Jump to content

Odorizante Auto

VEKAU
 Share

Odorizante auto  

1.683 voturi

1. 1. Ce odorizante auto folositi?

• Ambipur
      397
    • MyShaldan
      131
    • TurtleWax
      36
    • Wunderbaum
      435
    • Ma Fra
      39
    • Sonax
      37
    • Arexons
      62
    • California Scents
      256
    • Altele (braduti de la benzinarie, imitatie ambipur, etc.)
      396
    • Nu folosesc
      35

Postare recomandată

Areon Silver este alegerea mea. Mirosul excelent este complementar celui emanat de Turtle Vax Leather Cleaner. Aplic o data/saptamana atat in interior, cat si in porbagaj. Desigur, pe cartonsul cu care il cumperi. Cu aceasta fregventa de utilizare, un flacon tine chiar si 3 luni.

mi-am luat si eu astazi unul GOLD si miroase foarte bine.am dat 20 de lei pe el la un magazin de piese auto.Are in cutia lui si bradut pe care sa pulverizezi si mi-a spus vanzatorul care era acolo ca nu e nevoie sa dau mai mult de o data pe saptamana cate 2 pulverizari si ca ar trebui sa ma tina cel putin 2 luni.

dsc03256h.th.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Revin cu impresii referitoare la California scents, aroma cranbery-miroase destul de bine si destul de puternic, doar ca zilele trecute la o intalnire cu colegul GBR-George am ramas fara cutiuta de cranbery(pe premiza ca eu am de unde sa iau altul si el nu avea nimic in masina si m-a pacalit :lol: , m-a lasat fara el).

Am desfacut alta cutiuta dar de data asta o noua aroma Citrus Splash si de 2 zile cat l-am tinut in masina nu m-a imprsionat deloc, avand un miros cam dulce, ca de prajituri(sincer ma asteptam sa fie ceva mai acrisor, gandindu-ma la aroma specifica citricelor), destul de slab ca si intensitate a mirosului(se poate sa fie si din cauza ca pana acum am mers pe combinatia CWS- Delight si Cherry si cred ca e impregnata si tapiseria masinii cu mirosurile astea), l-am luat si l-am mutat in masina cealalta care o conduce fata(ca ea nu avea nici un odorizant), iar la mine am desfacut ultima cutiuta de DELIGHT care o mai aveam, ca asta pana acum mi s-a parut cel mai ok.

Link către comentariu

@AURAS..ceva citric ar fi: Squash Blossom miroase super, l-am tinut pste 1 luna si jumate , si ar mai fi Lemon :icon_thumright:

Link către comentariu

hangyouridols

Am cumparat ieri un california cherry si intr-adevar,miroase puternic;daca tine mirosul o luna,sunt multumit.

Am si un ambipur antitabacco,dar cred ca aceste produse si-au pierdut din calitate,nu prea se simte nimic.

Link către comentariu

Areon Silver este alegerea mea. Mirosul excelent este complementar celui emanat de Turtle Vax Leather Cleaner. Aplic o data/saptamana atat in interior, cat si in porbagaj. Desigur, pe cartonsul cu care il cumperi. Cu aceasta fregventa de utilizare, un flacon tine chiar si 3 luni.

mi-am luat si eu astazi unul GOLD si miroase foarte bine.am dat 20 de lei pe el la un magazin de piese auto.Are in cutia lui si bradut pe care sa pulverizezi si mi-a spus vanzatorul care era acolo ca nu e nevoie sa dau mai mult de o data pe saptamana cate 2 pulverizari si ca ar trebui sa ma tina cel putin 2 luni.

dsc03256h.th.jpg

Si eu folosesc Areon Gold, miroase ok, insa dupa o perioada bradutul ala pur si simplu nu mai raspandeste aroma mai mult de 2-3 zile.

Uneori dupa ce spal masina alternez cu Wunder-baum Black Classic - persista cam o saptamana.

Pana la urma conteaza si cat de curata e masina la interior (ma refer la tapiterie/plafon.. in mod special daca se fumeaza in masina) pentru ca in cele mai multe cazuri, indiferent de odorizantele folosite, mirosul de tutun ramane imbibat in suprafetele textile daca nu sunt curatate periodic.

Deci ce parere aveti de curatarea temeinica a interiorului masinii inainte de a folosi toate odorizantele astea (altfel nu vad cum s-ar "imbiba parfumul" in scaune, tapiterie, etc asa cum au mai spus altii)?

Link către comentariu

Am cumparat ieri din asta

se pare ca e promitator

post-9400-0-27577500-1305560918_thumb.jp

Link către comentariu

la bubble gum tot cws / california golden delight raman "taticii"

Link către comentariu

@Muale---Cherry e tatal puterii :blah_:

Link către comentariu

hangyouridols
Cherry e tatal puterii :blah_:

De acord,miroase de-ti ia nasul :rolleyes:;totusi,personal nu ma prea omor dupa mirosul de cherry.

Modificat de mcornel
Link către comentariu

La octavia sau la alte masinute unde tineti cutiutele cu odorizante? Eu am california scents....

Eu il tin intre scaune, in asa zisul suport de pahare si sa dea naibii in el daca se simte ceva daca sta acolo. Alte solutii?

La octavia e problema ca inclinatia "palelor" de la gurile de ventilatie regleaza si debitul, si nu pot sa tin un deodorant acolo. La fosta masinuta candva tineam ambipur antitabac, dar adus de afara si chiar era super misto mirosul, dar la octavia nu mai pot.

Solutii?

Link către comentariu

• 5 weeks later...

eu am conserva in locul scrumierei.

nu se simte ca te-ai obisnuit cu mirosul,cand se urca altcineva il simte.

eu simt o adiere de miros cand merg si deschid geamul...

Link către comentariu

am si eu nevoie de putin ajutor.

unde as putea sa gasesc si eu sticlute cu dop de lemn goale ? astept raspunsuri. ms

Link către comentariu

In china :icon_thumright:

l.e. vezi site-urile care vand produse made in china, intri la un user care vinde parfumuri, si-l intrebi de sticlute goale

Modificat de IONUTBLV
Link către comentariu

Areonul ala la sticluta in lemn cat e la noi? 9 lei in Carrefour

La bulgari e 2.5 lei :lol:

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Vreau sa mentionez ca am avut odorizante in masina (de cand conduc constant adica de 3 ani) de tot felul : de la braduti de OMV pana la MyShaldan si AmbiPur. Insa nimic nu intrece California Scents - Golden state delight. Prima oara a persistat mirosul timp de 2 luni minim, nu mi a venit sa cred. Pe de alta parte, Arctic Ice nu e la fel de incantator.

Cu ocazia asta il intreb pe IONUTBLV ce imi poate recomanda in plus :D

Link către comentariu

IonutBlv iti raspunde :rolleyes: , Cherry sau Mango sau Squash Blossom

Link către comentariu

As vrea un odorizant de la tine, sunt din Iasi, poate ne intalnim, Ce-mi recomanzi?

Link către comentariu

Eu recomand de la California Scents si noua aroma Balboa BubbleGum. :icon_thumright:

Pur si simplu, la mine miroase si in garaj cand il deschid dimineata. :lol:

Link către comentariu

Am cumparat din Carrefour Bulgaria conserva.Un miros extrem de fin,placut,sunt foarte incantat. 10 lei

Vine cu un capac suplimentar pt a fi complet inchisa cand nu folosesti masina si sa nu se usuce prematur.

dsc03709z.jpg

dsc03710al.jpg

Modificat de Hudrea
Link către comentariu

Laurentiu Utiu

treaba cu garajul o confirm si eu. Aveam o conserva de california scents care deja nu mai mirosea(cel putin nu mai simteam eu) ,i-am scos afara alea 3 bucati de burete sau ce o fi si cumva le-am aruncat pe jos(intervenise ceva) si le-am uitat acolo. A doua zi cand am intrat in garaj nu-mi venea sa cred ce tare mirosea.Aroma era cea de guma turbo.

Am incercat si eu o gramada de parfumuri(areon,braduleti,sprayuri,ambipur) insa conservele astea miros cel mai bine si dureaza mult, si pot sa va spun ca sunt destul de pretentios la mirosuri in masina.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

de cand folosesc CWS Frutto atat in casa cat si in masina orice alt deodorant mi se pare apa de ploaie...recomand nu numai din cauza mirosului placut, dar si din cauza esentei foarte puternice (made in Switzerland)...scumpicel la bani, dar merita avand in vedere ca "tzine" foarte mult timp

Link către comentariu

ai putea sa imi spui si mie de unde le cumperi sau unde as putea gasi si eu odorizanteul ala cu miros de guma turbo???

Modificat de B220YAN
Link către comentariu

sunt baieti care aduc...poti sa dai o cautare rapida pe google...daca nu ma insel chiar pe forum am vazut cativa care aduceau...din pacate nu mai tin minte topicul :( ...gasesti tu :D ...bafta!

Link către comentariu

Salutare tuturor!!!

Ati incercat cumva SENSO DELUXE??? mie mi-au dat niste amici de la o spalatorie unul ...din pacate consumat, sa vad daca-mi place si am ramas placut surprins de mirosul care il emana...din pacate nu am gasit pe nicaieri asa ceva

post-24818-0-40377800-1312299151_thumb.j

Link către comentariu

• 5 weeks later...

am gasit si eu ceva timp sa citesc topicul asta.. am folosit mai multe odorizante in ultimul timp:

MA*Fra sticlute (Elisir) sint cam scumpe si nu f eficiente, ma refer la blue musk, green tea care au un miros de abia il simti. sicily mi-a parut putin mai reusit, dar totusi nu cred ca sint cele mai potrivite odorizante, mai mult ca nu sint comode.. aveam una agatata la mainerul pasagerului din spate stanga si la o curba am crezut ca-mi sparge geamul :) +ca e lichid si mai multi prieteni au patit-o cu odorizante lichide.

California Scents - imi plac odorizantele tip "conserva" dar sint complet dezamagit in producatorul dat. Am folosit Gardenia del Mar care are un miros foarte sintetic, artificial, desi producatorul scrie ca se folosesc doar componente "organice" la fabricare. Testerele de pe cutie sunt imbibate cu miros identic, este greu sa faci alegerea cind toate conservele miroase la fel.

Areon - bradutii mon areon cu miros sintetic sunt ok la pretul care sunt si tin cam vreo 3-4 zile. Areon Gold, spray cu catonas provoaca voma - NU IL RECOMAND. Jucariile din lemn a-lea F1 arata f bizar :)

ABRO - tot conserva gen CS, tot produsa in SUA, tot organic cu aroma cherry - mirosea mai mul a r@hat decat a cherry. Bradutii ABRO, ca si toti bradutii de clasa medie in raport pret calitate sint ok.

CWS - nu am folosit, revin cu detalii dupa

LIQUI MOLY - avea braduti foarte faini, dar nu se mai gasesc de ceva timp

AROMA - gel can, miros placut, moderat, nu stiu cat va tine, il am de cateva zile. Capacul arata cam ieftin, mai mult a chinez decat francez. Pret 35 RON.

WunderBaum - pentru ei am votat. Am incercat mai multe arome dar nu pot sa spun ca toate sint reusite si dureaza la fel. Imi plac Black Classic, Vanilie si New car care cu sigur tin 2 saptamaini.\

Odorizantele de la spalatorii care se impregneaza in tapiterie sint ok dar dureaza putin.

Lichidul parfumat din rezervor tot e o vrianta super, numai ca nu utilizez stergatoarele cind am masinuta curata.

Drept concluzie pot sa spun ca nu am gasit inca odorizantul potrivit, de aceia merg mai departe cu WB, accesibil si calitativ.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!