Jump to content

Scule ( chei, etc.) profesionale sau semiprofesionale

ManiacuV6
 Share

Postare recomandată

e ok trusa din Lidl la pret/calitate. Ca si calitate, este pentru regim amator.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am cumpărat trusa de 171 de piese, marca Ks tools, cu 499 de lei.

Cea de la Lidl îmi pare puțin cam scumpa pentru ce ofera, dpdv al calității si al numărului/diversitatii de piese.

Link către comentariu

pretul mai mult decat dublu si cate chei in plus care nu se stie cat de des le vei folosi....

aia de la KS are in plus clicketul mediu si tuburile aferente... in rest nu e mare lucru

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

Eu am cumpărat trusa de 171 de piese, marca Ks tools, cu 499 de lei.

Cea de la Lidl îmi pare puțin cam scumpa pentru ce ofera, dpdv al calității si al numărului/diversitatii de piese.

KS tools este peste cea din LIDL.

Link către comentariu

da, este dar si pretul este mai mare.

si sa nu uitam ca si KS TOOLS tot din china ambaleaza, iar calitatea nu este la nivel profi.

in regim de service cedeaza repede.

scule amatori : lincos, ks, bgs, stahlrein, stanley, mannesman,

cine vrea profi : hazet, stahlwille, beta, unior, ius mob,

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

M-am dus la LIDL sa-mi iau trusa aia la 199 lei, dar nu mai aveau decat una, de la care lipseau doua piese. 

Nu am luat-o din doua motive: calitatea mi se parea execrabila, plus ca nu au vrut sa-mi dea reducere la ea pentru cele doua piese lipsa.

Pana la urma cred ca o sa-mi iau trusa de 94 piese de la Mannesmann. Initial ma orientasem spre Mammut, dar multe piese le am deja.

post-56805-0-02685700-1420302270_thumb.j

Modificat de MRC
Link către comentariu

eu am diverse scule de la lidl, si sunt facute de diferiti producatori din germania sub marca powerfix si parkside, unele sunt de calitate destul de buna, facute prin taiwan sau chiar germania, altele sunt mai slabute facute in china, oricum sunt ok, fata de ce gasesti prin bazaruri sau tot felul de magazine de hobby

de ex am o masina de insurubat si gaurit parkside de vreo 2 ani cu baterie li-ion cu mandrina manuala cu blocare, martor luminos pt baterie, iar bateria tine si o luna nefolosita, si la cat abuz a vazut.. merge fara probleme, nu scapa, nu face flama ca altele

Link către comentariu

Si eu folosesc scule de la Lidl,cele Parkside si Powerfix si pot sa afirm cu tarie ca sunt fff bune,iar raportul pret/calitate este mai mult decat bun.In general ce e din Lidl sunt fff bune chiar daca nu-s prea cunoscute, aspect valabil si la electrice.

Link către comentariu

Pana la urma am luat trusa de la LIDL.

La o vizualizare mai atenta chiar mi se par calitative piesele. Vom vedea. Oricum are 3 ani garantie.

post-56805-0-50381300-1420404184_thumb.j

Link către comentariu

199 :D mi-as fi luat si eu daca n-as fi avut atatea truse trusulite prin casa.. e calitate buna pt cati bani dai

Link către comentariu

Diferenta dintre asta si cea Mannesmann de 94 piese e T-ul de forta, care la Mannesmann tine loc si de prelungitor. M-am gandit ca nu merita acel prelungitor diferenta de la 200 (Lidâl) la 300-350 lei (Mannesmann). 

Plus ca la asta am si garantie, daca o luam de pe net nu aveam.

Modificat de MRC
Link către comentariu

Eu am luat de pe net Mamut cu garantie (factura).

Link către comentariu

La o vizualizare mai atenta chiar mi se par calitative piesele. Vom vedea. Oricum are 3 ani garantie.

attachicon.gif10913111_846816528707854_401722140_n.jpg

sa vezi ce pari pe spinare iti iei de la aia de la lidl daca te duci sa iti schimbe trusa sau cu ceva rupt din ea...in garantia asta de 3 ani. :lol:

la banii aia merge sa faci treaba cu ea...isi merita banii.

Trusele profesionale (hazet...cu astea lucreaza de regula reprezentantele Bmw),cam atat costa:

http://de.brammer.biz/product/2723804/name/HAZET_854X_STECKSCHLUESSEL-SATZ

Link către comentariu

eu am fost si am schimbat o cheie cu cliket acum o luna la lidl... nu mai tinea pe strangere, m-am dus cu bonul (da e important sa-l pastrezi) si mi-au zis ca nu mai au modelul asta pe stoc si sa-mi aleg altceva.. asa ca mi-am ales niste menghine manuale

Link către comentariu

Asta e de mare porc... Ce mama naibii sa faci cu menghine cand tie iti trebuie de fapt clichetul pe care ai dat banii... Numai garantie ok nu mi se pare...

Link către comentariu

attachicon.gif10913111_846816528707854_401722140_n.jpg

sa vezi ce pari pe spinare iti iei de la aia de la lidl daca te duci sa iti schimbe trusa sau cu ceva rupt din ea...in garantia asta de 3 ani. :lol:

la banii aia merge sa faci treaba cu ea...isi merita banii.

Trusele profesionale (hazet...cu astea lucreaza de regula reprezentantele Bmw),cam atat costa:

http://de.brammer.biz/product/2723804/name/HAZET_854X_STECKSCHLUESSEL-SATZ

Deja e prea scumpa,mai degraba asta http://de.brammer.biz/product/3591674/name/8100_SA2_Zyklop_1_4

Link către comentariu

Wera sa ramana la ce stie sa faca. Surubelnite si biti. Clichetii sa ii lase in seama altora.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Piesele lucioase nu-mi inspira prea multa incredere. Mai bine mai pui 10 lei si iti iei trusa de 130 piese de la Mannesmann.

post-56805-0-22721900-1421752216_thumb.j

Modificat de MRC
Link către comentariu

Nu sunt tocmai semiprofesionale aceste truse.Fac parte mai indicat din categoria casnic.Pentru suruburile intepenite de la masina nu prea ai ce face cu ele.Doar pentru mici lucrari la interior ar fi utile.Totusi au pretul accesibil.

Link către comentariu

sunt utile sa le ai in portbagaj, nu fiind mecanic ci doar "mesteritor".

pt demontat un stop, o fata de usa sau schimbat niste filtre.

nu sunt profi sau semi

Link către comentariu

Ms pt link Muale, merg sa iau cheile fixe/inelare, sper sa mai gasesc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!