Jump to content

Cum instalam cruise control

Xtream_Spirit
 Share

Postare recomandată

Salutare.Am un VW Passat 19 TDI AVF din 2004.L-am cumparat cu cutia deja modificata(din automata-in manuala 6+1),dar cu codarea ramasa pe automata.Dupa ce am facut modificarile de rigoare ca sa nu mai am probleme cu ABS,ESP,nu mai functioneaza cruise control care inainte de asta mergea perfect.Am becul in bord aprins cand e activat dar nu merge.Am incercat si cu 11463 in 01-engine si nimic.Ma poate ajuta cineva?Va multumesc anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In blocurile de masura vezi toate contactele manetei ? Dar switch frana si ambreiaj ?

Link către comentariu

Frana sigur pentru ca a mers cand era codarea pe automata.Ambreiaj nu stiu.O sa ma uit maine cu VAG-ul la ce mi-ai spus si revin.Multumesc deocamata.

Link către comentariu

Daca nu am switch-ul la ambreiaj si il montez,postul -143- a lui Florin e valabil si pentru mine ?

Link către comentariu

Salutare.Am un VW Passat 19 TDI AVF din 2004.L-am cumparat cu cutia deja modificata(din automata-in manuala 6+1),dar cu codarea ramasa pe automata.Dupa ce am facut modificarile de rigoare ca sa nu mai am probleme cu ABS,ESP,nu mai functioneaza cruise control care inainte de asta mergea perfect.Am becul in bord aprins cand e activat dar nu merge.Am incercat si cu 11463 in 01-engine si nimic.Ma poate ajuta cineva?Va multumesc anticipat.

verifica daca ai switch-ul de ambreiaj - daca nu este, atunci trebuie montat si tras firul pana la mufa din cutia ECU.

un fir - plusul - il iei de la switch-ul pedalei de frana, celalalt il duci unde ti-am scris mai sus.

Link către comentariu

Yvq@aqqqq@

Imi cer scuze.

Yvq@aqqqq@

Imi cer scuze![emoji20]
Link către comentariu

Cred ca am inteles problema.Inainte motorul era codat ca fiind cu cutie automata cc fiind din fabrica nu avea nevoie de ambreiaj,deci functiona,dar aveam erorile la ABS,ESP.Acum l-am codat cu cutie manuala,au disparut erorile dar am nevoie de switch-ul de la ambreiaj(nu m-am uitat inca daca este ca nu am ajuns acasa de la servici).Corectati-ma daca gresesc.

Link către comentariu

DA, asa este, ai nevoie sa montezi switchul de la ambreiaj pentru functionarea corecta nu numai a CCS ci si a motorului la calcarea ambreiajului.

Link către comentariu

Multumesc.Nu il am.Trebuie montat,sper sa ma descurc.

Link către comentariu

verifica daca ai switch-ul de ambreiaj - daca nu este, atunci trebuie montat si tras firul pana la mufa din cutia ECU.

un fir - plusul - il iei de la switch-ul pedalei de frana, celalalt il duci unde ti-am scris mai sus.

... no, ti-am scris de ceva timp, ce ai de facut....

ai doi pini, la mufa de la switch-ul de ambreiaj

pin 1 - duci fir de la el, pana in mufa de la ECU - T121- la pin-ul 66

pin 2 - legi fir la pin-ul 3 de la mufa switch-ului de frana (fir rosu/alb)

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Nu am facut nimic.Inca nu am gasit switch.(Sunt in Italia apropo)o

Link către comentariu

comanda-l la reprezentanta sau magazin cu piese - sa iti comanzi si mufa si cei doi pini, ca sa faci lucrarea pe original. E ieftin.... cu totul, o sa fie max 20 euro

altfel, la dezmembrari.

Link către comentariu

comanda-l la reprezentanta sau magazin cu piese - sa iti comanzi si mufa si cei doi pini, ca sa faci lucrarea pe original. E ieftin.... cu totul, o sa fie max 20 euro

altfel, la dezmembrari.

1j0 927 189???
Link către comentariu

Astzi am comandat 14 E,din pacate fara mufa :-(. Va anunt ce am facut..Salutari si multumesc.

Link către comentariu

asta este.... faci rost de mufa de la dezmembrari sau bagi 2 papuci mai mici, izolati - pana iti faci rost de mufa

Link către comentariu

Intai la diagnoza sa vezi ce calculator de coloana ai pe masina . Fiind 2007 , ti-am zis : XCanul o face pe eeprom , altceva il corupe si ramai cu bordul in pioneze . E testata treaba pe masina unui coleg de forum . Daca vrei , ii caut nicknamele si va pun in legatura sa discutati , pentru a sti exact ce s-a facut la el

Link către comentariu

:sly:  Iuli, cred ca a disparut postul la care ai raspuns tu....

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salut. Am un Passat 09/2003 care nu a avut din CC din fabrica. De curand am primit o maneta cu CC si am montato pe masina. Vreau sa va intreb daca trebuie trase firele in ECU pentru  acest model, pentru ca nu am gasit pe acolo decat o singura mufa care intra in maneta. Mentionez ca am computer de bord ( afiseaza consum instant/mediu/range/etc) iar codul motor este AVB. Multumesc.

Link către comentariu

ti-am dat raspuns si pe mail, un link care te va ajuta.

trebuie sa tragi firele de la maneta, in mufa T15 - in cutia ECU - mufa alba, pinii 7,8,9 si 10.

trebuie sa tragi si o alimentare, din siguranta nr.5, la pin 6 de la maneta.

ti-am atasat diagrama 

post-30007-0-59124300-1414493888_thumb.j

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Stiti pe cineva care monteaza Cruise Control in Arad? ms

Link către comentariu

Stiti pe cineva din Prahova care vinde si monteaza Cruise Control.Am un PASSAT Variant din 2001 motor avf 131 cp.

Link către comentariu

cauta in aria prestari servicii.... dar nu stiu daca avem pe cineva ....

Link către comentariu

Am un Passat din 2000 (modelul '97-2000), 1,9 TDI, 85 kw, cod motor: AJM, pe acest model se poate pune tempomat?

Mulțumesc!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!