Jump to content

Scule ( chei, etc.) profesionale sau semiprofesionale

ManiacuV6
 Share

Postare recomandată

e devreme, ai sanse sa gasesti.

te asteptam cu pareri.

eu sper sa gasesc diseara niste banda izolatoare si un spray cu silicon.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Buna dimineata, imi dati si mie un sfat cu ce reglez acest cap ? (este de la far), torx nu intra de nici o culoare, am fost pe la toate magazinele posibile (auto/piata de cartier,etc), are 5 laturi "cheie pentagonala" si si nu stiu cu ce se "pupa", daca aveti idee v-as fi foarte recunoscator.

Multumesc

EDIT : dupa un search mai amanuntit, am gasit "cheie pentagonala", acum sa vad pe la cine gasesc asemenea capete "?"

post-132580-0-35919100-1422264687_thumb.

Modificat de Crap
Link către comentariu

ofertele de la lidl dispar repede... de obicei in aceiasi zi

pt ca exista diversi neica care au tot felul de magazinase... si cumpara cu gramada, ca apoi sa le revanda in magazinele proprii, ca scule din germania.

zic asta pentru ca m-am certat odata cu unul, s-a oprit sa se uite, eu eram langa el si asteptam sa plece ca sa ma uit si eu,

si deodata vad cum incarca toate produsele in carut, atunci m-am luat de el si cu scadal si chemat angajatii lidl, am aflat cu totii ce face el cu atata marfa :)

Link către comentariu

soila, redresorul auto de la lidl se vinde acum pe okazii cu pret aproape dublu.

Crap, rare cheile alea, am cautat o tubulara cu 5 laturi pt a deschide un capac de canal si nu am gasit usor. Pana la urma am ales sa bat o tubulara cu 6 laturi si am reusit.

ciudat, surub pt reglat farul sa fie "special". trebuie sa afie accesibil pt reglare rapida (de obicei e hexagon cu cap cruce de surubelnita).

Link către comentariu

:)) asa e, cheia o am eu si trusa de filet am cumparat-o pt cineva.

asta a fost 70-80 lei

Link către comentariu

Cica se gasesc, insa doar mari, deobicei la ford la frane..., o sa incerc varianta romaneasca cu un mini patent, eu am surubul asa intrucat sunt farurile DEPO, cele originale il au in patrat... :dry:

EDIT: AM REZOLVAT, cine mai are faruri DEPO (jetta/golf) cu acest cap PENTAGONAL, pentru reglare faza lunga  mi-a facut cineva dintr-o cheie de usa (el stie cum) o sa atasez o poza si merge perfect.

Va multumesc.

Modificat de Crap
Link către comentariu

Gata a cumparat cineva pt mine o trusa de chei fixe la 30 ron. Eu in partea de nord nu prea gasesc lidl, doar intr-un singur loc spre Chitila.

Link către comentariu

@deenman, cand mai ai nevoie imi spui mie, ca eu stau langa un lidl, si frecventez partea de nord intrucat lucrez dupa aeroport.

Link către comentariu

:)) asa e, cheia o am eu si trusa de filet am cumparat-o pt cineva.

asta a fost 70-80 lei

Redresorul a fost ultima oară 40 lei...

Cine mai vrea setul de chei (http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?action=showDetail&id=27723) acum vreo ora mai aveau vreo 5 seturi la lidl-ul de pe mihai bravu

Modificat de loghy
Link către comentariu

• 3 weeks later...

le am la wishlist pe cele 2 (pe langa altele).

cu redresorul, ma mai gandesc, un prieten si-0a luat un Bosch C3 si in caz de nevoie iau de la el.

de becuri chiar am nevoie.

si stergatoarele par interesante dar nu stiu ce dimensiuni au.

Link către comentariu

Eu am trusa postata pe pagina anterior(la 200 lei) de la LIDL de aproape 2 ani. A vazut ceva abuzuri si vreau sa spun ca a rezistat foarte bine.

Doar cutia a cedat(o inchizatoare, dar in rest sculele au tinut ok. 

Am mai luat la un moment dat niste biti de la lidl si m-au tinut mai bine decat chestii mai profi gen irwin.

Link către comentariu

Ce este in neregula cu acest redresor?

Link către comentariu

faptul ca incarca la un curent mai mic (3.8A parca ), nu inseamna ca e prost. e de preferat sa incarce bateria incet si bine.. il am de 2 ani si am incarcat destule baterii cu el si a facut treaba buna. deci eu zic ca este util si destept, fata de altele, care fierb bateria pana sa iti aduci aminte ca ai lasat.o la incarcat.

in gama lui preturile incep de la 3-4 mil la aceleasi caracteristici ( telwin, ctek)

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

Daca si ala-i redresor, sa ma ierte Al de Sus.

poate pt telefon..

Stiu ca esti in domeniu, dar , ai studiat un pic despre acel redresor,?

Ai vazut cate curbe de incarcare are?

Ai citit review-uri despre el ?

Data trecuta era la pret bomba la LIDL, 39 lei.

Link către comentariu

Nu cumva este un aparat de mentinere a bateriei ?

Am vazut la cineva care un garaj de masini istorice...la fiecare masina cate un astfel de ,,redresor''.

El mi-a spus ca are si rol de incarcare dar in primul rand mentine bateriile in stare buna....masinile in cauza circula foarte rar.

Link către comentariu

Are în primul rând rol de încărcare şi în al doilea de menţinere. Practic după încărcarea bateriei trece automat în regim de conservare sarcină (12,8V/0,8A).

Redresorul este foarte bun pentru baterii cât de cât bune care au suferit accidental un proces de descărcare. Dacă bateria este praf nu prea ai ce să faci cu acest redresor (la o baterie uzată scade foarte repede curentul de încărcare deoarece nu mai este capabilă să absoarbă curent, redresorul o vede ca fiind încărcată şi trece automat în regim de conservare sarcină). În această ultimă situaţie oricum nu prea mai ai ce să-i faci nici cu alt tip de redresor.

Având în vedere că topicul este mai mult despre scule gen chei, şurubelniţe, eu zic să încheiem aici discuţia despre redresoare. Dacă ţineţi neapărat deschid un topic în Tehnic şi mut şi posturile de aici acolo.

Link către comentariu

Are mai multe moduri de functionare: 6V, 12V, si mentinere.

Link către comentariu

nu gasesti scula mai buna la acesti bani... eu am acel redresor la servici, in mare parte incarc baterii pentru ups-uri, dar am incarcat si baterii auto de cateva ori cu succes :)

Link către comentariu

Are mai multe moduri de functionare: 6V, 12V, si mentinere.

...şi regenerare :) . În regenerare (încărcare în impulsuri) intră când tensiunea bateriei este foarte scăzută (7,5-10,2V), iar în menţinere (conservare sarcină cum îi spun ei) intră automat după ce s-au încheiat ciclurile de încărcare. Eu vorbesc despre cel fără display dar presupun că şi cel care a apărut acum cu display are cam aceleaşi funcţii.

Link către comentariu

Stie cineva vreo firma din Bucuresti care lucreaza cu Lowe? As vrea sa cumpar 2-3 lucruri facute de ei.

Link către comentariu

eu de cativa ani sunt nationalist... am cumparat numai scule de la IUS (facute la brasov) http://www.mob-ius.ro/content/produse/categorii-de-produse---56.htm

chei, surubelnite, patente si niste burghie... sunt nitel mai scumpe, dar calitatea este pe masura, pentru cine apreciaza scule bine facute, e o placere sa ai pe mana o cheie IUS, si nu sunt mecanic si nici meserias, dar am un fetish pentru scule :))(de lucru, nu de altele)

Modificat de alios
Link către comentariu

Partea nasoala la IUS este ca au putine magazine in Bucuresti cu stand de prezentare ca sa le vezi live,aduc doar la comanda ferma.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!