Jump to content

Golf 4

Rust-eze

Postare recomandată

• 1 month later...
  • Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rust-eze

108

• Dudu

17

• rudolf.s

14

• JonDoe2

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...

Arcurile nu s-au mai pus deoarece se lasa foarte putin garda, vreo 2.5 nesemnificativ. :D Masina i-si schimba eleronul cu unul model R32 din ABS. :)

post-9115-1245878481_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 months later...

Ii sta foarte bine cu eleron.

La ce pret ajunge un asemenea eleron, ca vazusem pe ebay ~200e si consider ca nu merita pentru un plastic. Da-mi un PM te rog ca ma intereseaza si pe mine asemenea eleron.

Link către comentariu

Daca ai schimba stergatorul de pe luneta cu cel de pe G5 si ai vopsi badge-ul negru, din puctul meu de vedere, este o masina completa la exterior :). Doar la jante eventual sa mai umblii cand te-oi plictisii...

Link către comentariu

stergator aero te pot ajuta eu sa-ti cumperi daca te intereseaza candva

cand o coboara mai jos, atunci o poti considera "completa"

Link către comentariu

Am uitat de suspensie. Erau discutii ca esti in cautare si am zis ca e montata dejea. Neatentia mea :Driver:. Bafta in continuare :)

Link către comentariu
  • 3 months later...

superba masina felicitari pentru munca depusa. am si eu o intrebare cat te-a costat kit-ul de r32? bara fata spate si eleron te rog da-mi un pm si de unde le-ai luat . mersi mult

Link către comentariu
Ii sta foarte bine cu eleron.

La ce pret ajunge un asemenea eleron, ca vazusem pe ebay ~200e si consider ca nu merita pentru un plastic. Da-mi un PM te rog ca ma intereseaza si pe mine asemenea eleron.

Intre 100 si 200 E.

Circoloco si DjHojd multumesc dar e criza deocamdata. :)

Modificat de Rust-eze
Link către comentariu
  • 2 months later...

Usor usor iesim din criza :Driver:

OZ Superturismo GT 17".

post-9115-1273257503_thumb.jpg

post-9115-1273257510_thumb.jpg

post-9115-1273257517_thumb.jpg

post-9115-1273257524_thumb.jpg

post-9115-1273257532_thumb.jpg

Link către comentariu

felicitari pentru jante este unul din putinele modele pentru care as renunta la santa monica

sunt noi? cat te-au costat?

Link către comentariu

Merci, sunt sh, au fost zgariate si le-am vopsit. Caut niste arcuri rosii acum. :exclaim:

Link către comentariu

Exemplara masina. Look de nota 9,75 :icon_cool: (am mai lasat putin pentru urmatoarele modificari :icon_thumright: ).

Imi place foarte foarte mult cum arata exteriorul. Ai facut o treaba foarte buna. Daca imi permiti, as vrea sa iti dau niste idei:

- Am vazut ca ai pus ceva antena mai mica decat cea stock. De ce nu o inlocuiesti toata cu una "shark fin"? Costa aprox 250RON si montajul e destul de simplu.

- Masina arata incredibil de bine fara numar fata. Din pacate acest lucru nu este permis de lege la noi. Oare se poate sa faci numarul din ceva autocolant? Am vazut asa ceva la un Ferarri si mi-a placut foarte mult, dar nu stiu daca e legal.

- Aceasta imbunatatire ar fi cea mai mare: schimbare de motor. Stiu ca e greu (sau foarte, foarte greu), dar masinuta ar trebui sa aiba cel putin 200cp la cum arata :Driver:. Asa ca ar merge un 1,8T pe ea.

Noile jante sunt foarte frumoase sa pui poze dupa ce la pui pe masina.

Sanatate si sport la modificari!

Modificat de rex
Link către comentariu

Am avut ocazia sa vad masina live saptamana trecuta. La cum arata merita macar un 1.8 T.

Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme!!!

P.S.

Multumesc pt macheta!

Modificat de uhu10uhu
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Multumesc baieti! Motorul sa mai astepte, sa trecem de criza. :(

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

frumos de tot golful, asteptam poze cu noile jante montate pe masina si daca poti sa spui cam cat au costat sh?

Link către comentariu

Pozele promise.

...................

..........

...............

post-9115-1275849360_thumb.jpg

post-9115-1275849371_thumb.jpg

post-9115-1275849424_thumb.jpg

post-9115-1275849430_thumb.jpg

post-9115-1275849440_thumb.jpg

post-9115-1275849465_thumb.jpg

post-9115-1275849469_thumb.jpg

post-9115-1275849514_thumb.jpg

post-9115-1275849519_thumb.jpg

Modificat de Rust-eze
Link către comentariu

Safturile mele: suspensie, numarul la locul lui lipit cu dublu-adeziva (ar arata mult mai ok), grila negra, praguri de 25 Jahre (cele Rieger nu dau impresia de continuitate intre bari) si un stergator Aero pe luneta de la Golf5 :)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Exact asta am vrut sa scriu si eu, ce a scris Circoloco. :mellow:

Deci sustin sfaturile.

Link către comentariu

Circoloco merci de sfaturi. Numarul e pus de forma pentru ca sunt in tratative pentru unul mic de moto, pentru restul sa mai fcem rost de bani.

Rudolf.s - merci.

Aries - si parcarea-i goala. :)

Link către comentariu
Safturile mele: suspensie, numarul la locul lui lipit cu dublu-adeziva (ar arata mult mai ok), grila negra, praguri de 25 Jahre (cele Rieger nu dau impresia de continuitate intre bari) si un stergator Aero pe luneta de la Golf5 :(

Exact la fel spun si eu. Parca mi-a citit Circoloco gandurile.

Link către comentariu

Gandul asta il am de foarte mult timp dar :( , -$.

Modificat de Rust-eze
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!