Jump to content

Modificari Idei si Solutii pt Ibiza

LiviuLoto
 Share

Postare recomandată

Am o intrebare, cum as putea eu sa descopar codul vopselei, si de unde as putea face rost de o sticluta pentru mici retusuri?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

206

• SORAN

77

• Toma Aurelian

58

• Cornel.B

50

Top Posters In This Topic

Posted Images

@entu Poti sa te duci la Glazurit, au sediul pe Bdul. Iuliu Maniu in Bucuresti sau mai sunt la Cluj. Fa un search pt un numar de telefon ceva. Iti prepara absolut orice nuanta de culoarea luand mostre din vopseaua ta.

Link către comentariu

SALUTARE, O INTREBARE :DE UNDE SI CAT COSTA GRILA PT IBIZA ACEEIA FARA SIGALA SEAT . MULTUMESC

Modificat de spoon
Link către comentariu

@entu Poti sa te duci la Glazurit, au sediul pe Bdul. Iuliu Maniu in Bucuresti sau mai sunt la Cluj. Fa un search pt un numar de telefon ceva. Iti prepara absolut orice nuanta de culoarea luand mostre din vopseaua ta.

Sunt din Lugoj este o distanta destul de mare. Rog pe cei care sunt din apropiere, daca cunosc un astfel de service.

Multam oricum de raspund

Link către comentariu

Cu codurile te duci la dealer si dai comanda. Nu e vorba de capacele de oglinzi cromate, ci de capacele de oglinzi de ibiza FR, vopsite in argintiu mat. Asa arata, asta e o poza de pe masina mea:

dsc00246un4.jpg

merci mult!!!!

Link către comentariu

Sorin.tudor, fii atent cand demontezi/montezi capacele, eu am reusit sa crap oglinda din dreapta. In mod normal, intai se scoate sticla oglinzii, apoi se apasa pe niste cleme ca sa scoti capacul. Cei de la service de obicei, din lene, baga o surubelnita si impling de capac, zgariindu-l astfel.

Link către comentariu

dar nu sparg oglinda :) ...si eu am facut aceeasi greseala :) ... daca se zgaraie plasticul nu prea conteaza...dar oglinda este vreo 80 ron :) ...so... baga surubelnita :)

Link către comentariu

Teoretic, orice service auto care are si vopsitorie si se respecta, adica are cu ce, iti poate face orice culoare vrei tu ...

Link către comentariu

salve, a montat cineva pana acum asa ceva http://www.scangauge.ro/buy/index.shtml ? sau aveti idee daca se potriveste si la mine ?

ar fi super daca s-ar potrivi .. nu mi-ar mai trebui computer de bord .. as avea ceva mai mult de atat .. stiti ceva de compatibilitatea lui cu masina ?

Modificat de cristic
Link către comentariu

salve, a montat cineva pana acum asa ceva http://www.scangauge.ro/buy/index.shtml ? sau aveti idee daca se potriveste si la mine ?

ar fi super daca s-ar potrivi .. nu mi-ar mai trebui computer de bord .. as avea ceva mai mult de atat .. stiti ceva de compatibilitatea lui cu masina ?

subiectul asta l-am abordat si l-am studiat si eu. citeste aici concluzia la care am ajuns: http://vwforum.ro/index.php?s=&amp...st&p=513026

cat despre compatibilitate, cik merg pe majoritatea masinilor din 1996 incoace, care au OBD2 (citeste aici: http://www.scangauge.ro/support/FAQ.html#1 )

daca vrei sa discutam mai pe larg, contacteaza-ma pe YM sau da-mi PM.

drum liber.

Link către comentariu

Aveti idee cat costa aparatorile de noroi si unde ? La Alto syncro sunt 180 ron si parca n-as da atatia bani pe 2 bucati de cauciuc de care ma si pot lipsi

Link către comentariu

Nu cred ca merita investitia.

Eu am avut pe fabia aparatori... dar haionul se murdarea la fel ca la ibiza.

Link către comentariu

ma exaspereaza cand merg pe ploaie si mi se umple luneta de mazga, de trebuie s-o spal din 5 in 5 minute. cine are astfel de presuri? comentarii va rog

Link către comentariu

O poza, un pret pentru cine are presuri. Sper sa fie macar utile pe cat de inestetice sunt. Vreau sa aud pareri de bine despre presuri (ca sa-mi iau si eu :salut: ) ca ma enerveaza luneta murdara si borcanul de apa gol

Link către comentariu

Si-a schimbat cineva lumina in bord si pe consola? Cu ce costuri? Ce fel de leduri sunt? Sunt usor de schimbat sau se apeleaza la cineva care se pricepe.

Link către comentariu

Si pe mine m-ar interesa. Soran si-a facut la Ibiza lui insa am inteles ca momentan nu se baga sa le faca si altora. Sper ca a mai prins experienta sau poate gasim pe altcineva.

Link către comentariu

Salutare !

Buuuna treaba, alexroy, bravo !!

Niste praguri faine dar negre stie cineva unde gasesc pt o Ibiza ?

Modificat de Blu3Sky
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut baieti!

Pana la urma, si-a pus cineva acea bara stabilizatoare despre care se vorbea la un moment dat?

(http://www.seat.com/com/generator/su/com/newIbiza/site/accessories/sport/Strut-brace/main.html)

Problema mea e ca dupa nici 17000 km, suspensiile mele parca sunt de guma. Am luat de curand o curba ceva mai tare si daca nu aveam centura cred ca ma trezeam pe scaunul din dreapta :P La inceput n-avea nici un pic de ruliu, acum parca e vapor. Pana si cand franez, se balanseaza toata masina din fata in spate. Acestea fiind zise, cam incep sa ma satur. Am trimis acum un mail la Porsche sa intreb cat costa kitul de suspensii sport pentru Ibiza, dar ma gandeam ca poate rezolv macar o parte din problema cu acea bara stabilizatoare.

Orice sugestii sunt binevenite! Cheers! :)

Link către comentariu

bara dintr-aia are georges pe ibiza lui. si eu am vrut/vreau (sunt inca nehotarat) sa-mi pun si eu bara de rigidizare pt compartiment motor, dar am mai intrebat in stanga-dreapta si majoritatea mi-au spus ca astea-s utile la masini care au cel putin 150 de cai sub capota, si ca pt ce am eu (85 cai ) nu voi simti nici o diferenta. georges in schimb spune ca masina este mai bine inchegata si ca tinuta de drum este mai buna. acuma, nici eu nu stiu ce sa mai zic...

tu zici ca suspensiile tale sunt din ce in ce mai moi, ce te face sa crezi ca o bara de asta iti va intari suspensiile ?, daca vrei stabilitate mai mare uita-te dupa niste suspensii sport, dar nu neaparat de la porsche sau vreun reprezentant seat, ci parerea mea e ca ai putea confrunta si oferte de suspensii aftermarket.

uite aici ceva poze cu niste suspensii sport aftermarket: http://vwforum.ro/index.php?s=&amp...st&p=510133

multa bafta, drum liber si bun.

Link către comentariu

man...evident ca nu cred ca bara stabilizatoare imi va intari suspensiile :) ma gandeam ca poate ofera ceva stabilitate in plus in curbe, ca pana la urma asta ma deranjeaza cel mai rau, faptul ca nu mai am incredere s-o bag in curbe un pic mai tare. problema cu suspensiile sport e ca un kit costa de la 500E in sus. bani pe care in momentul asta nu-i am :D bara aia costa vreo 300 lei.

so, eram curios daca si-a pus cineva si simte vreo diferenta notabila. s-o pun macar ca un fix temporar, pana fac rost de bani pentru un kit de suspensii calumea.

merci frumos de raspuns. numai bine! :))

Link către comentariu

am dat un site mai sus unde gasesti pentru ibiza ta, si arcuri/amortizoare/seturi suspensie sport aftermarket, sau intri pe site-urile producatorilor si vezi ce se potriveste pentru tine, la ce preturi, iti iei un card de credit, faci comanda si platesti si tu cat poti pe luna (daca nu ai bani acum).de asemenea poti lua niste arcuri mai tari fara sa mai inlocuiesti ceva, cu suspensie sport castigi stabilitate in detrimentul confortului, mergi tot timpul sport???.pe de alta parte ce fel de curbe iei tu si cu viteza?!?!

drive safe :(

Link către comentariu

@alexroy

1. merci, am vazut site-ul demult. de acolo stiu cam cat costa un kit de suspensii.

2. nu-ti imagina ca la curba luata in viteza ma refer la ceva de genul 70 de grade cu 150! dar pur si simplu nu-mi place ruliul caroseriei, care apare la peste ~40kmph in curbe in care n-ar trebui sa se intample nimic. de exemplu (pentru cine stie) este o curba la dreapta, in sensul de mers dinspre cartierul aviatiei spre aviatorilor. cand am luat masina n-aveam nici o problema cu ea. acum ma chinui un pic s-o tin pe trasa ideala.

3. confort...hmmm...prefer sa ma plimb cu un ATV decat cu un vapor...if u know what i mean :blush:

dar discutiile astea sunt un pic pe langa subiect...eu intrebasem de bara aia stabilizatoare...pana la urma, stie cineva daca merita pusa, sau nu?

Link către comentariu

scuze de offtopic, dar si eu simt ca la curbe mai stranse (dreapta sau stanga), si cu vreo 50 km o simt cum se ridica de spate.mi-au spus si niste prieteni care

mergeau in spatele meu ca se ridica mult spatele si aveam o roata in aer, si asata cand aveam vreo 10.000 km.si eu ma gandeam la bare stabilizatoare (fata+ spate) dar m-am lasat, ca o sa vreau in curand LEon.legat de bare am inteles (si m-am gandit) ca ibiza este hatchback si destul de usoara pe spate ar trebui sa pui si fata si spate, sau un sac de ciment in portbagaj :)

Link către comentariu

Sac de ciment...am deja subwooferul :D

Legat de suspensii, am gasit un kit de la Koni ceva mai ieftin, si cred ca pana la urma o sa strang un pic cureaua si o sa-l comand :)

Kitul aici daca intereseaza pe cineva: http://www.europerformance.co.uk/pages/pro...mhtml?id=629554

Importatorul oficial Koni in Romania: http://www.autobros.ro

O sa le dau acum un mail sa-i intreb la ce pret pot sa-mi aduca kitul respectiv. Apropo, Porsche vinde kitul de suspensii sport de la Seat cu ~2800 lei. Adica mai mult de dublu fata de unul Koni, si de asemeni mai scump ca unul Bilstein...

Modificat de drakool21
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!