golf 4 bari se gasesc o gramada si la preturi asa mai competente de care sa te mai apropii, cand pentru Golf 5 o bara fata sau spate costa cat kitul tau la un loc :(

Dupa cum zice si Circolo mare pacat ca nu ai si un motoras mai competent un pic, dar acum mai depinde si de stilul tau de condus.

Asteptam poze facute pe lumina.

Link către comentariu

Acuma,ca sa fim carcotasi,parca ar merge si un haion clean,fara emblema si maner :D

In rest ce pot sa zic...... zuuuper :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!