Jump to content

Capac de plastic in praguri

silencer
 Share

Postare recomandată

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

11

• C o s m i n

11

• Eto

7

• VWali

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am o intrebare legata de praguri, daca imi iau un prag de plasic din dezmembrari as putea oare sa folosesc clemele de la pragul meu? Am inteles ca e prins in cleme si suruburi, Sau clemele sunt incorporate in prag? Mie cumva ca daca iau un prag din dezmembrari sa nu fi tras aia ca prostii de el si sa ii fi rupt vreo clema cand l-au dezmembrat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E 35 de lei nou, mai mare deranjul sa il iei second...am luat eu acum

Link către comentariu

Era vorba de TOATA protectia de plastic a pragului. Nu acel capacel.

Link către comentariu

Eto se vede daca are ceva rupt. Atentie la partea unde vine fixat la pasajul rotii, pe exterior, are niste "sine" pe care intra o clema alba, care la randul ei intra in caroserie (aripa). Daca "sinele" alea sunt rupte, pragul va sta departat de caroserie, la capat.

Link către comentariu

Intrebarea mea este... pot sa folosesc clemele de la pragul meu sau clemele sunt lipite de prag si nu se pot separa?

Link către comentariu

Daca le scoti intregi, da. Una e in fata, la aripa. Nu stiu si nu am aici programul sa verific, daca e si in spate una. In rest ai numai torx-uri.

Link către comentariu

In caz ca se rupe clema se poate comanda separat? Sau trebuie sa iau tot ansamblu de prag si ale chestii?

Link către comentariu

Daca se strica clema, aia merge comandata si separat. Daca se rup suportii ei de fixare, de pe prag (sinele) e naspa. Atunci trebuie sa improvizezi ceva. Nimic nu e imposibil...am vazut praguri cu autofiletante bagate in ele....dar e infect.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Nununu, nu fac tziganii, cand o sa iau unul de la dezmembrari o sa ma uit la sinele alea sa fie intregi si o sa iau unul bun. Oricum unul la dezmembrari e 70 lei si nou OEM e 170 lei.

Link către comentariu

• 6 months later...

Salut baieti sunt nou pe forum si proaspatul posesor al unui passat b5.5. As dori sa stiu de unde as putea cumnpara un capac de prag , sunt din Calarasi si astia nu au asa ceva. Sunt recunascator pentru orice informatie

Link către comentariu

Daca il vrei nou - la reprezentanta e in jurul a 25 lei. Second hand, nu il gasesti si nu are rost......

Link către comentariu

Il vreau nou . pentru 25 lei ce rost are. Asta inseamna ca trebuie sa ajung la Bucuresti nu?? Oare se pot comanda si on-line? Ms Florin

Link către comentariu

De la ei, nu cred.

Link către comentariu

ma poti ajuta cu un site unde as putea gasi sau o persoana de contact care se ocupa. Ms anticipat

Link către comentariu

Mihai.Nechifor

La orice reprezentanta il gasesti, sau la magazinele de piese, dupa codul:

stanga: 3B0 853 917

dreapta 3B0 853 918

Ca si pret e undeva la 30, am intrebat eu acum vreo luna parca la mine la Galati

Link către comentariu

Multumesc mult. Nu ma asteptam sa fiti asa de rapizi in raspunsuri. Cu siguranta o sa revin si cu alte pb deoarece dupa cum am spus sunt un proaspat posesor de Passat B5.5

Link către comentariu

Degeaba azi am cautat in tot Calarasiul, nici urma de capacel, ramane sa ma duc si la

Slobozia saptamana viitoare :( :(

Link către comentariu

Hai mai... Chiar si in Zalau se aduce pe comanda la magazinele de piese cu 30 lei/buc. Nu pot sa cred ca nu le trebuie alora bani.

Link către comentariu

Ca sa vezi toti astia cu magazine cica nu aduc asa ceva , doar cu tot cu prag :blink: :blink:

Link către comentariu

Mihai.Nechifor

Vrajeala..daca le dai codul trebuie sa vina doar capacelul. Poate considera ca e suma prea mica si nu vor sa se complice

Link către comentariu

Ca sa vezi toti astia cu magazine cica nu aduc asa ceva , doar cu tot cu prag :blink: :blink:

:lol: niste nemernici. Nu ai si tu pe nimeni in Bucuresti sa il rogi sa le comande pt tine ?

Link către comentariu

hai ca am facut rost pana la urma :icon_cool: :icon_cool: Secand hand bine ca am gasit , maine il voi monta

PS Florin ma intereseaza si pe mine unele chestii la passat pot sa iti dau un PM ??

Link către comentariu

• 9 months later...

Daca tot vorbiti de plastice la , am si eu o intrebare!

Am pierdut bucata aceea mica din prag, care balanseaza(unde se pune cric-ul), stiti cumva daca se poate cumpara, se parat de prag?

Modificat de Alex TAL
Link către comentariu

De la orice magazin auto care aduce piese sau din reprezentanta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!