Jump to content

Halkidiki


VEKAU
 Share

Postare recomandată

Salutare uameni buni! :D

Intrucat exista topic-uri separate despre Thasos, Rodos sau Creta cred ca unul dedicat special si acestei regiuni din Grecia va fi de folos celor ce vor dori sa-si petreaca vacanta in vreuna din locatiile existente in zona fara sa mai fie nevoit sa sape prin alte topic-uri generale sau eventual in alte forumuri.

Deci propun ca aici sa scriem impresii, sfaturi, poze, recomandari cu date concrete despre tot ce inseamna si a insemnat pentru cei ce am fost in Halkidiki. Din pacate nu cred ca o sa pot scrie totul dintr-un foc asa ca voi segmenta in mai multe parti.

Dar sa incep cu inceputul care isi are originile in urma cu doua luni cand dupa ce nu mi-a placut ce am mai gasit pe la agentii am decis sa facem o rezervare pe e-mail la Lagomandra pe bratul Sithonia. Zis si facut. Omul n-a vrut niciun avans spunand ca este suficient e-mailul. Asa au spus si altii care au avut de-a face cu oameni seriosi. Eu n-am avut! Rezervarea a tinut pana in ajunul plecarii noastre cand am aflat ca era totul ocupat in aceasta perioada; dar nu de noi... Am tras aer adanc in piept si am pornit la drum plin de incredere ca ne vom descurca la fata locului. Intre timp mai facusem sapaturi pe net si mai gasisem niste locatii disponibile in Hanioti si in Nikiti, asa ca talpa. Plecat noptea la ora 1 ajuns la destinatie in Nikiti la 14:30. La 2 si un sfert eram la coada la vama la noi, pe la 4 intram in Bulgaria. Era sambata si cam era coada, insa numai la romani - dormeau probabil. Despre drumul prin Bulgaria nu scriu aici, ci in topicul despre Bulgaria. La granita Bulgaro-Greaca cam o ora jumatate din cauza bulgaroilor de data asta. E, si intram frumusel in Grecia. Ba nene! Ce gust bun are aerul liberatii!! De cum intri atmosfera se schimba brusc. In primul rand case de oameni normali, pe urma respect pe strada. Da, siguranta te paste peste tot. Adica foarte respectosi in condus . Constienti si retinuti, fara depasiri sau iesiri din lateral de aiurea. Ce mai!

O placere. Desi sunt multe masini pe strada se circula la coloana cu 100 pentru ca nu sunt gushteri sau givetzi care sa aiba soriciul gros in talpa si in obraz ca sa se tot bage in fata. Evident ca mai erau care se grabeau tare dar sunt asa de putini ca sunt de neglijat. Chiar crezi ca au o problema de se grabesc asa! Pe de alta parte oricat te-ai stradui nu te poti rataci. Doar daca nu esti atent. Se trece pe langa Salonic pe o sosea de centura (Road Ring) pe trei benzi unde traficul este uns. Te duci cu ce viteza doresti.

Odata ajuinsi in Nikiti am gasit de cazare fara prea mult efort intr-una din multiplele posibilitati aflate pe malul marii. Nu aveam vedere la mare, dar camera era cocheta, racoroasa cu tot ce trebuie, chicineta, frigider, tv, loc de parcare, loc de joaca plus un pat in plus. Pret final negociat 35 euroi pe noapte. Inauntru erau alti romani cu care la inceput ne-am conversat in engleza, nestiind ce neam eram...Oameni de treaba fara tarantele, fiecare cu treaba lui. Ce gasisem initial pe net s-a dovedit a nu fi conform cu realitatea la fata locului pentru ca si acolo mai sunt camere neconforme locuitului uman al acestui secol.Mai exista si mizerie si igrasie...ca si ei sunt uameni!

Nikiti s-a dovedit ulterior a fi o statiune buna cu multiple taverene pe malul marii, foarte bine amplasata - vezi niste apusuri de soare deosebite - cu cateva supermarket-uri foarte bune, populata si totodata linistita. De aici a inceput aratul pentru ca am facut numai acolo peste 1000 km. Pai ce ne-am zis noi? Daca tot nu suntem angajati la vreun sejur de hotel de ce sa nu incercam mai multe locuri in aceeasi vacanta. Asa ca ne-am cazat in trei locatii diferite: Nikiti a fost una, Hanioti a doua si Vourvourou a treia.

(va urma)

Modificat de VEKAU
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • VEKAU

    24

  • horgarban

    9

  • ADU 33

    7

  • MOTANUL

    6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hanioti parca a ars...Eu am fost la sfarsitul lunii august in Halkidiki,si atunci erau incendiile alea mari pe bratul Kassandra si una din statiunile afectate a fost Hanioti...nu stiu in ce masura...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sa trecem mai departe. Intre timp poate ma lamureste si pe mine cineva cum sa fac sa atasez poze mari.

Deci cum spuneam la Nikiti taverne pe alese. Intotdeauna am aplicat principiul lui Marco: unde este lume multa, este mancare buna si preturi omenoase. Functioneaza aproape intotdeauna. Asa am mancat la Kazanis si am mai incercat si o alta care avea in special inghetata al carei nume nu l-am retinut. De aici am facut doua excursii catre Hanioti si Vourvourou unde ne-a placut foarte mult si am facut rezervari la cazare.

In Hanioti intradevar a fost una din statiunile afectate de incendiu. Mai degraba se poate spune ca a fost un parjol deoarece a batut vantul puternic atunci, iar copacii nu erau arsi complet, erau mai degraba uscati si innegriti. Insa toate astea pe partea dreapta a strazii cum te duci, statiunea nefiind afectata in vreun fel. Mai mult, nu stiu cum si prin ce minune casele care erau printre copacii arsi nu numai ca nu erau afectate, dar aveau gradinile intacte si nici macar o vreo urma de afumatura nu am vazut. Dar nici macar una! Oricum parjolul mi s-a parut mai evident in statiunea precedenta, adica in Polihrono.

In Hanioti ca la statiune: lume multa, stradute multe si inghesuite de taverne pe toate gusturile, magazine de suveniruri cu duiumul.In centru o piata cu o fantana arteziana ce aduce un aer mai degraba italian. De altfel am fost surprins peste tot de o foarte mare asemanare cu asezarile din Italia desi nu sunt tari vecine. Plaja?

Ei bine plaja cu un nisip mult mai prost decat in Nikiti, iar apa nu avea aceeasi limpezime ca vis-a vis. Aici s-a intamplat sa gasim din a doua incercare locuri la hotel de patru stele, Hanioti Palace. Tarif noapte 80 eur cu mic dejun. Patru stele? Cred ca erau doua afara si doua inauntru, pentru ca daca piscina si gradina din jurul hotelului erau deosebite, inauntru nimic nu arata a patru stele. Poate a doua plus. La fel si micul dejun. Slab-slab! Poate unii se incanta la un bufet suedez, dar ce faci daca produsele sunt din cele mai slabe calitativ si nici macar o cafea ca lumea nu poti servi?! Aici ne-am dat seama cata plasa iti poti lua cu all inclusive si mi-am adus aminte ca ultima data la all inclusive am fost prin armata si intradevar nu mi-a placut... Acuma nu generalizez, doar subliniez ca exista un risc destul de mare in acest sens. Bineinteles romani si pe aici si chiar vecini de camera. De data asta insa comunisti cu cefe groase si educatie pe masura: vorbit tare de dimineata peste balcoane, supt de masele la greu si o intalnire pe masura cu o replica autentica "nu nu mai place Mamaia?!" ce m-a lasat fara raspuns. Macar de mi-ar fi placut vreodata...

La taverene desi peste zi pareau mult prea multe, seara pe la 8 se"imputinau" si deveneau stramte de cu greu gaseai un loc. Tot aici am fost incarcati la nota de aiurea si serviti mai ca la noi, la taverna Dionisios. Daca tot era inghesuiala...Deci frumos in Hanioti, dar numai cui ii place inghesuiala este recomandabil.

De aici am facut turul peninsulei Kasandra, foarte spectaculos si ne-am intors pe peninsula Sithonia, la Vourvourou.

(va urma)

Modificat de VEKAU
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Intre timp poate ma lamureste si pe mine cineva cum sa fac sa atasez poze mari.

Ca sa pui poze pe forum foloseste http://www.imageshack.us/

Te duci acolo si uploadezi poza (maxim 1.5MB) dupa care copii linkul din Thumbnail for forums (1) si-l pui pe forum

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

img0128rm6.th.jpg

apus de soare in Nikiti.

de proba.

multzam'!

ia te uita ca merge... :vaidecapulmeu:

revin mai pe seara si cu alte foto.

Modificat de VEKAU
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

img0052kx7.th.jpg

Nikiti

img0208pc3.th.jpg

Hanioti

Din pacate merge destul de greu conexiunea.

Am sa mai incerc si mai tarziu cu alte foto.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

img0286gw7.th.jpg

img0288df2.th.jpg

img0292ip4.th.jpg

imagini din turul Kasandrei.

se observa rezultatele incendiului.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dar sa trecem si la ultima parte a calatoriei in Halkidiki.

Am ales ca ultima locatie de cazat Vourvourou unde am cautat ceva cu vedere la mare si evident am gasit. Din prima! Ba chiar pot spune ca a fost cea mai calitativa cazare dintre cele trei - camera mare, privelistea, dotari etc. Initial vroiam sa stam doar cinci nopti, dar dat fiind splendoarea locului am prelungit sederea cu inca doua nopti. Pret negociat la inceput 30 eur pe noapte, pret final pe 7 nopti 200 eur. Asta mi-a placut acolo! Desi nu sunt oameni avuti si asta se vede la tot pasul, nu-si baga unghia in gat ca nu incaseaza cat si-au propus. Pentru ca nu-si propun. Conteaza mai mult continuitatea, decat profitul de moment. Dar asta provine si din faptul ca sunt intr-o concurenta acerba.

Zona este deosebita, foarte buna pentru cine merge cu copii si extraordinara pentru cine are de gand... Pentru mai multe detalii consultati http://www.halkidiki.com/vourvourou/aerial.htm.

Localitatea este compusa in majoritate de case de vacanta, dar sunt si taverne si cateva supermarket-uri. Recomandat de departe taverna Paris - preturi bune, calitate, atmosfera. Oricum la numai 11 km sunt supermarket-urile din Nikiti: Lidl, Marinoupoulos si inca unul in caz ca nu gasiti tot ce trebuie la cele din Vourvourou. Deci daca vreti sa faceti o vacanta de vis, Vourvourou poate fi unul dintre locuri. Gasesti de toate intro veritabila asezatre exotica: golfulete, apa turcoaz, nisip fin, diguri naturale. De alfel bratul Sithonia este mai muntos decat casandra, localitatea fiind pe malul marii la poalele muntilor.

De aici poti ajunge oriunde doresti atat pe acest brat - de exemplu poti sa te sui in masina seara si sa vizitezi orice alta localitate, chiar sa ieie masa - cat si inspre bratul al treilea Athos, pana la Ournapolis. Nu am vazut chiar tot, dar NU ne-au impresionat Neos Marmaras, Metamorfosis si Gerakina in schimb Sarti a fost o surpriza foarte placuta mai ales ca este destul de izolat fata de celelalte localitati.Foarte populat , foarte dotat si cu o priveliste minunata catre muntele Athos. Foarte multe masini de Ungaria acolo. Asta pe Sithonia. Inspre Athos am ajuns numai pana la Pycardikia, dat fiind ca drumul devenea parca tot mai abrupt. Foarte frumos drumul, dar pentru cei care stau bine cu inaltimile: pe margine nu are parapet de protectie asa ca vezi direct haul...

De la Ormos Panagiotis care este imediat langa Vourvourou se poate pleca in croaziera catre muntele Athos, ceea ce am si facut. 20 euroi de caciula si copilul free. Deosebit! La intoarcere oprire in Ournapolis pentru doua ore pentru pranz si cumparaturi. Destul de frumoasa asezarea, dar din nou s-a"gresit " nota de plata de la masa. Din nou inghesuiala... Pe vapor insa am avut ocazia sa ne reamintim de ceea ce inseamna gramada. Eram aproximativ 400 de suflete de toate natiile si printre noi evident si rusi. E, vreau sa va spun ca cu nesimtirea cu care s-au instalat in Europa de Est in urma cu ceva vreme, miscare a caror efecte sunt inca vizibile si astazi, cu aceeasi nesimtire te calcau pur si simplu in picioare sau ocupau caile de acces fara nicio sinchiseala. Ce pardon, ce sorry!!! Nimic! De recunoscut ii recunosteai de la o posta dupa uniforme: ciorapi cu papuci si burti neincapatoare in camasi. Ne-am enervat o tzara, dar ne-am consolat ca nu mai poate dura inca vreo 50 ani...

Tot de la Vourvourou se poate ajunge usor la Salonic. Sunt cam 120- 130 km. Revin si subliniez ca distantele se parcurg mult mai usor data fiind fluiditatea traficului provenita si din disciplina.

Deci ca sa concluzionez am plecat pentru vreo 10 zile si am stat 14. Total km facuti 2630, din care 1600 reprezinta drumul dus intors; consum mediu 5.3. merita sa mergi cu masina pentru ca aria de acoperit este larga (1000 km nu sunt de colea). Personal m-am convins ca nu merita sa stai priponit intr-un singur hotel de care sa pleci satul dupa sapte zile. Doar daca nu iti place condusul. Pot spune ca nu sunt deloc obosit. Dimpotriva. Cred ca daca mai aveam timp si bani mai ramaneam... Succes!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

VEKAU, felicitari pentru material, anul viitor te si vad ghid pe la ceva agentie greceasca :lol: ! Nu mi-am dat seama prea bine unde se afla Nikiti...ai putea sa localizezi? Din pacate din locul unde am fost noi apusul de soare era cam obstructionat. Noi am avut un sejur cu cazare si masa in acelasi loc, dar am fost la plaja si am facut excursii in mai multe locatii. Chiar daca am decis sa fie un concediu mai relaxant anul asta, si n-am fost in Sithonia sau la Athos, totusi am facut turul Kassandrei, la Salonic si am dat o tura de o zi la Meteora, unde e super. Am sa pun poze deseara.

Modificat de adig
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

multumesc, am plecat toba de documentat pentru ca nu-mi plac surprizele neplacute. adica imi place sa le fac fata.

bravo pentru meteora!

noi n-am reusit. poate data viitoare.

Nikiti este pe Sithonia intre Gerakina si Neos Marmaras ca locatii mai mari.

lagomandralocalizareva6.th.jpgmap3lrgtq3.th.jpg

le. acum vad ca unele locatii le-am mai botezat...important este ca se aseamana la denumire.

Modificat de VEKAU
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asa cum am promis:

Thessaloniki

Concediu2006Grecia340.jpg

Nea Potidea

Concediu2006Grecia327.jpg

Siviri

Concediu2006Grecia285.jpg

Possidi

Concediu2006Grecia044.jpg

Skala Fourka

Concediu2006Grecia273.jpg

Nea Skioni

Concediu2006Grecia122.jpg

Meteora

Concediu2006Grecia212.jpg

Spre Hanioti (urme de incendiu)

Concediu2006Grecia135.jpg

Polichrono

Concediu2006Grecia137.jpg

Kalandra

Concediu2006Grecia089.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mama cate mai sunt de vazut in zona asta!

la cat am umblat pot sa spun ca in afara de Salonic si drumul spre Hanioti nu am vazut nimic din ce poze ai pus tu aici.

nu stiu cum stau lucrurile prin alta zona a Greciei, dar Halkidiki e densa rau in locuri deosebite...

Modificat de VEKAU
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si mie mi-a placut mult Halkidiki, insa dupa aproape 4500 Km facuti numai prin Grecia, parca mi-a parut rau ca am stat aproape 1 saptamana numai in peninsule.

Mie mi-a placut parca mai mult sudul Greciei...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 8 months later...

Imi zice si mie cineva ce se poate vizita in Thesaloniki???(sfaturi,locatii,preturi,etc) Ca am fost anu' trecut in Halkidiki si in oras nu ....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

noi am lasat masina intr-un bloc de parcari si am luat-o la picior pe bld-ul principal si am ajuns pana la turnul alb. nu am vizitat prea multe, insa m-a impresionat o biserica ortodoxa de unde te serveai cu lumanari la liber, lasand contravaloarea tot la liber. ca doar aveai frica de Cel de Sus... foarte civilizat! asemanator cu aranjamentul bisericilor catolice.

Modificat de VEKAU
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

salut - postez si aici ce am postat pe threadul cu grecia :blink: nu de alta, da' incep sa ma ingrijorez, ca se apropie momentul concediului.

dau o bere (mai multe :vaidecapulmeu: pentru o recomandare de cazare in halkidiki-sithonia.

caiet de sarcini: vom fi 4 adulti impreuna cu un shoarec de un an si ceva maruntis ('ca-l-ar tata :blink: )

in principiu, vrem un apartament (sa stam impreuna, dar nu la gramada). bucataria (chicineta) este esentiala pentru a asigura nevoile alimentare speciale ale celui mai important membru al familiei. un gratar in curte ar fi binevenit (haleste cantitati impresionante de piept de pui la gratar ;))

perioada: 3-12 septembrie.

curatenia este ESENTIALA, ar fi bine sa fie si relativ liniste. conditiile sa fie acceptabile (sunt cam batarn pentru "camin studentesc").

mi-ar placea sa existe si o piscina, dar nu e absolut obligatoriu. de preferinta undeva unde personalul e amabil.

buget: cam 1000E pentru cazare.

de vreo saptamana dau mailuri peste mailuri la diverse pensiuni si vile - cred ca le merge bine nene, rata de raspunsuri este cam de 5%.

inca o data, multumesc :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

mergi la fata locului si vezi ce te coafeaza mai bine.

in perioada aia nu ar trebui nicidecum sa fie probleme.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eeeee, pai sa va spun eu cum sta treaba in Halkidiki-Sithonia, ca de-abia ma intorsei de acolo, mai exact de la Gerakina Beach(ocoliti acest loc).La pomul laudat, in primul rand sa nu te duci cu sacul.De ce?

Din mai multe motive:

sunt cateva lucruri care m-au dezamagit si anume, CURATENIA, oamenii astia sunt cam certati cu aspiratorul, hotelul este vechi si imputit(pacat de locatie si de peisaj).

-nu au nici un respect fata de turisti, inca de cand am sosit au incercat sa ne abureasca si sa ne cazeze la bungalow-uri, dupa scandalul de rigoare s-a rezolvat.

-un jegos de receptioner a iesit intr-o seara la noi(stateam in fata hotelului la ora 12 noaptea de vorba, precizez ca nu strigam, nu faceam galagie doar discutam)sa ne spuna sa facem liniste deoarece lumea se odihneste si ca daca nu ne convine sa ne facem bagajele si sa plecam.....am ramas interzisi.......nu am cuvinte.

-pe plaja cea care inchiria sezlonguri era bulgaroaica si din romanski si mai nu stiu ce alte comentarii pe limba ei nu ne slabea.

-mancarea este cam naspa, cu exceptia maslinelor care sunt chiar bune.

Pe scurt, sunt prea ofticat sa intru in amanunte, ocoliti Halkidiki si atat.

Un sfat pentru @adso, mi-a placut foarte mut peisajul, plaja, apa, de pe coasta, undeva in zona Kavala, daca ai reusi sa te cazezi pe acolo....., e impresionant, am ramas mut.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bine ai revenit ADU!

imi pare rau sa aud ca ceea ce imi mirosea, aia era...

in general hotelurile ieftine si calcate de romani sau alte natii mai sarace s-au cam stricat.

insa nu este valabil pentru toata regiunea Halkidiki.

la Vourvourou ati ajuns?

dar la Nikiti?

ce sa mai zic de Sarti?

croaziera spre Athos?

eu ca reguli generale as respecta urmatoarele:

1. unde este ieftin sau mai ieftin in ofertele prezentate aici in tara, nu m-as duce nicicum; la ce adaos se practica pe la noi, ieftin devine sub conditii minime...

2. sa ma bati si nu merg cu mancare inclusa - sunt taverne care mai de care de incercat; de ce sa accepti fortat ce-ti baga ei pe gat; nu intotdeauna ai noroc cu all inclusive sau chiar cu demipensiune; macar daca iau teapa undeva, o incalt doar odata nu tot sejurul; decat ieftin, mult (daca este) si prost, mai bine rod covrigi toata vacanta si sunt bine dispus...

Modificat de VEKAU
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bine te-am regasit Vekau-le, am mers de m-am plictisit inclusiv in Istambul(super trafic, nu au nici o treaba cu regulile de circulatie turcii, dar despre asta intr-un topic separat)de vizitat am vizitat destule, inclusiv mall-ul Cosmos din Thesaloniki de 2 ori(am avut 3 zile cu ploaie).Ai sa razi, dar sa stii ca mai buna a fost mancarea de la hotel decat cea de la taverne si am cam luat tavernele la rand.

E adevarat, romanul sfinteste locul, cred ca suportam consecintele comportamentului unor conationali pe care inclusiv in Grecia ii recunosteam de la distanta(mai ales in restaurant, farfurii cu varf...etc.).

Bineinteles ca nu aveam pretentii la lux dupa pretul platit, dar macar curatenie puteau sa faca, nu iti descriu scarba cu care ma asezam in pat seara(am lasat si cate o mica atentie cameristelor de cate 5 euro, degeaba).

Nu vreau sa mai aud vreodata de Halkidiki, poate doar de insule.

Cum spuneam mai sus, ca sa ajung in Turcia am luat-o pe coasta si am trecut pe langa Kavala, peisajul in acea zona era superb, vedeam din masina fundul apei, plaje aproape pustii cu apa limpede, ce sa zic..., am vazut si ceva pensiuni in zona, acolo cred ca mi-ar placea sa stau.

Trebuie sa ma adun un pic si voi reveni si cu fotografii, imi pare rau ca nu am facut poze cu jegul din camere.

Pe curand.

PS:Variantul a purtat mandru stickerul "vwforum" aproape 3000 de km fara probleme

Modificat de ADU 33
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu spune asta pentru ca stii foarte bine ca ai ales locatia constrans de niste ... constrangeri...vezi! de asta este bine sa iasa bine la prima intalnire, altfel risti sa pleci cu o impresie sa zicem nu tocmai placuta.lasa-le incolo de magazine! ai facut turul peninsulelor?ce treaba are Istambulul? :lol:

...(am lasat si cate o mica atentie cameristelor de cate 5 euro, degeaba).
vezi ca noi i-am obisnuit prost.eu nu am facuta asa ceva si nici nu mi s-a pretins.peste tot, restul era la centima... fara bombonele...
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu are nici o treaba Istambulul(despre asta voi povesti separat), am facut ceva ture de peninsula dar nu am fost foarte impresionat deoarece ploua cu galeata(in zilele cu soare am stat la plaja)

Haha, sa las magazinele?pai ce crezi ca a fost dupa mine?gandeste-te ca am fost 21 de oameni si fiecare vroia sa mearga in alta directie, numai munca de lamurire ca sa mergem intr-un loc dura aproape 1 ora.

Uite si Variantu la Gerakina,

post-6004-1187016847_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!