Jump to content

Vopsire etriere

WSN
 Share

Postare recomandată

XtremeClubEmotion
www.pitstoptuning.ro -> contact -> dai telefon si intrebi daca au pe stock ;) Magazinul este pe stefan cel mare... lucru care neavand profilul completat, nu stiu daca te ajuta.

Merci mult de tot... am sa intru pe site sa iau datele si am sa-mi completez si profilul de aici de pe forum... ;)

EDIT: Din pacate nu le merge site-ul....dar de la ei am luat unele chestii.....stiu unde este magazinul. Am sa mai intreb si la Color Tuning ca mi se par cei mai seriosi si sa vad de unde pot lua.

Modificat de XtremeClubEmotion
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 606
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• razdan

24

• Ice_2k

22

• voinea

13

• BogdanS

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

la mine merge site-ul acum, cine stie... uite datele de contact:

Sos. Stefan Cel Mare nr. 1 Bloc Perla parter - Sector 1 Bucuresti

Cod Postal 011736

Tel. 021. 230. 33. 32 / 021. 230. 22. 42 / 0727-TUNING / 0743-TUNING/0788-TUNIN

Link către comentariu

• 1 month later...

ma duc la pit-stop sa iau vopsea pt etriere , eu am 4 de facut , se mai combina cineva ? cica 8-10 etriere ajunge un tub ...

Link către comentariu

Eu m-as combina dar as vrea pe albastru ,nu stiu ce culoare vrei tu ?? presupun ca rosu !????Mai e cineva care vrea culoare albastra ????????

Link către comentariu

Albastre ma intereseaza si pe mine, vb pe MP cand te decizi sa faci pasul.

Link către comentariu

Ma apuc si eu cand vine caldura.

Sunt curios daca si-a sablat cineva etrierele inainte de vopsire. Necesita evident demontare, si probabil este mai de durata, dar cred ca se curata mai bine.

Eu asa as vrea sa fac.

Link către comentariu

@bebestef nu cred ca are rost... de ce vrei sa faci asta?

Link către comentariu

am senzatia ca la mana nu poti curata bine rugina si restul, si mai ales nu cred ca o poti face din cauza "reliefului" care este destul de accidentat, si a pozitiei complicate in zonele ascunse si greu accesibile.

asta am observat la o prima privire. poate dupa ce scot rotile si studiez mai in detaliu ma razgandesc.

Link către comentariu

se poate, eu le-am curatzat... o masina de gaurit cu perii de sarma ajuta mult. plus dupa aceea o perie de sarma si multe straturi de feruginol si tot asa alternant vreo 5-6 zile si le faci luna.

Link către comentariu

mi se pare mult mai bine sablete, pt ca nu muncesti asa mult, si rezultatul este net superior.

nici nu cred ca e prea scump. am citit pe forum ca sunt cateva locuri unde se poate sabla in buc.

Link către comentariu

solutia lui scirocco este foarte buna, asa am facut si eu, o perie de sarma montata pe o bormasina (peria de sarma este speciala pt asa ceva, evident) si merge brici.

Link către comentariu

• 1 month later...
  • Administrator

se baga careva la 1/2 kit de vopsea etrieri FOLIATEC ? Eu am facut in 2004 impreuna cu Alexrosiu pe Golfu IV (se vede la prima pagina a acestui topic) si inca se tine foarte bine acest tip de vopsea. Caut acum "partener" pentru facut aceasi operatiune (1/2 din vopsea pe masina mea si 1/2 pe masina "partenerului" ).

Maine ma interesez de pret si de disponibilitate pe stoc la Pitstoptuning.

Link către comentariu

am curatzat etrierele cu feruginol, mai exact le-am lasat la inmuiat vreo 2 zile, le-am curatzat cu perie de sarma si le-am vopsit cu spray, vopsea acrilica la 140.000 lei, au ieshit super. am incercat sa le sablez dar 6 bari cat am eu la munca nu a facut nimik....

Link către comentariu

Cum am mai spui, voinea, ma bag si eu la etrieri ca tot avem de facut atatea impreuna. :)

Link către comentariu

se baga careva la 1/2 kit de vopsea etrieri FOLIATEC ? Eu am facut in 2004 impreuna cu Alexrosiu pe Golfu IV (se vede la prima pagina a acestui topic) si inca se tine foarte bine acest tip de vopsea. Caut acum "partener" pentru facut aceasi operatiune (1/2 din vopsea pe masina mea si 1/2 pe masina "partenerului" ).

Maine ma interesez de pret si de disponibilitate pe stoc la Pitstoptuning.

eu ma bag la o vopsire sigur, dar am 4 etriere.

ajunge vopseaua si pentru toate etrierele mele?

daca da conteaza pe mine.

sper ca e vorba de rosu.

Link către comentariu

Eu am folosit vopsea normala de metal,asa am avut si pe ibiza si uite ca a trecut un an si nu sa exfoliat nici un mm.

dscf00194xc.th.jpg

Link către comentariu

Cate straturi ai dat cu vopseaua normala de metal?

Eu as da vreo 3...

Link către comentariu

Merci... asa ma gandeam si eu... la vreo 3 straturi

Link către comentariu

Aveti idee daca se pot combina nuantele de vopsea rosu si negru?

Vorbesc de vopseaua aceea speciala.

Mi-ar placea ca rosul sa fie putin mai discret nu asa aprins cum am vazut majoritatea etrierilor vopsiti.

Link către comentariu

Cum mi-am luat si eu jante, logic urmatorul pas e vopsire etriere. Masina mea e aurie, jantele argintii si nu prea stiu ce culoare sa aleg... :)) Any suggestions ? Mentionez ca vreau sa fie Foliatec (sau altceva "profi" daca a mai aparut ceva intre timp, binenteles la un pret rezonabil)

Link către comentariu

de la foliatec cred ca merge rosu cel mai inchis si cred ca si auriul care il au ei vezi culorile pe site undeva ca sigur sunt ca am cautat eu mai demult si erau http://v2-en.foliatec.de/shu_cms/index.php?kid=19

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Cum mi-am luat si eu jante, logic urmatorul pas e vopsire etriere. Masina mea e aurie, jantele argintii si nu prea stiu ce culoare sa aleg... :) Any suggestions ? Mentionez ca vreau sa fie Foliatec (sau altceva "profi" daca a mai aparut ceva intre timp, binenteles la un pret rezonabil)

Nu stiu daca ar merge rosu... :) ... parerea mea e ca ar trebui sa le vopsesti galbene...

Un galben strident (dar care sa nu bata spre verzui :) )

Spor la treaba :)

Link către comentariu

Eu am luat azi o vopsea auto normala (SIRO DAF 0086142, asemanatoare e Palinal D027 dar e mai scumpa) la aproximativ 120 RON kg si am vazut cum s-a preparat, prin amestecul mai multor culori, nuanta dorita de mine.

Aveti idee daca se pot combina nuantele de vopsea rosu si negru?

Vorbesc de vopseaua aceea speciala.

M-am interesat (inclusiv la chimisti) si mi s-a spus ca si in cazul Foliatec se pot amesteca culorile oferite de comerciant pentru a obtine alte nuante.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!