Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Imi poate spune cineva care este denumirea comerciala sau oem a sistemului multimedia cu ecran mare, dar fara navigatie?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Va salut. Doresc sa achizitionez si eu un passat b6 1.9 tdi 105cp SH si astept sfaturile voastre pt ca din cate am observat ar avea ceva probleme cu injectoare, volant, pompa motorina ...bineinteles depinde de la cine o iei si cum a fost intretinuta.

Tot stau si ma gandesc daca sa o iau din Romania recent adusa din afara de ex de pe autovit sau ar fi o varianta sa plec cu cineva in Germania iar in prealabil sa ma uit pe mobile.de si sa vb cu neamtul exact.

As avea in buget vreo 7500-8000 E max cu tot cu taxe.

Ce ziceti de acest passat http://www.autovit.r...-C25362494.html , l-am sunat si mia zis ca accepta orice test masina adusa din Franta.

Ar mai fi varianta cu octavia 2 dar nu sunt hotarat.

Va multumesc.

Modificat de Zaha88
Link către comentariu

B6-le este peste Octavia 2 - sunt clase diferite - trebuie sa te hotarasti, ce vrei.

Cel din anunt, nu merita - in afara ca e alb, din Franta - adica, posibil taxi... masina e cheala.

La suma care o ai disponibila, cauta masina in tara - cumparata de aici - nu adusa - taxele pentru 1,9 euro 4, sunt destul de mari,.....

Probleme cu injectoarele - nu, 1,9-le are injectoare Bosch.

Link către comentariu

din ce zici tu sa inteleg ca masinile aduse pe culoare alba din afara sunt posibil de pe taxi?

pe mn sincer ma intereseaza mai putin culoarea si dotarile din interior , cel mai important este motorul sa nu am probleme si sa nu fii fost implicata in accidente.

1.9 tdi 105 cp consider ca este suficient dar faza e ca oferte din tara nu prea gasesti bune.

Motarele 1.9 tdi fabricate din 2008 incoace sunt mai bune decat cele 2005-2007 ? pt ca din cele auzite pe forum b6 cu probleme au fost in special in primii ani de fabricatie.

Astept pareri, va multumesc.

Link către comentariu

Probabil in franta culoare taxiurilor e alba.. nu galbena ca in rom, sau crem in germania...

Florin si-a spus si el parerea... Tu faci ce vrei, cumperi cu optiuni, fara optiuni, euro 4 sau euro 5... Sunt aspecte esentiale totusi dar daca pt tine nu conteaza asa mult, ce sa mai spunem noi? :)

Desigur ca o masina mai noua are are unele componente revizuite, dar ca idee 1.9 tdi e un motor fiabil. Lenes sau puternic, iar e la aprecierea ta. Daca e f ok pt tine asa, nu are sens sa mai dai cateva sute de euro sa iei 2.0 de 140 de cp...

Succes,

Alex.

Link către comentariu

@zaha88 ti-am trimis mesaj... e vb de linkul care l-am pus cu cateva pagini in urma, masina se incadreaza in cerintele tale...cel putin cele exprimate. Daca esti interesat si daca vrei sa vezi masina, eu te pot ajuta cu testerul

Link către comentariu

Majoritatea taxiurilor, in Franta....sunt albe. Inteleg, dar merita o masina cheala ? Nu conteaza optiunile - de fapt, lipsa lor, nu conteaza culoarea.... e vb de km...mai.mult ca sigur, are la greu. Nu sunt diferente, la motoarele de 1.9.

Asculta-ma si cauta alta.....altfel, ingrosi randul celor cu probleme..

Link către comentariu

ce parere aveti? http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C25437698.html

am vazut-o astazi...proba la drum, nimic de comentat! km oricum nu sunt ai ei...de altfel se vad niste zgarieturi fine pe schimbator...in rest scaune, pedale, volan nu prezinta uzuri evidente.

ca dotari eu zic ca are destule...cel putin pe alea de baza...o navigatie, un volan cu comenzi se pot monta pe parcurs!

Link către comentariu

Nu are cum sa fie Sportline....pare Highline..doar ca nu are piele

La dotarile si anul care..este...ca sa fie la pretul asta, ii lipsesc minim vreo 100.000 km... ca nimeni nu e prost sa vamd la banii astia, asemenea masina, dupa 3 ani.

Daca asta nu te deranjeaza, atunci e ok.

Link către comentariu

Cosmin, la ce as putea sa ma mai uit la ea ca vad ca ai aceeasi masina pana si la culoare!(care oricum este super, nu prea am vazut in trafic). Adica ca si posesor poti sa fii obiectiv! Seria e WVWZZZ3CZ9E079201, poate stie cineva daca e sportline sau highline!

Off topic: am doua interfete 805 si 912! Este una din ele compatibile? multumesc

Link către comentariu

Cosmin ??? nu, el are BMW acum.... :icon_geek:

Nu are cum sa fie Sportline, cu ornamentele cromate, mai ales pe plafon. Da, interiorul - scaune si bancheta - sunt de Sportline.... eu zic ca e Highline, fara piele.

da, cea mai frumoasa culoare, la Passat - parerea mea - eu am cautat numai asa.....

Amandoua interfetele merg, niciuna (nici cele originale) nu citesc km reali la EDC17 - calculatorul motor care e pe ea.

La ce sa te uiti - tabla - sa nu fie sifonata - verifica lonjeroanele fata-spate, elementele de caroserie, sa fie cele originale. Scaneaza masina - vezi daca si ce erori apar -

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

@iani85

dupa sasiu este echipare Sportline (de altfel jantele de pe ea si scaunele sunt modelul standard la Sportline)

Vehicle Identification No. WVWZZZ3CZ9E079201 Model Designation passat estate Date of production 10.11.2008 Model year 2009 Sales type 3C5292 Engine code CBAB Transmission code KNS Axle drive 6S Interior trim code WQ Roof color 3Q Exterior color / Paint Code 3Q / C8Z

Link către comentariu

A T E N T I E !

Da, cata dreptate am avut, cu km...... exact aproape 100.000km ii lipsesc......

Uite aici, aceeasi masina, mai ieftina si cu 181.000 km la bord .... cumparati din Romania, masini abia aduse.....

http://www.ebursaaut...ism/527419.html

am salvat si o poza cu anuntul, in caz ca dispare.....

ce parere aveti? http://www.autovit.r...-C25437698.html

am vazut-o astazi...proba la drum, nimic de comentat! km oricum nu sunt ai ei...de altfel se vad niste zgarieturi fine pe schimbator...in rest scaune, pedale, volan nu prezinta uzuri evidente.

ca dotari eu zic ca are destule...cel putin pe alea de baza...o navigatie, un volan cu comenzi se pot monta pe parcurs!

Nu are cum sa fie Sportline....pare Highline..doar ca nu are piele

La dotarile si anul care..este...ca sa fie la pretul asta, ii lipsesc minim vreo 100.000 km... ca nimeni nu e prost sa vamd la banii astia, asemenea masina, dupa 3 ani.

Daca asta nu te deranjeaza, atunci e ok.

post-30007-0-58905000-1344367488_thumb.j

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Cum intineresc ele peste noapte, culmea este ca si pretul tine pasul :))

Link către comentariu

@Zaha88

In ianuarie 2012, am platit pt un motor 1.9 E4 din 2007, o taxa de 1500

Link către comentariu

Interesant....acum la peste 150.000 ma asteptam! Intrebarea ramane: daca si ala din cluj i-a dat inapoi???

Link către comentariu

mai are vreo importanta ?

Link către comentariu

Iani nu lua masina fara o verifici la reprezentanta! Cel putin in Pitesti cu 30 de lei poti sa vezi tot istoricul de service(daca exista) cu ochii tai si pentru inca 50 de lei un test complet pe parte electrica cu printurile aferente la final.

Link către comentariu

Da stiam ca taxa de prima inmatriculare e in jur de 1300-1400 euro dar am mai auzit ca ar putea fi luata inapoi apeland la un avocat. Acum sincer iti dai seama ca as dori sa-mi iau inmatriculata gata dar sa vedem ce o sa iasa......nu vezi ca in roman nu prea poti sa ai incredere, nu zic ca nu sunt si excceptii.

Link către comentariu

Referitor la masina intinerita... eu l-as suna pe vrajitor, mi-as da intalnire cu el, si l-as intineri si pe el putin...

Link către comentariu

B6-le este peste Octavia 2 - sunt clase diferite - trebuie sa te hotarasti, ce vrei.

.

.

Pe ce te bazezi cand afirmi asta ? E aceasi platforma tehnica. Pladticele se cojesc mai repede la passat decat la octavia. Si mai sumt destule argumente cat si defectiuni specifice passatului.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Probabil ca spatiu, antifonare si optiuni disponibile. Ca fiabilitate, costuri, cat de practica e masina e fix invers: Octavia bate Passatul

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!