Jump to content

Modificari Idei si Solutii pt Ibiza

LiviuLoto
 Share

Postare recomandată

Am si ridicatoarele deja si becurile. Lucrez la ele. Autoleveling nu are nici masina (FR) cand vine direct cu ele. Autoleveling nu au toate masinile dotate cu xenon, au doar cele foarte scumpe, v-as scrie aici care, dar cred ca nu am voie.

farurile cat te-au costat si de unde le-ai luat ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

206

• SORAN

77

• Toma Aurelian

58

• Cornel.B

50

Top Posters In This Topic

Posted Images

Toma Aurelian

sunt super farurile ..felicitari pt achizitie... ;) sa ne spui si noua de unde le-ai luat...cat au costat...poate ne cumparam si noi cate ceva? :P .

Link către comentariu

O sa va spun maine pretul exact, ca trebuie sa intreb pe cineva. Am facut comanda la PBA.

Link către comentariu

Nu vrea sa-mi zica, cadoul e cadou domne'. Oricum cred ca se poate afla, hai ca sunteti baieti mari.

Link către comentariu

Toma Aurelian

ok... oricum am crezut ca ai facut vreo descoperire .... :P (o groapa cu piese pt ibi) :P ...cred ca au costat in jur de 40 milioane..

Modificat de Toma Aurelian
Link către comentariu

Da, e o groapa magica, sper sa mai fie chestii prin ea, nu de alta dar sapaturile nu au incetat. :)

Link către comentariu

Toma Aurelian

vezi ca poti sa vinzi farurile vechi... tu avand facelift ..respectiv faruri duble. cu banii obtinuti poti face alte modificari ... un schimbator nou sau alte accesorii originale , folii eventual jante.. :P dar alea le poti schimba usor...doar vanzand jantele originale :P pe mine ma bate un gand :blink: ... as da jantele astea + cauciucurile pe un set de jante noi pe 16" :P

Link către comentariu

Mission complete. Am rezolvat si cu farurile, sunt pe masina. Nici nu pot sa va explic cat de mutumit sunt. Se vad extraordinar. Am incercat aseara sa fac poze dar nu am reusit, cred ca o sa fac ziua pana la urma.

Link către comentariu

Am vazut-o azidimineata. Dau foarte bine. :rolleyes:

Bravo!

Link către comentariu

Nu prea stiu eu unde sau cui sa vand farurile care au fost pe masina. Am pus anunt la vanzari dar se duce la vale 2-3 pagini pe zi si nu cred ca apuca nimeni sa-l citeasca. Asa ca daca auziti voi pe cineva care ar fi interesat, hai sa le vindem, ca sa ne strangem si noi la o bere. :Driver:

Link către comentariu

Ce tip de faruri sunt? Daca sunt cele cu 2 becuri /far as fi interesat de un pret.

Scuze am gasit anuntul.

Modificat de teodorM
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Vreau sa va intreb dc se poate pune "ceva" langa ambreiaj, in locul unde iti ti piciorul ? pt ca nu am nimik acolo si materialul care este acolo se umple de praf si mizerie. Ce parere aveti? Oare gasec ceva de cumparat in service ?

Modificat de Aries
Link către comentariu

In locul ala se poate pune un foot rest. Uite aici un tutorial cu montarea pedalelor si footrest-ului de audi tt. Sunt date si codurile de produs, deci poti merge sa faci comanda la Porsche. Daca ai nevoie de un numar de telefon, da-mi un PM.

http://www.vwforum.ro/articol.php?id=81

Link către comentariu

"Footrest-ul nu merge pe toate modelele. Spre exemplu, pe Golf merge dar pe Ibiza nu."

sunt frumoase dar cam scumpe mai ales footrest-ul.

Link către comentariu

Asta cam asa e , si nici nu se potriveste. Oricum, la revizia de 15000, o sa le cer, la cei din service, vreo solutie, poate au asa ceva care merge si la ibiza. cel putin acuma stiu ce sa le cer :P .Merci CristiN

Link către comentariu

De astea ce parere aveti. Ce-a mai ieftina metoda de a modifica vizual pragurile. :icon_thumright:

Mi sa sugerat sa le fac pe rosu (de altfel in masina se ragaseste rosu si negru). Ce parere aveti.

Sa le dau jos sau sa le las?

post-7745-1178129554_thumb.jpg

post-7745-1178129578_thumb.jpg

Link către comentariu

Tiganie cu scrisul ala pe prag... da-l jos! :icon_thumright:

Link către comentariu

Arata bine, dar, o poza din alt unghi unde sa se vada toata masina. :icon_thumright:

Link către comentariu

De astea ce parere aveti. Ce-a mai ieftina metoda de a modifica vizual pragurile. :)

Mi sa sugerat sa le fac pe rosu (de altfel in masina se ragaseste rosu si negru). Ce parere aveti.

Sa le dau jos sau sa le las?

iti mai trebuie un sidiu agatat de retrovizoare :D

scapa de ele cat mai repede :D

Link către comentariu

OK. S-a executat. Inscriptiile au disparut :)

Eu doar am intrebat :) nu trebuie sa ma luati la bataie :)

Merci mult de sfaturi

Link către comentariu

In afara faptului ca aratau ca naiba, nu cred ca ar fi rezistat prea mult timp, din cauza apei care se aduna acolo.

Daca vrei neaparat sa-ti pui ceva acolo, sunt destule solutii, after market sau originale.

Link către comentariu

Prima poza unde scrie doar Ibiza daca era pe o culoare inchisa eu zic ca nu arata deloc rau,oricum cu apa sigur avea o problema si in timp se desprindea.

:P

Link către comentariu

Am o tema de gandire :vaidecapulmeu:. Vreau sa schimb sau sa imbrac fetele la portiere(partea textila). A mai facut cineva asa ceva? Un sfat ceva......... Pe culoare sunt hotarat sa pun rosu. Sa pun material textil sau piele ecologica? Clar ceva sa poate fi intins, sa se muleze. Daca e dupa ce fac operatiunea vin si cu poze.

Astept sugestii. Merci anticipat

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!